Evil_con_carne Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Правите си играч, развивате му уменията купувате му екипировка, подписвате с различни отбори, като колко по-добър ставаш можеш да подпишеш с по-силен отбор за повече пари.Има към 4 американски лиги , английска, немска, френска, испанска, португалска, латвииска и още каквито се сетите там( даже Бангладеш има) включително и българска.Има залагания и много международни турнири, даже и световно има. cyberdunk Регнете се и я разучете, страшно зарибяваща е и не отнема много време да я играеш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 За ков даде рег-а с referal обаче Ся ша я видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_con_carne Posted July 6, 2007 Author Share Posted July 6, 2007 Ми поне ако ще се регвате да ми даде малко точки Аз я играя от 5 дена някаде и сам още мизерник. Ако някой се регне тука може да обсъждаме залозите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_con_carne Posted July 6, 2007 Author Share Posted July 6, 2007 Тея днеска не пуснаха залаганията, дано утре го оправят.Иначе видях че вече 2ма сте се регистрирали, кажете как ви се казват играчите и в кой отбор играят. Ето го моя : VazduSHniq Kartof Height: 2.07 m (6 feet 7 in) Weight: 107 kg (236 lbs) Season: 1st Position: Small Forward (SF) Nationality: Bulgaria Team: Spartak Pazardzhik League: A Grupa Value: 17.23 Floor Shooting: 20 Inside Shooting: 20 3PT Shooting: 25 (+5) Dribbling: 25 (+5) Passing: 14 Stealing: 14 Rebounding: 16 Blocking: 24 (+5) Strength: 16 Speed: 22 (+5) Jumping: 20 ----------------- Confidence: 19 (+5) Stamina: 19 (+5) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 Мноу си висок за СФ нещо.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_con_carne Posted July 7, 2007 Author Share Posted July 7, 2007 Ми аз като си правих играча ръста ми беше от първите неща дето гледах да имам.Максимума на SF който дава играта беше някаде 2.08 или 2.09.Тая игра пълна с мутанти много често се срещат центрове над 2.20 и pf над 2.13. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 Ми аз съм СГ 1.95 , ама съм 95 и нещо кг.. ии веднага дадах да тренира бързина , че няма са разберем така ОМГ 104 КГ СЪМ Оо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_con_carne Posted July 7, 2007 Author Share Posted July 7, 2007 Хаха ти си с 3кг по лек от мен Аз като си правих играча, докато го харесам цъках рандомайз поне 15 мин. Иначе в кой отбор те пусна да играеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 То че и аз 10 мин цъках рандомайз си е така.. иначе съм в Бахрейнсаката лига (in the middle of nowhere..) , а отбора е Sitrah Coyotes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_con_carne Posted July 7, 2007 Author Share Posted July 7, 2007 Хаха как се заби в бахреинската лига? Иначе ти може да си в Бахреин аз да съм в бг някой друг да е на майната си все едно и също е ако мениджъра на отбора е компютър(заплатата в ботските отбори е 301$ винаги).Работата е да си намериш отбор който се ръководи от човек, ще ти дава повече кинти и няма да прави простотий.Тия ботове мениджъри са супер тъпи, ти може да си звездата на отбора и пак да не те пускат да играеш.Те си пускат както си искат, моя последен мач играх само към 10 минути а на мое място компютъра пуснал някав NPC играч(тва са ботски играчи) дето има 2 пъти по ниско валю от мен. П.С Сега видях че в Бахреинската лига има 1 отбор Mina Salman Bats който се оправлява от човек (Athletic му е името на акаунта), тоя отбор има 2 sg ама и 2мата са NPC със 14.5 валю, може да му пише на собственика да ти прати договор да играеш при него.Собственика, с акаунт athletic,както вече казах, е единствения японец в отбора и играча му се казва Aivo Aasa , лесно ще го намериш за да му пишеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 Честно да ти кажа и аз не знам как се забих там , първия мач паднахме 78-76 и аз играх супер малко време.. бе ша се сменя отбора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_con_carne Posted July 7, 2007 Author Share Posted July 7, 2007 Аз взех да се чудя дали да не пиша и аз на този от Бахреин да ме вземе там.Ако ти ще му пишеш, и ако ти прати договор гледай да е само за 1 сезон, защото може много да те прецака, като ти предложи примерно 600$ заплата, ти да подпишеш а след 1 месец сигурно ще ти се вдигне доста валюто а няма да можеш да подпишеш със силен отбор за повече пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 За 1 сезон ми е договора , както каза ти $301 заплата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_con_carne Posted July 7, 2007 Author Share Posted July 7, 2007 Аз исках да кажа ако ще подписваш нов договор да не е за повече от 1 сезон. Днеска пак няма залагания щото се играят международни турнири, ако имаш свободен ден можеш да се запишеш в турнира 1 на 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 Аз исках да кажа ако ще подписваш нов договор да не е за повече от 1 сезон.