Encho Stoyanov Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Телефона на около 2 седмици с найлона на дисплея, има и оригинален калъф. Пълен комплект, на 7-8 часа разговори. Донесоха ми го от Германия затова няма гаранция. Сложих му българско меню. Перфектен. Може и бартер... Цена ПРОДАДЕН 0888898919, е-mail enchost@gmail.com или на Л.С От Пловдив съм П.С.снимки на http://pics.data.bg/albums/31110/nokia_n8 извинявам се, че са малко тъмни но са правени с айфон който няма светкавица утре може да сложа по добри Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 2. Задължително е при продажба на някаква стока, продавачът да определи и напише в самата тема реалистична цена. При неспазване на това правило се трие темата ! Директно се трият и фиктивни постове от рода "Цена - за правилата 1 лв."! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Encho Stoyanov Posted January 16, 2011 Author Share Posted January 16, 2011 извинявам се колега, но мисля че обявата ми е коректна "Цена 780лв", мисля че е напълни нормална или трябваше да сложа цената в заглавието? Като гледам из форума е пълно с обяви с структура като постнатата от мен. Ако имам грешка нека модераторите да изтрият обявата ми. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_boy Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Не си разбрал колегата имаше предвид че цената която си определил е като за нов ето и линк с цените http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=2041&sub=shop за да се види колко върви този телефон втора употреба и да се види цената като за нов и пак казвам тук няма балъци Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 htc wildfire na 3 месеца(като нов) + колко левчета примерно?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Encho Stoyanov Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 htc wildfire na 3 месеца(като нов) + колко левчета примерно?! ami gledah go v mobilebulgaria cenite im sa "Продавам - от 295 лв. до 465 лв." ako e p[ulen komplekt sus vsi4ko da kajem 4e shte ti go hvana na 460 i razlikata v pari ako si navit zvunni da se vidim i da govorim na jivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Encho Stoyanov Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 ПРОДАДЕН Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.