Jump to content
BulForum.com

Некой да предложи МП3 плеър

Recommended Posts

Някой може ли да ми каже какъв МП3 плеър да си купя?Ама да не е iPOD  :P

Moje bi nai-polzvaniq MP3 player e WinAmp.Az v momenta sym s nai-noviq za sega - WinAmp 5.03c . Prosto 4udesen Player, mnoo ekstri, igri, razli4ni i mnoo qki skinove. Tazi 4udesiq moje6 da si svali6 ot www.winamp.com ot kydeto razbirase moje6 da si download-ne6 razli4ni skinove, igri, plug-in's i t.n.

Ми iPOD е разработа на Aplle с 26-30GB памет и повярвай ми неструва малко!!Около

260-300 долара.И между другото не говоря за software а за hardware!!!

Moje bi nai-polzvaniq <A TITLE="Click for more information about mp3" STYLE="text-decoration: none; border-bottom: medium solid green;" HREF="http://search.targetwords.com/u.search?x=5977|1||||mp3|AA1VDw">MP3</A> player e WinAmp.Az v momenta sym s nai-noviq za sega - WinAmp 5.03c . Prosto 4udesen Player, mnoo ekstri, igri, razli4ni i mnoo qki skinove. Tazi 4udesiq moje6 da si svali6 ot www.winamp.com ot kydeto razbirase moje6 da si download-ne6 razli4ni skinove, igri, plug-in's i t.n.

OOOO, da si kupi6, sorry man, ne moga da ti pomogna.Pro4el sym drypna vmesto kupq.Na vseki mu se slu4va da se obyrka - 4ove6ko e ina4e WinAmp 5.03c go prepory4vam na vseki!~

Creative Nomad....mernah nqkaf s 40 GB hard ;)

struva kum 400-500$

Ima i s mnogo po malko pamet..zena kum 200-300$

No markata e dobre da e creative....

Tva sa the best MP3 players :)

Препоръчвам ти да НЕ Е флаш плеър на Daisy Technology. Имах една Diva MP3, на която й се скапа флаш паметта и сега стои неисползваема. От няколко месеца имам Aiwa MP3 discman, от който съм много доволен. Струва 170лв. С него си слушам всякакви дискове (R/RW/MP3/CDDA), има си и дистанционно, зарежда си батериите, показва ID3/filename/време. Единствения му недостатък е, както на всички cd плеъри, големия размер.

Аз също ти препоръчва winamp.Просто чудесна програма.Лесно може да се прави плей-лист.

• 4 weeks later...

Xora a sluchaino da ste se zamislili ako e s 5+1 kak shte podkara sichki koloni s tozi winamp? ( Ne Che Nqma Razni Bozi Kadeto Vurtqt 5+1-to no sa BOZI ) Windows Media Player + DFX neti trqbva drygo Ako si s 5+1

Inache Winamp RuleZzz. Prosto Kazvam Ako e s 5+1 | Winamp e SUX |

По принцип, когато се слуша музика, центъра не работи... Центъра се използва главно за филми.

Иначе, напременно ли държиш да е МП3 плейър, защо не се замислиш за CD MP3 Player?

По принцип, когато се слуша музика, центъра не работи... Центъра се използва главно за филми.

Иначе, напременно ли държиш да е МП3 плейър, защо не се замислиш за CD MP3 Player?

Аз предпочитам повече плеари с flash card макар ,че нистина може да изпуши!!

според мен щом си се ориентирал към Creative Muvo и цената не те плаши го взимай. Тънкия момент е да го купиш с минимум вградена памет а да си свириш от външна карта. Доколкото знам към момента 512MB ММС карта струва към 110$ (170-180лв). Виж дали го поддържа този стандарт или е само за SD -те са по-скъпи. Външната памет си смъква цените с времето и няма смисъл да инвестираш във голям флаш на самия плеър.

Иначе и аз съм фен на флаш-плеърите: минимум размер, максимум живот на батерията, няма движещи се части и става за спорт.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...