XC^^The_Devil^^ Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Здравейте продавам посочения лаптоп горе ето и малко история за него: лаптопа е на приятелка и за тва се наемам да го разпродам проблема му е следния лаптопа си работи но само на БАТЕРИЯ на ток не иска след като го порази токов удар и изгоря зарядното и там нещо на дъното. ето и параметри на самия него. към лаптопа няма зарядно и батерия Цена 220лв ето и няколко снимки на лаптопа Снимка 1 Снимка 2 Снимка 3 Снимка 4 Снимка 5 Снимка 6 Снимка 7 Снимка 8 AMD Turion X2 RM-72 Dual-Core Mobile Processor 2.10 GHz Video Graphics ATI Radeon HD 3200 Graphics RS780M Up to 1918MB Display 14.1" Diagonal WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800) Ram - 2GB DDR2 Hard Drive 250GB (5400RPM)WD Blue DVD-RW - LightScribe SuperMulti 8X DVD±R/RW with Double Layer Support 802.11a/b/g Wlan 5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD Picture cards * 3 Universal Serial Bus (USB) 2.0, 3rd port shared with eSATA * 2 Headphone out * 1 microphone-in * HDMI * 1 VGA (15-pin) * eSATA + USB 2.0 * 1 RJ-11 (modem) * 1 RJ -45 (LAN) * 1 notebook expansion port 3 * 1 Consumer IR (Remote Receiver) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GammaRay Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Добре де - как работи на батерия като няма батерия?И като няма батерия - как установи, че работи само с батерия?И ако има батерия - как ще се зареди тази батерия?Интересно ми стана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 Добре де - как работи на батерия като няма батерия?И като няма батерия - как установи, че работи само с батерия?И ако има батерия - как ще се зареди тази батерия?Интересно ми стана... така явно не си разбрал че лаптопа има проблем за това е на тази цена явно изобщо не четеш или не вникваш в това което четеш! батерия му е налична като модули но с изгоряла електроника. Разбира се е ясно че съм го пробвал с друга батерия за да знам че работи а зареждането става на друг лаптоп. За това го продавам ако някои си оправи зареждането и работата а ток ще си го ползва без проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavaldjiq Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Здравейте,какво става с лаптопа?Дайте тел. да се чуем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted January 15, 2011 Author Share Posted January 15, 2011 лаптопа е продаден на Venci от форума който ми беше писал първи на лично че иска да го вземе. темата е за затваряне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.