Jump to content
BulForum.com

Delta Forse

Sancho Pansa

Recommended Posts

Guest Guest

Awe kuf install pravite na taq igra...v smisal malkqi ili golemiq, shtoto az kato napravih golemiq i igrata restartira pc-to...v smisal oshte na loading-a na purvata misiq i igrata se restart...a hem slojih i crck-a..nqkakva ideq?

Guest Guest

Ami durpal sum q ot tuk, instalirah q 2 puti i vse taka stava...s latest drivers sam i mashinata e 3 puti po-burza ot minimalnite iziskvaniq...ti daskull kato razbirasht kakvo bi predpolojil???

Guest Guest

Imenno i na men za purvi pat mi se slu4va i zatova pitam...i shte sam blagodaren ako nqkoi na koito igrata mu varvi bez problem mi kaji na kakuf OS q e pusnal i koi install e izbral malkiq ili golemiq.

• 2 weeks later...

Igrata si raboti normalno na Full oba4e az ne sam q durpal ot tuk.... i za tova neznam dali problema ne e v tazi vresia ot tuk? No nai-veroqtno ne e ot igrata a ot tvoq WIN priqtel. Taka 4e vzemi si napravi po4istvane na registrite ili ima i drugo.... moje nqkoi kodek ako imash instalnati da pravi problem... ima i takiva slu4ai...

bat_4e4o igrata e super smeshna otne mi ima nqma 14 4asa za da gi mina vsi4kite misii na normal, kato polzvah save samo, kogato se obadiha nekvi el tehnici, 4e mojel toka da spre :) I tiq tvoite alpha 1,2 bravo, charlie i t.n. egati te s 3 pulnitelq ne mogat da ocelqt 4ovek, koito ako se izpluqt shte ocelqt...prosto igrata e dale4 ot nivoto na 1cata, koqto za men si ostava igrata s nai-dobra reazlizaciq ot DF seriiqta.

hej basten ami az ne sum zapo4nal da igraq oshte Deltata shtoto nqmam vreme a i az q instalnah glavno shefa mi da igrae shtoto toi e golqm fen na DELAT FORCE taka 4e mersi za infoto no tova za men ne e nishto novo v tazi igra kato info... otnosno tova 4e e izkustvenia intelekt e dosta posen i ponqkoga stava mnogo sku4en no vse pak igrata ne e tolkova zle i dostavq udovolstive :D

Ami ne znam single misiite bqha veseli glavno kogato si po choparite i pucash s karte4nicata...no ina4e glavno udovolstvie mojesh da polu4ish samo ako q igraesh v mreja...togava e po fun

PS: Oba4e da ti imam i shefa :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...