Jump to content
BulForum.com

Онлайн Баскет игра

Evil_con_carne

Recommended Posts

Сега се регистрирах и ако някой може да ми каже как да подпиша с някой отбор LeTqshT DaRVaR ми е играча .

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Когато нямаш отбор даваш "draft".Там си нареждаш по твой избор в коя държава първо да се опиташ да се пласираш, компютъра автоматично ти намира отбор по-нататък.Първият ти отбор ще се оправлява от комютър и ще взима6 301$.Малко по нататък, като задобрееш, си потарси отбор оправляван от човек, за да взимаш повече кинти.

Айде сега дайте мнение и съвет

1- Как да увелича издръжливоста на играча си , че след 2 мача игра Stamina: 89% Energy: 89%

2- Тези резултати добри ли са

тези са от първия мач

Player Name POS QRT PTS FGM/A 3PM/A FTM/A STL BLK A OR DR F MIN

Letqsht Darvar PF all 8 4 /11 0 /0 0 /0 0 1 4 2 2 0 18:19

тези са от втория мач

Player Name POS QRT PTS FGM/A 3PM/A FTM/A STL BLK A OR DR F MIN

Letqsht Darvar PF all 16 6 /13 1 /3 1 /2 1 0 5 3 12 1 48:00

3- Като какъв играя :blink:

bd1 ти какъв договор подписа, колко взимаш и колко ти плати при подписване?

Ако се поразровиш в тая игра ще намериш уникални имена.Примери :

1 имена на игрища -"the mud pit", "the dungeon", "the cage".

2 отбори от бг лигата- Рилски Спортис Русе, Черноморец Велико Търново, Берое Враца, Балкан Бургас, ЦСКА Силистра, Левски Пловдив и т.н.

UzITo не ти е зле издружливостта, тя се покачва бързо.Вариант е да тренираш stamina, ако не ти се чака просто си купи екипировка, която да ти вдигне stamina.

Резултатите на си ти лоши.В момента играта е доста бъгава, аз вече имам 17,92 валю, но колкото повече го вдигам толкова по-слабо играя.Качвам чадъри-правя по-малкочадъри в игра, качвам стрелба-едвам се разписвам в мача.Върха на сладоледа ми беше вчерашния мач, където моя гугльо(той е с най-високо валю в отбора) игра 48 минути и вкара главозамайващите 6 точки.Хората дето са я направили играта казаха че ще прегледат там скриптове ли си кво за да оправят нещата!

Как така като какъв играеш, за позиция ли питаш или за това дали си резерва или титуляр?

Като позиция иначе се ориентирах , че съм титуляр . Принципно стамината ми е 18 и си взех нещо , което ми даде +2 дефакто е 20 вече

Е 18 е супер, моята е 14 + екипировката става 19 и никакъв проблем не съм имал досега.

А иначе за позицията то си пише-PF.Това е крило-център.Пак си висок и здрав физически, но не чак толкова като тежките центрове, но за сметка на това си по пъргав и най-вероятно имаш по-добра стрелба.

договора ми е: заплата 500 на ден, 15 000 като влезнах в отбора, за 1 година е контракта, и за победа 32. тая вечер направих невероятен мач отбелязах 24 точки и 9 асистенции и спечелихме с 10 точки над бившите лидери сега ние сме първи :punk първия ми Man Of the Match :)

Браво, браво аз такъв мач досега не съм правил, даже последния мач не играх защото бях помолил мениджъра да ме остави резерва след последния ми велик мач за който писах.

За договора можеше да се опиташ да изтискаш малко повечко, защото до края на сезона валюто ще ти се дигне доста ама карай.Всъщност в момента не ти трябват и много пари.Откакто тия усраха треньорите, и ги направиха евтини, да качват по малко умения и да работят с тебе по много време, вече няма смисъл от парите.Даже екипировка не можеш да си вземеш, защото количеството на хубавите неща е свършило и не се продават в момента.А като ги знам колко бързо правят всичко там, кой знае кога ще докарат още екипировка.

Хаха преди 2-3 дена имах 500$ и се чудех кво ще правя с толкова малко, сега след като подписах с отбора и 2 дена поредни спечелих по 10000$ от залагания имам 50000$ и няма какво да ги правя :P

дето викаш парите засега нямат голямо значение тъй като тренировките доста поевтиняха а скъпите тренировки все още не са ми нужни и сичките ми пари в момента отиват на BET-ове :D екипировка си купих кажи речи добра... а помня по едно време коментираше че добри играчи правели малко точки там беше разказвал за ония титуляр дето отбелязал 6 точки за цял мач ... значи като се замисля отбелязването на точки и в реални условия зависи от защитниците на другия отбор и от още купища обстоятелства които ние за съжаление не виждаме :) ние виждаме само крайните резултати и неможем да кажем че е невазможно толкова добър играч да отбележи само 6 точки :)

Хехе тоя добър играч бях аз, не че исках да кажа че съм велик, просто за момента бях със най-високо валю от отбора ми(17,92), а другия отбор беше от ботове и играчи със 17 валю.Просто в монта всичко е много бъгаво и повечето мачове се определят на случаен принцип вместо на това кой е по добър.В тяхния форум има доста такива оплаквания, хора с 19 валю падат от такива със 17 на 1 на 1 и т.н. Даже вижте кво им пише 1 пич в техния форум http://www.talkdep.com/showthread.php?t=3691] .Просто се подразних, защото си качих скила доста а взех да играя по-зле.

