bolen-mozak Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 Nqkoi prodava li XBOX Live i kvi mangizi mu iska ako moje i malko info che edin priatel mi buchi mnogo na glavata Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted August 19, 2004 Author Share Posted August 19, 2004 interesuva me ako se zemi XBOX trqbva li da mu se slaga i na nego nqkav CHIP koito shte moje da chete piratski CD-ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilev Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 interesuva me ako se zemi XBOX trqbva li da mu se slaga i na nego nqkav CHIP koito shte moje da chete piratski CD-ta <{POST_SNAPBACK}> Незнам за какъв чип говориш но за да гледаш DVD -та на XBOX ще трябва да си купиш допълнителна приставка Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 interesuva me ako se zemi XBOX trqbva li da mu se slaga i na nego nqkav CHIP koito shte moje da chete piratski CD-ta да Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted August 19, 2004 Author Share Posted August 19, 2004 nqkoi razbira li ot XBOX che iskam da go pitam za edna sistema da mi kaje da li e dobra che edin priatel se interesuva Link to comment Share on other sites More sharing options...
kol4o Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 nerazbiram ot Xbox obache sa mi kazvali che se slaga chip za da moje da chete piratski CD-ta i nqma nikakva opasnost da se razvali Xbox-a ot toq chip do kato Sony Playstation se razvalq ot nqkoi chipove HDD ot PC moje da mu se slaga i da se instalira win nqkva specialna versiq i stava kato pc za drugo ne se seshtam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted August 21, 2004 Author Share Posted August 21, 2004 Hora sq se ukaza che tazi konzola koqto e v Englia nali tehnia tok q na nqkva druga sistema i ako go vklucha kam nashi shtql da gramne XBOX-a za tova nqkoi shte kaje li kade v BG prodavat XBOX as pone samo sam vijdal PS2 i ako znae na kakva sena i prodavat li games za XBOX v Plovdiv no shte gledam da si gi porachvam po neta 2-ra raka che edna nova struva maikasi i bashta si v Plovdiv kade prodavat XBOX ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 В Englia само щепсълите са им по особени - споко, няма да гръмне Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted August 22, 2004 Author Share Posted August 22, 2004 hhhmmm neznam zashto e tolkova pari no eto tika pishe che XBOX veche se prodava za 199 evro koeto pravi 390 leva a kato gledam nasqkade go davat ili za 470 i nad 500 leva ebati Balgariata nqma li da namalq senite vinagi posledni sme kade sa 390 kade sa 500 leva daje imashe edin sait kadeto go davaha za 570 tea sa ludi dano v Sofia dago davat za 390 leva http://news.netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=397256 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Hora sq se ukaza che tazi konzola koqto e v Englia nali tehnia tok q na nqkva druga sistema i ako go vklucha kam nashi shtql da gramne XBOX-a za tova nqkoi shte kaje li kade v BG prodavat XBOX as pone samo sam vijdal PS2 i ako znae na kakva sena i prodavat li games za XBOX v Plovdiv no shte gledam da si gi porachvam po neta 2-ra raka che edna nova struva maikasi i bashta si v Plovdiv kade prodavat XBOX ??? <{POST_SNAPBACK}> В Германос има. А иначе пиратския чип е нож с две остриета-игрите са по-евтини, но ако искаш Екс Бокс Лайв той засича пиратските чипове и ще бъдеш отрязан "доживот" от услугата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted August 22, 2004 Author Share Posted August 22, 2004 a dobre de utre shte hoda da vida a XBOX Live prodavat li v germanos ili samo XBOX i kvi pari sa igrite i kolko struva edin chip za XBOX XBOX Live maiche e po dobre no e kofti che nqma da moje da mu se sloji Chip no pone shte se igra e v multy player Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.