Rubbish Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 фдг дг дффг дсфгф сдфг Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 На мен въпроса ми се поражда от третия вариант: Какво точно искаш да направиш с наличен USB 3.0 порт и какво всъщност очакваш да стане - теоретичния трансфер да постигнеш едва ли не? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted January 15, 2011 Author Share Posted January 15, 2011 фдс Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 С платката си мисля че няма да мине номера. Какъв трансфер му дават на диска който си си харесал, че да прибягваш до подобни мераци? Не ме разбирай погрешно, знам че мерака е основно движеща, но не е достатъчен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted January 15, 2011 Author Share Posted January 15, 2011 фдс Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiko1987 Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Според мен не е навлязъл още масово стандарта. Да не говорим, че и цените на устройствата са в тавана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 А защо не помислиш за eSATA? Вече почти всеки лаптоп и дъно имат такъв(кива) портове. Просто гледаш дисковете да имат такъв порт. Освен захранването нещо да е проблем, но не знам ако се гонят високи скорости дали и USB порта може да стигне за захранване на някой бърз диск. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted January 16, 2011 Author Share Posted January 16, 2011 гдфг Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 ...Малко offtopic- upgrade на лаптопа разваля ли му гаранцията ? Мисля, че ако ти направят ъпгрейда в гаранционния сервиз и с техни компоненти, няма да имаш проблеми с гаранцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.