Zrockbg Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 Така.... изобщо не знам къде има магазини за "резервни части" за това пускам темата тук Под десният окуляр има една триъгълна леща която е скосена ... малко се е счупила и ако не я сменя ще си виждам двойно :( Ако някой може да ми помогне нека пише на Лс или скайп - zrockbg_ Модератор: За всеки един модел е различно - така без подробности за модела няма да намериш нищо подходящо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 Леща, или призма? Силно ме съмнява да имаш пълна документация на прибора, та само по модел малко трудно ще намериш, ако въобще намериш. Мисълта ми е, че специфичните параметри могат да се замерят в оптика, разполагаща с необходимите прибори, че и да го изработят после. Ама тарирането после може да е проблем. В София, на 4-ти километър съм носил оптични прибори за ремонт и диагностика, ама това беше преди 7-8 год. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.