Jump to content
BulForum.com

Продавам card-reader 6in1 internal

Recommended Posts

става на други дъна, аз имам такова и съм го вързал на дъно Epox

edit: по повод по-долните 2 поста : аз не съм трил нищо в registry-то, нито съм ползвал оригиналните драйвери, Windows-а (2003) си го разпозна като USB Mass Storage Device и си сложи някакъв драйвер "by Microsoft"

По принцип става на други дъна - трябва да се изтрие нещо в регистрито, което го кара да проверява дали дъното е Elitegroup, ама какво точно не знам.

Иначе имам две бройки - а десет РМ :) . На всички е пратено РМ.

Не съм обявявал търг и не искам да спекулирам с това, че са търсени - цената е твърдо 5 лв. Не ми се обаждайте с предложения 'давам 7 или 10 лв, само го запази' , който първи дойде, той ще вземе.

Ако не се лъжа този четец се слага на дъното в един от слотовете за допълнителни УСБ-та и мисля че никой няма да има проблем с четеца

firmajiq, кажи къде си чел за това че се трие нещо от registry-то за да работи ?

аз наистина само с CF карта съм го тествал и затова си мислех че всичко е ОК, ама xway го е тествал и с други карти и се оказва че имаме проблемче....

• 2 weeks later...

imam go sa6tiqt reader,zaka4a se na dopalnitelnite USB-ta po platkata i tragva bez problemi .Imam samo edin problem kogato go zaka4a na rabote6ta v momenta ma6ina raboti perfekt.,oba4e posle kato restartna PC i do tam, iska da bootv-a ot reader-a.Trqbva da go izklu4a da si zaredi PC-to win i togava :wacko:

3.5" вътрешен, връзва се на вътрешен извод за USB.

Драйвери на http://64.168.125.230/support/ECS/CardReader/internal/

Цена 5 лв.

Кога и каде да се видим за да го купя??????

• 2 weeks later...
  • 1 year later...

Още малко новинки :)

Благодарение на братушките руснаци, които показват как:, reader-ът е със свалена защита, т.е. би трябвало да става на всякакви дъна.

Цената остава същата :)

Едит: запазен за XC^^The_Devil^^ до вторник.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...