morty Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Здравейте на всички от форума. Имам следния проблем... къде да изхарча 4000лв . Шегата на страна, налага ми се да закупя полупрофесионална камера и искам да взема възможно най-доброто за тези парички. Бюджета ми е само толкова и не мога да си позволя нещо по-добро. Знам че добрите предложения идват от 9000лв нагоре. Аз лично съм се спрял на две камери Sony и Canon но май сонито повече ми допада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijo99 Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Canon Са едни от лидерите на пазара при Оптиката, ако това е от значение за теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalinak Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Здравейте аз също се нуждая от помощ в избора на видео камера.Само ,че за наблюдение.Разбирате ли от тях ? Бихте ли ми препоръчали някоя качествена фирма.Имаме обект в който има доста земеделска техника и искаме да наблюдаваме какво се случва там.Бяха ни препоръчали тези момчета тук , но искам още няколко мнения по въпроса . Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Можеш да видиш и в http://www.andi-bg.com/каква им е офертата. Събери от няколко места и реши... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.