RIP Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 Абе вчера случайно се прибирах точно когато се задаваше бурята и като видях времето ми се стори,че ще има нещо страшно.Качих се набързо и снимах малко.Проблема е,че имах лоша видимост и не се видя кой знае какво.За малко не успях да снимам как пада мазилката на блока,яд ме е за този момент.А като заваля пуснах ролетните пък и навън не се виждаше почти нищо.Това което качих е подбрано . http://www.warez.ru:8080/FTP/Videos/@TEMP/storm.MPG http://www.warez.ru:8080/FTP/Videos/@TEMP/storm2.MPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talic Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 еееееееееееее наи-интересното не фи фанал ве И през щорите ц .. иначе яко си овековечил момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 Вчерашната буря беше като подбрани кадри от "След утрешният ден" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talic Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 Вчерашната буря беше като подбрани кадри от "След утрешният ден" Хах мн добре го каза ! най -точното сръвнение ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted June 30, 2004 Author Share Posted June 30, 2004 Ами първо беше на отворен прозорец,после го затворих,а накрая и едните щори,че после и ролетните,абе то щеше да изкърти прозореца и за това. Ама и качеството не го бива,защото гледах да е с по-малък размер.С перфектно качество е над 60-70МБ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 1, 2004 Share Posted July 1, 2004 Не разбирам какво и се радвате на тази буря?!? Не знам за вас, ама вкъщи доста време нямаше ток! Ужаааас! Само да посмее отново да се развихри времето, такъв ще му ритна, че... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 ммда не е лошо обаче не е кой знае кво ако го беше напраил с дъжда щеше да е по яко. аз по тва време бях в сф и там беше доста по голяма буря Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted July 6, 2004 Author Share Posted July 6, 2004 Да,мен ме е яд,че не можах да я снимам по-добре,но нямах видимост.Нищо,следващата ще се опитам да я хвана по-добре,пък може на някое торнадо да случа ,даже някои лев от продажбата на касетата може да взема ,все някоя телевизия ще го иска... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.