Midex Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Днес получих въпросната "масичка" и с радост я разопаковах, за да си я ползвам по предназначение. За съжаление почти веднага установих, че лаптопът ми, който е със 17" & 16:9 екран закрива част от подложката за мишка в дясната част, което мен доста ме дразни и съм решил да си търся или друга малко по-дълга масичка, или само подходяща подложка за дълъг лаптоп. Няма да слагам актуална снимка на самата подложка, понеже е чисто нова, а само ще снимам опаковката и ще спомена някои неща за нея, а останалото можете да си го прочетете от останалите снимки по-долу.... Подложката може да се ползва само като подложка (без да се разгъват краката), а двата вентилатора имат добър дебит и едновременно с това са доста тихи. Краката могат да се разгъват телескопично, като по този начин може да се постига и наклон на самата масичка. Като допълнение, горната част на плота (с вентилаторите) може да се наглася самостоятелно на произволен ъгъл. Когато масичката се сгъне на две, става изключително компактна и цялото това "съоръжение" всъщност е изключително леко. На долната страна има специално място, където има саморазгъващ се (и самоприбиращ се) USB кабел за връзка между масичката и лаптопа. Подложката за мишка е ситуирана в дясната част, а над нея има вдлъбнато гнездо за чаша и място за химикал. Това е в общи линии...цветът е черно и бяло. Според мен е подходяща за всякакви лаптопи до 16" или евентуално 17", но не широкоекранни като моя. Цената е 50 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 15, 2011 Author Share Posted January 15, 2011 45 лв. Едит: Масичката пътува утре към valga от Шумен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.