Jump to content
BulForum.com

заменям чисто нов страхотен гейм лаптоп

Recommended Posts

Заменям чисто нов/закупен на 19 януари 2011г./ лаптоп Acer Aspire 5738ZG-453G64Mn със следните характеристики:

CPU:Pentium Dual Core T4500 2.30GHz

RAM:3 Gb DDR3

HDD:640GB

VGA:ATI Mobility Radeon HD 4650 с 1 GB DDR3 собствена памет

Дисплей:15.6-инчов дисплей с High-Definition резолюция от 1366 x 768 пиксела и LED светодиодна подсветка (гланцов)

Тук има тест на подобен лаптоп как се справя с най-новите игри:

http://blog.speedcomputers.biz/2010/02/03/%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%8E-%D0%BD%D0%B0-acer-aspire-5738zg-radeon-4650-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D0%B9%D0%BC%D1%8A%D1%80%D0%B0/

Лаптопа е с гаранция от 2 години /до 19.01.2013г./

Преди час му инсталирах операционна система ХР!Дефакто нов!Седи си всяка една слюда по капаци и дисплея!

Заменя се за лаптоп с процесор на Интел,дисплей 15.6",хард поне 320GB и задължително с камера/това е и причината да търся замяната че този няма камера :( /Може и да е със слаба видеокарта тъй като игри няма да се играят!

За връзка ЛС или 0888153557!

В краен случай ДА!Цената е 900 лв. ако се стигне до продажба!

Колега много се извинявам, но темата е отгоре и затова си позволявам да пиша тук (както го правят и други потребители, включително и модераторите при подобни случаи), а не в специализираната тема за коментари на проблемите в този раздел :)

В Метро този лаптоп чисто нов с подарък чанта струва 838.80 лева с ДДС.

Няма как да дам линк към страницата на Метро, защото изисква въвеждане на номер на клиентска карта, за да се разгледат офертите, но каталогът е пред мен. Предполагам си го купил от този магазин.

Колега много се извинявам, но темата е отгоре и затова си позволявам да пиша тук (както го правят и други потребители, включително и модераторите при подобни случаи), а не в специализираната тема за коментари на проблемите в този раздел :)

В Метро този лаптоп чисто нов с подарък чанта струва 838.80 лева с ДДС.

Няма как да дам линк към страницата на Метро, защото изисква въвеждане на номер на клиентска карта, за да се разгледат офертите, но каталогът е пред мен. Предполагам си го купил от този магазин.

Да,точно оттам съм го закупил!Има подарък,чанта и двегодишна гаранция!И тя си върви с лаптопа!Цената е точно тази която си обявил но го закупих на лизинг/ще ми коства 983 лв./!

Затова съм определил тази цена!

Да,точно оттам съм го закупил!Има подарък,чанта и двегодишна гаранция!И тя си върви с лаптопа!Цената е точно тази която си обявил но го закупих на лизинг/ще ми коства 983 лв./!

Затова съм определил тази цена!

Добре че лизинга не те е оскъпил на 1940 лева че тогава сигурно на 1900 лева щеше да го пуснеш.

Несериозно е просто.

След рапорта, обсъдихме с колегите случая и стигнахме до извода, че при директна замяна (както в момента е озаглавена темата) нарушение няма. Ако обаче лаптопът започне да се продава, цената му трябва да е по-ниска от настоящата в магазина...в противен случай темата влиза в конфликт с едно от правилата на търговския раздел.

Ето всъщност за колко е закупен лаптопа 5a718600fc36b2e6.JPG

Точно 778 лв. а на нас ни се предлага за доооста по-висока цена за втора употреба :laughing:

Колега, ще размисля с какво можв да направи бартер и ще ти пиша на Л.С. :laughing:

абе ей давам ти 450 лв и се махай може ли да си толкова зле,кво ни интересува нас колко ще ти излезне лизинга.баси как може да има такива хора.а и още нещо нов е 850лв

Ето всъщност за колко е закупен лаптопа 5a718600fc36b2e6.JPG

Точно 778 лв. а на нас ни се предлага за доооста по-висока цена за втора употреба :laughing:

Колега, ще размисля с какво можв да направи бартер и ще ти пиша на Л.С. :laughing:

писачите,бягайте в метро!А онзи писач който е дал и снимка да намери разликите с моя!

Остава замяната!Ако е продажба-лев надолу от Метро!

Предложения на ЛС че темата стана страшна!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...