cmdj7 Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Здравейте ! Понеже напоследък нямам много време ,а и утре сватове чакам ( за сестра ми ) ,но пък имам нови цифрови благинки ще Ви предложа поне една от тях - OLYMPUS mju 725 SW . Перфектен ,екстремално разработен и създаден също за хора ,снимащи в екстремни ситуации ...все пак OLYMPUS първи дадоха на света сериен апарат с повишена устойчивост . ВОДОУСТОЙЧИВ ( до 5 метра ) и УДАРОУСТОЙЧИВ ( до 1.5 метра ) Почти 100 процента метален корпус ...много дебел метален корпус ,огромно количество хромирана и матова неръждаема стомана ,ярък дисплей ,вградена оптична система ( задължително ) с метален протектор и 3 х ZOOM ,гумено-силиконови уплътнения на всички обслужващи куплунзи ,заключващи механизми с датчици за пропуск в затварянето на съответните ,издръжлива литиево-йонна батерия и малко скъпа ,но налична при мене във всякакъв капацитет xD памет . Апарата е в изключително запазено състояние - има минимални забележки по дисплея и лицевата част .По лична преценка ще дам 9.0/10 състояние - хромираните ,блестящи части са без забележка ,както и задният панел . Син цвят ( не е за хора с пристрастия към ЦСКА ) !!! Апарата е абсолютно изряден технически !!! Предлагам Ви апарат ,оригинална връзка за ръка ,маркова (FUJIFILM by SAMSUNG ,Korea ,class H ) xD памет с обем 512MB и универсално зарядно за подобен тип батерии ( фото и GSM ) ,преработено от мене ( не съм с две леви ръце ,а се занимавам с електроника през свободното си време като хоби ). Апарата се намира в гр.Плевен ,но понеже вече съм почетен член на ЕКОНТ обществото ще Ви го изпратя с опция за преглед и тест на пратката от сърце . Нека цената е 130.00 лева ,като за хора с който съм имал взимане - даване ще има и невероятен чисто нов калъф ( подходящ ) за подарък или опция за редуциране на цената на посоченият комплект или 2GB маркова памет също на добра цена ... За контакти моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg . Информация за модела вижте тук - http://www.dpreview.com/news/0608/06082306oly725sw.asp синият цвят тук - http://a.img-dpreview.com/news/0608/olympus/oly_725sw_blue.jpg ,а реални снимки утре в темата ми ........ ... и помнете ,че не мегапикселите правят качествена снимка ...поне 2-3 от моите апарати са под 7 MPx и не се продават ПРОДАДЕН !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.