Jump to content
BulForum.com

OLYMPUS mju 725 SW - "железен" апарат за "луди" глави

Recommended Posts

Здравейте ! Понеже напоследък нямам много време ,а и утре сватове чакам ( за сестра ми ) ,но пък имам нови цифрови благинки ще Ви предложа поне една от тях - OLYMPUS mju 725 SW .

Перфектен ,екстремално разработен и създаден също за хора ,снимащи в екстремни ситуации ...все пак OLYMPUS първи дадоха на света сериен апарат с повишена устойчивост .

:excl: ВОДОУСТОЙЧИВ ( до 5 метра ) и УДАРОУСТОЙЧИВ ( до 1.5 метра ) :excl:

Почти 100 процента метален корпус ...много дебел метален корпус ,огромно количество хромирана и матова неръждаема стомана ,ярък дисплей ,вградена оптична система ( задължително ) с метален протектор и 3 х ZOOM ,гумено-силиконови уплътнения на всички обслужващи куплунзи ,заключващи механизми с датчици за пропуск в затварянето на съответните ,издръжлива литиево-йонна батерия и малко скъпа ,но налична при мене във всякакъв капацитет xD памет .

Апарата е в изключително запазено състояние - има минимални забележки по дисплея и лицевата част .По лична преценка ще дам 9.0/10 състояние - хромираните ,блестящи части са без забележка ,както и задният панел .

Син цвят ( не е за хора с пристрастия към ЦСКА ) !!!

Апарата е абсолютно изряден технически !!!

Предлагам Ви апарат ,оригинална връзка за ръка ,маркова (FUJIFILM by SAMSUNG ,Korea ,class H ) xD памет с обем 512MB и универсално зарядно за подобен тип батерии ( фото и GSM ) ,преработено от мене ( не съм с две леви ръце ,а се занимавам с електроника през свободното си време като хоби ).

Апарата се намира в гр.Плевен ,но понеже вече съм почетен член на ЕКОНТ обществото ще Ви го изпратя с опция за преглед и тест на пратката от сърце .

Нека цената е 130.00 лева ,като за хора с който съм имал взимане - даване ще има и невероятен чисто нов калъф ( подходящ ) за подарък или опция за редуциране на цената на посоченият комплект или 2GB маркова памет също на добра цена ...

За контакти моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg .

Информация за модела вижте тук -

http://www.dpreview.com/news/0608/06082306oly725sw.asp

синият цвят тук -

http://a.img-dpreview.com/news/0608/olympus/oly_725sw_blue.jpg

,а реални снимки утре в темата ми ........

:excl: :excl: :excl: ... и помнете ,че не мегапикселите правят качествена снимка :excl: :excl: :excl:

...поне 2-3 от моите апарати са под 7 MPx и не се продават :punk

ПРОДАДЕН !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...