Иначе когато дадеш на last match можеш да видиш "play-by-play", което ти показва по-подробно какво е правил твоят играч, и знаеш на какво да наблегнеш да тренираш.Аз в тоя мач дето вкарах 6 точки за 48 минути бях изпуснал към 10 изтрела в трапеца и сега ще тренирам inside shooting.Друг въпрос е дали можеш да му се довериш на това "play-by-play", защото е още бъгаво.Показва различен брой асистенции от тези в действителност, даже доста често става играч от 1 отбор да направи асистенция на играч от противниковия отбор.

даже доста често става играч от 1 отбор да направи асистенция на играч от противниковия отбор.

хахахахахаха тва ме отрепа от смях чесно :laughing: не съм виждал все още подобни случаи обаче следващите мачове ще се загледам

Ето ти за асистенцииките да видиш http://www.cyberdunk.com/team.php?m=match&...p;q=2&s=pbp

В 8.22 минута става това:

Tomas Colev - Jump Shot:Made [2 PTS]

Assist: Klakocer Npc Munehiko

Нищо нередно, ако двамата не бяха от различни отбори.

Между другото знаете ли как да печелите CDP чрез blog-ове?

Ето ти за асистенцииките да видиш http://www.cyberdunk.com/team.php?m=match&...p;q=2&s=pbp

В 8.22 минута става това:

Tomas Colev - Jump Shot:Made [2 PTS]

Assist: Klakocer Npc Munehiko

Нищо нередно, ако двамата не бяха от различни отбори.

Между другото знаете ли как да печелите CDP чрез blog-ове?

Явно отдавна я играеш гледах да видя за фаг за тренирофките като наемеш някой колко дена тренира само едно нещо ли може и тем подовни ама не успях я кажи за тренирофките как стават и за CDP чрез blog-ове каквото и да значи :)

значи тренировките ги пускаш когато и да е било тези които струват 60$ отнемат един ден другите отнемат 3 и по нататак отнемат вече повече ... като един ден имам в предвид след като се изиграят мачовете и като се актуализира таблицата с резултатите и лигите тогава може да видиш че тренировката ти е приключила и може да наемеш нов треньор или същия който вече те е тренирал... а за блог-овете и аз много съм се чудил обаче когато влезнете на някой национален отбор долу в дясно може да видите блогове от хора от тази държава и може да си правите сметка какво представлява и как трябва да изглежда... ако не се лъжа имаше и в HELP-а на играта нещо за блоговете

Ето за блоговете :

влизате тука- https://www.blogger.com/start и си правите blog.Значи за да ви дадът точки трябва да напишете статия или някакви мисли или каквото и да е и да дадете линк към www.cyberdunk.com , www.talkdep.com или www.focusdep.com.Пишете 1 статия давате линк към 1я сайт, дават ви 100 точки за този саий и след това 1 месец не можете да получавате точки за статия със линк към този сайт.След това правите нова статия с линк към 2я саийт, от там 100 точки пак за 1 месец.Същото и с третия линк.

Ето как да сложите линковете на вашите статии в сайта на играта:

1 влизате си в акаунта

2 давате my cyberpoints

3 натискате my blog( в дясно)

4 натискате Submit Article

5 давете заглавие на статията, давате линка към статията, потвърждавате линка, давате подзаглавие на статията, избирате за кой от 3-те сайта е, ако искате избирате на каква тема и давате add article

6 Тва е!

Няма смисал да правите повече от 3 статии на месец, няма да ви дадат повече от 300 точки.Гледайте статиите да са със линк към различен сайт, зашото ако пуснеш 2 статии с линк примерно към www.cyberdunk.com ще ви дадът само 100 точки.

kato dam add article i mi pi6e sorry your blog has been banned

Честно казано незнам :( Може в момента да не приемат повече статии защото не са раздали точки на статии сложени от 1 седмица.Трябва да ги питаш в техния форум.

Ако има желаещи, които не милеят за милиона като заплата - мога да предложа нормална (по-добра от тази, която компютъра дава) заплата в отбор играещ в българската А група. Наскоро го поех и съответно е на дъното на лигата. Въпреки че в първият ми мач момчетата спечелиха като гости. Проблем би било ако имате висока трансферна цена. Общо взето в момента имам най-голяма нужда от PF, но не бих отказал на C, PG или SF. Нужда от SG почти няма, понеже аз съм такъв и ще си се пускам като титуляр :) А и резервата ми е добра. Все пак ако има някой SG може и с него да се разберем.

Браво че си взел отбор от А групата (абе как сабирате толкова CDP че да поемете отбор), сабирай добри играчи за да има малко конкуренция( аз съм в Тигър Бургас) че последните 5-6 мача само бием :tongue

Ами за сега имам 1 играч от разширеният национален отбор на България в отбора... аз почнах да играя играта мисля в неделя и ги събрах точките... къде рефериъл къде с блога... ама играча ми е сакат... вместо да съм 18 и нещо, аз съм 17,2

А иначе от твоя линк се джойнах към играта.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...