vsinc Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 Abe ima tuka edno izhodche na pc-to otzad - s-video. movel da se wivda obraza na tv, ama neshto kabelcheto deto go kupih ne stawa. a uv e tochno s-video. nqkoj da znae kakwo tochno mi trqbwa? otzad kuplunga na pc-to izglevda taka: . . . . . . . _ a kabela deto go imam i na wsichkoto otgore e i s dwa izhoda (rca izhodi - kato za audio) a i wmesto s 7 e s 4 konektorcheta: . . . . _ Qwno e za drugo, ama samo twa namerih - pc-to kazwa "proweri kabela - nesto ne stawa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 kaji mu na PCto da si proveri driverite i izhoda. si4ko trqbva da ti e nared. i moq S-video e s 4 konektor4eta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 Имаше 2 такива теми сега съм пиинал и няма да ти ги търся..... Пък и като искаш съвет кажи каква ти е картата все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsinc Posted June 29, 2004 Author Share Posted June 29, 2004 maj e nqkyw Rageon 9??? - ne pomnq weche. A za drajweri - to e now (srawnitelno) pc - na 2-3 meseca e - kakto si e doshyl ot fabrikata - ne sym mu pipal drajwerite. a i kakto kazah e s dwa izhoda kabela... a i tv-to primigwa neshto ama ne zacepwa... To si ima edno butonche tam - samo s nego stawa - w control panela i display property-isa nqma nishto drugo za naglasqne -dave ako ne znaesh nqma i da razberesh za tv-outa w00x - s kolko izhoda (w smisyl - ot ne s-video stranata) e twoq kabel? A i kak taka shtajgichkata razbira che da kave che kabela e kriw - ne znam... sorry - ne predpolovih che i drugi move da sa imali problem - pochwam da tyrsq w posting-ite Link to comment Share on other sites More sharing options...
F22Raptor Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 vij tuk dano da razberesh za kakvo stava vapros 4e na men ne mi se obqsnqva Vij tova daje e na balgarski Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 Ако куплунга на PC-то ти изглежда така както си го дал(имам предвид първата схема) не би трабвало да има проблем с 7пин. кабел или по точно смени си кабелa Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsinc Posted June 29, 2004 Author Share Posted June 29, 2004 Dobre de - cheta az ama ne mi se kupuwa drug kabel. S pc-to ne doide kabel, taka che i towa otpada. az sym skaran s poialnika i ne moga da slagam kondenzatori. twa da e problem s video driverite - kak da znam? a i ot shemata wyw foruma na techbg maj stawa qsno che toq moq kabel 4-pin-ow ne e kakwoto trqbwa po princip... typa rabota BTW kyw shte e tozi kabel togawa s 2 izhoda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 Незнам от къде си купил картата ама тя по принцип си върви в комплект с кабел Пробвай се във фирмата от където си я купил може и да са забравели да ти дадат кабел (в което се съмнявам ама какво ти пречи да се пробваш) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsinc Posted June 29, 2004 Author Share Posted June 29, 2004 kartata e wgradenata w pc-to. a to e noutbuk... 10x na wsichki. Qwno shte si gledam dvd-tata na monitora. a, ba, shte trqbwa kabel da si wzema - tuk pone sa 2-3lv. inache ti iskat $20 hahowcite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 По принцип имам такъв кабел но не смятам да го продавам все пак ако искаш може поне да пробваш с него да знаеш дали става и дали има смисал да тyрсиш и да копуваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 Otidi vav firmata i da ti dadat to4no takav kabel.Po princip triabva kato natisnesh Alt+f5 da ti prehvarli kartinata na tv-to i ot sashtite butoni da ia varne obratno.Ne smeniai draiverite tova ne e Nvidia.Vsashtnost kabela koito sa ti dali si e dobre,triabva samo da svarjesh dopalnitelen kabel s 2 chinch buksi kam TV-to.Nakarai niakoi da ti go napravi koito ne e skaran s poialnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamsky Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 Abe ima tuka edno izhodche na pc-to otzad - s-video. movel da se wivda obraza na tv, ama neshto kabelcheto deto go kupih ne stawa. a uv e tochno s-video. nqkoj da znae kakwo tochno mi trqbwa? otzad kuplunga na pc-to izglevda taka: . . . <!--QuoteEBegin--> . . . .<!--QuoteEBegin--> _ a kabela deto go imam i na wsichkoto otgore e i s dwa izhoda (rca izhodi - kato za audio) a i wmesto s 7 e s 4 konektorcheta: . .<!--QuoteEBegin--> . .<!--QuoteEBegin--> _ Qwno e za drugo, ama samo twa namerih - pc-to kazwa "proweri kabela - nesto ne stawa" az imah su6tia problem idi i si smeni kabela s takuw nakrainik kuwto ti e na wideokartata ina4e zabrawi za tv Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsinc Posted June 30, 2004 Author Share Posted June 30, 2004 Otidi vav firmata i da ti dadat to4no takav kabel.Po princip triabva kato natisnesh Alt+f5 da ti prehvarli kartinata na tv-to i ot sashtite butoni da ia varne obratno.Ne smeniai draiverite tova ne e Nvidia.Vsashtnost kabela koito sa ti dali si e dobre,triabva samo da svarjesh dopalnitelen kabel s 2 chinch buksi kam TV-to.Nakarai niakoi da ti go napravi koito ne e skaran s poialnika. tochno taka - alt-f5 ili specialnoto kopche. systo taka sym sgreshil malko - video kartata e ati rageon 320m. shte mi obqsnish li kakwo tochno imash w predwid s "triabva samo da svarjesh dopalnitelen kabel s 2 chinch buksi kam TV-to."? btw az drugi driveri maj ne moga da polzwam - shtoto ati website-a kazwa che trqbwa samo ot proizwoditelq driverite da se polzwat (pri men towa e HP, a te po-nowi ne sa obqwili). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 Da shte ti kaja obadi mi se u nas po telefona-69 38 75.Kabela koito triabva da si kupish shte ti izlezne okolo 2 do 3 lv. zaedno s buksite v zavisimost ot tova kolko metra ti e do televizora.Chakam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.