Lility Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 модел на плота: Neff EKT 462 N валидна за град Пловдив тел. 0898361576 цена: 60 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojda66 Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Да попитам,за да работи трябва ли да му търся и фурна. С две думи самостоятелно може ли да се позва,защото куплунзите от снимката не е много ясно къде се включват и трябва ли някаква доработка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krivinka Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Като отговор ще кажа,че ти трябва и фурна,а продавача ще питам с какви печки е съвместим плота,понеже имам на вид същия и нещо не иска да ми загрява тази част с разширението на двата котлона. А също и да се спомене марката на плота няма да е зле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimvel Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 колега дай повече инфо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lility Posted January 23, 2011 Author Share Posted January 23, 2011 Да попитам,за да работи трябва ли да му търся и фурна. С две думи самостоятелно може ли да се позва,защото куплунзите от снимката не е много ясно къде се включват и трябва ли някаква доработка. Попринцип може, но трябва да има ключове за степени. Като отговор ще кажа,че ти трябва и фурна,а продавача ще питам с какви печки е съвместим плота,понеже имам на вид същия и нещо не иска да ми загрява тази част с разширението на двата котлона. А също и да се спомене марката на плота няма да е зле. Според мен или е изгорял, или си объркал буксите, трябва да се провери с уред! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lility Posted April 4, 2011 Author Share Posted April 4, 2011 продадени, темата е за заключване! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.