Jump to content
BulForum.com

Iskate li taq ve4er da cakamae na edna qka igra

Dread Lord

iskate li da igraem na Kohan:Immortal Sovereings  

27 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Аве човече, не съм я виял дръпнах я, но неще да тръгне ве.. нали стартирам я и чам малко и ме изхвърля.. дори и менюто ен съм и видял... за тва се ядосах... незнам защо..

Poneje ne 4eta temata ot na4aloto: Vij dali igrata ne iska crack i ako iska, dali ne si propusnal da go slojish. Update na driverite napravi. Ako polzvash programi za overclock i refresh rate overwrite gi mahni. Dano sam pomognal.

Ne moga da razbera ot kade e problema(opitah da instalna igrata)za6toto drapnah ot free.techno-link.com vsi4kite "faili6ta" razarhivirah gi i igrata ne tragva

dava mi edin 4eren ekran (tova kogato bqh s crack,a kogato bqh bez crack ne mi dava6e ni6to :blink: )daje i update ne moga da sloja

v warez-a eto onazi igra za linux (deto e 300 MB)izob6to nqma ikona za vlizane

(pretarsih cqlata papka [dokument po dokument] :tongue )i zapo4vam da se 4udq za6to onzi fail stoi o6te tam!

Do adminite-molq pregledaite failat KOHAN.-.Linux

za tova 4e si mislq 4e tozi topic e malko izli6en

Sa6to 6te pomolq nqkoi admin da zatvori topic-a za6toto toi e izli6en

Moje bi nqkoq druga ve4er 6te cakame na druga igra koqto ve4e sam se uveril 4e rabotipone edno 100% :)

10x za vnimanieto i 4ao ot men(zasega :D )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...