Runner Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Здравейте, имам 2 батерии, зарядно, хендсфрий, стерео жак с преходник, и счупен телефон (дисплей) Привилег Х6. Ако някой има нужда от нещо да свирка. Единственото условие е да дойдете на адрес да си ги вземете. Подробности на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValioG Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Здрасти, ползвам Х6 и още една батерия и зарядно не са ми излишни. Къде мога да дойда да ги взема ако са налични още? Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 ще взема останалите неща,пиши ми на ЛС къде да дойда и довечера към 7 ще мина да ги взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vapi Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Аз мога да взема Privileg, без значение че е със счупен дисплей само да е с една батерия! Мога да дойда да го взема! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 Всичко замина. Съжалявам, че не успях да помогна на всички! Темата може да се затвори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
penchouglov Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 едитед Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.