Днеска пак няма залагания щото се играят международни турнири, ако имаш свободен ден можеш да се запишеш в турнира 1 на 1. Още на обяд се записах Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 оооф аз съм в естония преди 5 мин си направих акаунт и ся разучавам играта СФ съм засега няма др интересно ЕДИТ: я ми кажете по кое време се играят мачовете и как мога после да видя колко вр съм играл и кво съм направил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_con_carne Posted July 8, 2007 Author Share Posted July 8, 2007 оооф аз съм в естония преди 5 мин си направих акаунт и ся разучавам играта СФ съм засега няма др интересноЕДИТ: я ми кажете по кое време се играят мачовете и как мога после да видя колко вр съм играл и кво съм направил Мисла че в игарата има таймер който показва часа както е в играта.Няккаде бях прочел че мачовете се играят в 12.00+5.00.Тва +5.00 не можах да разбера точно кво е.Мисля че се играят някаде към 1-2.00 АМ часа наеше време, само че докато ги регистрира за играни на всякаде( заложната къща, статистиките на играча, класирането в лигата) минава доста време, най-често до сутринта. Като играеш мач си влизаш във MY Crip и там имаш Last match, статистики, екипировка, треноровки и т.н.В Last match ти пише какво си направил ти и отбора ти последния мач, а в статистиките ти показва сички играни мачове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Снощи имах мач в 1.00 , по тва време се играят Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 значи съм се регистрирал малко по късно и съм си изпуснал първия мач.... аам немога да видя каде пише от колко часа е конкретния мач само виждам един таймер отгоре дето показва кой ден сме и колко е часа обаче за времето когато почва мача не виждам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_con_carne Posted July 8, 2007 Author Share Posted July 8, 2007 Всички мачове се играят по едно и също време и това е ,както каза Tomahawx около 1.00 часа. А вчера повечето отбори нямаха мачове защото се игра някъв международен турнир.На моя отбор ми пишеше че сме се класирали директно за следващия кръг на този турнир, твоя отбор може също да не е имал мач вчера.Трябва да си провериш в календара.Иначе мачове се играят почти весеки ден, и рядко имаш свободни дни, в които можеш да се запишеш в турнир 1 на 1.Аз вчера се записах и се оаках, паднах на първия мач. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 И аз се записах ама никво инфо кво съм направил.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_con_carne Posted July 8, 2007 Author Share Posted July 8, 2007 Трябва да влезеш пак там, кадето се записа, да цъкнеш на същия турнир и долу в дясно трябва да има Results. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_con_carne Posted July 8, 2007 Author Share Posted July 8, 2007 Днеска заложих на Buffalo Raptors vs Memphis Indians за Бъфало и пуснах за Рилски спртист в бг лигата.Кажете вие какви залози направихте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 И аз пуснах 2 мача , ама забравих кои.. ако спечеля ша кажа ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_con_carne Posted July 8, 2007 Author Share Posted July 8, 2007 Цаката на залаганията е да гледаш, каде е висок коефициента, и да сравняваш отборите.Много често се случва на 1 отбор да му дават 4.5 коефициент, а този отбор да е по-добър от противника.Играта определя коефициентите не по това колко са силни играчите, а по това на коя позиция в лигата са отборите.Сега, в началото на сезона, стават големи далавери, защото има слаби отбори които са високо в класацията.Примерно някой среден отбор е играл 3 мача със слаби отбори и е на върха на класацията, трябва да издебнеш кога играят с по силен отбор, който временно е надолу в класирането и да хванеш мача с 4+ коефициент.Аз досега съм към 5000$ на печалба. Вчера намерих едно момече(българин) беше купил отбор от българскта лига, писах му и той ми прати договор, така че вече съм с нов отбор-Тигър Бургас.Залатата ми е 701$ и като подписах договора ми даде 20000$. От залаганията ми излезоха 2 от три мача, но понеже и трите са с коефициент над 4 съм на печалба към 1500$.Яд ме е че не може да се променят залозите, защото когато аз пуснах моите още не бях подписал и имах много малко пари, ако можех щях да си овелича залозите, ама карй. На вас излезоха ли ви залаганията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.