Jump to content
BulForum.com

Предлагам работа в Англия

Recommended Posts

Търся спешно човек,който да замине веднага за Англия - Саутхямптън.Работата е касиер на бензиностанция,60 часова работна седмица,заплащане 4.5 паунда/час.Изисквания: перфектен Английски език и сериозен ! За пълна информация и подробности само на телефон: 00447401441669 или на skype: iliq_ko .

Нищо лично, но това не е ли малко заплащане? В смисъл за седмица това се равнява на 270 паунда както ти е известно, но ми се струва, че няма да може да се смогне за техния стандарт на живот(стига да не се яде само ТЕСКО).

Не знам дано да намериш.

Само да вметна по темата: колко дена се работи колко се почива и Bank Holiday плаща ли се двойно?

Извинявай за спама отново.

Естествено забравих: ДОГОВОР?

А добре, извинявай кажи, че вършиш услуга, че иначе ще се бъркат както аз. :)

Извинявай.Между другото там е 39 часова работната седмица, след това се води извънреден труд, до колкото знам.

Оувъртайм-ът ще ти се плаща като нормални часове,а остатъка ще го взема българина ;) Преди 2 години бях в Англия-работих при руснак,поляк,румънец,англичанин и българин...Е както те дере българина няма друг равен...То за това се е превърнало като поговорка "видиш ли българин в чужбина-бягай далеч" ...

Имам интерес към работата, също имам и всичко необходимо (разрешителни за работа, нин и банкова сметка) но за 60 часа седмично и заплащане под минималното не бих се хванал да звъня насам натам по телефона.

Ако има промяна в условията като поне минимално заплащане и до 45часа седмично, обявете го.

Поздрави.

Zna4i...neka ne komentirate bez da znaete ! Edinstveno angli4anite v Angliq rabotqt na 39 4asova rabotna sedmica i si vzimat nujnoto vuznagrajdenie ! Nikoi 4ujdenec tam ne se polzva s privilegii ! Ako nqkoi si misli 4e 6te si nameri rabota v Angliq na 8 4asov raboten den i 6te po4iva subota i nedelq mu pojelavam uspeh ;) Moje da platite na firma za zaminavane 1500 leva i da otidete v nqkva mizerna ferma i da rabotite za po-malko ot tezi pari vseki sam si re6ava ;) Rabotata, koqto predlagam e 10 4asa na den kasier v benzinostanciq - nedelq po4iven den ( izkliu4itelno lesna rabota). Zapla6taneto e 270 paunda na sedmica,ot koito za kvartira i hrana sa okolo 100 paunda na sedmica...moje da se spestqvat po 150 paunda na sedmica,koeto e 350 leva ! Molq samo hora,koito imat interes i gotovnost da zaminat do 2 dni da pi6at na poso4eniq skype ili na telefona ! Mersi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...