sheep Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Апаратът има проблем и в момента не работи! Продавам компактен цифров фотоапарат Fujifilm FinePix A820. Стандартен модел - 8.3 мегапиксела, 4х оптичен зуум, работи със SD и XD карти памет. Апаратът има проблем и в момента не може да се отваря обективът, дава грешка Zoom Error. Проблемът се получи без някаква външна намеса, единия ден си работи и снима нормално, на другия ден дава тази грешка (в интернет пише, че се появяват такива проблеми с този тип апарати). Освен това има друг малък проблем, капачето на батериите не се затваря плътно, но това не пречи на батериите да захранват апарата. Цена 15 лева. Продавам го, ако някой може сам да си го оправи или да го ремонтира някъде без пари. Иначе не виждам смисъл да се взима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
новия12 Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 носил ли си го някъде ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheep Posted January 23, 2011 Author Share Posted January 23, 2011 Не, никъде не съм го носил. Апаратът изобщо не е ремонтиран (или да са му правени опити за ремонт). Просто не ми се дават пари за ремонт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashs Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 ако си от пловдив дай някакви координати - аз ще го взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
новия12 Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 изпратил съм ти ЛС... 13. Забранени са изолирани постове, несъдържащи никаква конкретна информация относно сделката, от сорта "имаш мейл", "имаш ПМ", "Пиши ми на скайпа" и т.н. По преценка на конкретния модератор, такива постове е възможно да доведат до warn и moderated още при ПЪРВО провинение, така че моля - вземете го предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheep Posted January 29, 2011 Author Share Posted January 29, 2011 Фотоапаратът е продаден на колегата от форума, който първи прояви интерес за покупка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.