Jump to content
BulForum.com

Продавам Лаптоп HP DV4-1220us

Recommended Posts

Здравейте продавам посочения лаптоп горе ето и малко история за него:

лаптопа е на приятелка и за тва се наемам да го разпродам проблема му е следния лаптопа си работи но само на БАТЕРИЯ на ток не иска след като го порази токов удар и изгоря зарядното и там нещо на дъното.

ето и параметри на самия него.

към лаптопа няма зарядно и батерия

Цена 220лв ето и няколко снимки на лаптопа

Снимка 1 Снимка 2 Снимка 3 Снимка 4 Снимка 5 Снимка 6 Снимка 7 Снимка 8

AMD Turion X2 RM-72 Dual-Core Mobile Processor 2.10 GHz

Video Graphics ATI Radeon HD 3200 Graphics RS780M Up to 1918MB

Display 14.1" Diagonal WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800)

Ram - 2GB DDR2

Hard Drive 250GB (5400RPM)WD Blue

DVD-RW - LightScribe SuperMulti 8X DVD±R/RW with Double Layer Support

802.11a/b/g Wlan

5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD Picture cards

* 3 Universal Serial Bus (USB) 2.0, 3rd port shared with eSATA

* 2 Headphone out

* 1 microphone-in

* HDMI

* 1 VGA (15-pin)

* eSATA + USB 2.0

* 1 RJ-11 (modem)

* 1 RJ -45 (LAN)

* 1 notebook expansion port 3

* 1 Consumer IR (Remote Receiver)

Добре де - как работи на батерия като няма батерия?И като няма батерия - как установи, че работи само с батерия?И ако има батерия - как ще се зареди тази батерия?Интересно ми стана...

Добре де - как работи на батерия като няма батерия?И като няма батерия - как установи, че работи само с батерия?И ако има батерия - как ще се зареди тази батерия?Интересно ми стана...

така явно не си разбрал че лаптопа има проблем за това е на тази цена явно изобщо не четеш или не вникваш в това което четеш!

батерия му е налична като модули но с изгоряла електроника. Разбира се е ясно че съм го пробвал с друга батерия за да знам че работи а зареждането става на друг лаптоп.

За това го продавам ако някои си оправи зареждането и работата а ток ще си го ползва без проблем

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...