Jump to content
BulForum.com

Продавам нова сгъваема охлаждаща подложка-масичка

Recommended Posts

Днес получих въпросната "масичка" и с радост я разопаковах, за да си я ползвам по предназначение. За съжаление почти веднага установих, че лаптопът ми, който е със 17" & 16:9 екран закрива част от подложката за мишка в дясната част, което мен доста ме дразни и съм решил да си търся или друга малко по-дълга масичка, или само подходяща подложка за дълъг лаптоп.

Няма да слагам актуална снимка на самата подложка, понеже е чисто нова, а само ще снимам опаковката и ще спомена някои неща за нея, а останалото можете да си го прочетете от останалите снимки по-долу....

Подложката може да се ползва само като подложка (без да се разгъват краката), а двата вентилатора имат добър дебит и едновременно с това са доста тихи. Краката могат да се разгъват телескопично, като по този начин може да се постига и наклон на самата масичка. Като допълнение, горната част на плота (с вентилаторите) може да се наглася самостоятелно на произволен ъгъл. Когато масичката се сгъне на две, става изключително компактна и цялото това "съоръжение" всъщност е изключително леко. На долната страна има специално място, където има саморазгъващ се (и самоприбиращ се) USB кабел за връзка между масичката и лаптопа. Подложката за мишка е ситуирана в дясната част, а над нея има вдлъбнато гнездо за чаша и място за химикал. Това е в общи линии...цветът е черно и бяло. Според мен е подходяща за всякакви лаптопи до 16" или евентуално 17", но не широкоекранни като моя.

Цената е 50 лв.

cfd2cd1141685dd4.jpg

6142bc63ef0676c5.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...