Jump to content
BulForum.com

kupuvam usb hub

Recommended Posts

Имам един такъв някъде по шкафовете. Купувах го от Ресет преди година и половина, уж за лаптопа, който ми е с 3 УСБ-та за случаите когато включвам клавиатура и мишка. Оказа се че не ми е трябвал изобщо, защото се оказа нецелесъобразно да разнасям и клавиатура с лаптопа (мислех че с лаптопската никога няма да свикна).

С адаптерче (демек активно захранване). Пускал съм го само да видя че работи и не е ползван.

Цена да кажем 13 лв.

ustroiva me kolega no ne i cenata. dnes ot era si vzeh edin bez zahranvane nov za 10lv a tozi go iskam prosto za test dali 6e imam pogolema skorost ako e sus zahranvane. ako pomisli6 malko za cenata 6e go vzema vednaga :-)

Мога да помисля. Просто първия който намерих беше този за 25 лв в интернет, отделно ти си взел без захранване, а захранването е половината от стойността на хъба :) (адаптера).

Помислям за 12 лв :) . Но за по-голяма скорост - надали. Активно захранване се иска в случаи, когато захранването (500mA) не достига за външните накачени устройства. Макар че може да страда и скоростта в тоя случай. Пробвай да откачиш другите устройства от текущия ти хъб да тестваш съмненията си.

Мога да помисля. Просто първия който намерих беше този за 25 лв в интернет, отделно ти си взел без захранване, а захранването е половината от стойността на хъба :) (адаптера).

Помислям за 12 лв :) . Но за по-голяма скорост - надали. Активно захранване се иска в случаи, когато захранването (500mA) не достига за външните накачени устройства. Макар че може да страда и скоростта в тоя случай. Пробвай да откачиш другите устройства от текущия ти хъб да тестваш съмненията си.

stava vupros za usb lan i flash ustroistvo. to i taka si raboti de no pi6e v terminala 4e ne moje da vklu4i na usb 2.0 i kato 4itah na neta razbrah 4e vinagi e bilo taka kato nqmalo vun6no zahranvane. a moje i taka da ostane za tova ne mi se davat pari 6toto ne se znae 6e se podobri li ili ne i samo iskam da testvam ;-) ina4e ima6e v era i sus vun6no no bqha grozni i ne vzeh :-)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...