Jump to content
BulForum.com

COMPAQ Armada 1750 ( PII 366 MHz,64MB RAM ,4,2 GB/4200 rpm HDD )

Recommended Posts

Здравейте ! Ровичкайки се вчера из архивите си с части и техника ми попадна едно старо преносимо компютърче на което мнозина ще се изсмеят ,виждайки характеристиките му ,но повярвайте машинката би могла да служи вярно още дълги години за текстообработващ ,интернет и музикален компютър - COMPAQ Armada 1750.

Характеристиките са :

Процесор: INTEL Pentium II 366 MHz

HDD: HITACHI 4.2 GB /4200 rpm

RAM: 64 MB (on board ) + слот за допълнителна

VIDEO: ATI RAGE LT Pro

AUDIO: ESS ES1869

Компютъра е в изрядно техническо състояние и перфектна за годините си визия .Откъм хардуерни забележки ще отбележа батерия на BIOS-а и липсващ клавиш на цифрата "3" ,който работи - липсва само пластмасовото копче .

Машинката е с инсталиран WINDOWS 98 ( Гърция edition )

Има флопи ,което работи .Липсва CD устройството !!!

Батерията има издръжливост над 2:00 часа ( гарантирам за това ) . Адаптер няма - той е вграден в машината и свързването към ел.мрежата е посредством кабел ( в комплекта е ).

Има COM порт и е подходящ за сервизна дейност и автодиагностика !!!

LCD панела е без забележки .Звука от вградените говорители е много добър .Тежък е ,но много солиден !

Невероятна за годините си машина - самото влизане в BIOS-а е ритуал с много опции ( докато логото COMPAQ стои на дисплея се появява мигащ курсор - натиснете незабавно F10 за влизане в BIOS менюто ).

Интернет на машината ще се подкара чрез PCMCIA/LAN адаптер ,който не е наличен ( поръчах си ,но чак в четвъртък ще е при мене )

Цената нека е 50.00 лева от сърце ( ПС и ел.кабел ).Намира се в гр.Плевен .

Цената ще бъде редуцирана само за сметка на кабела !!!

Когато ми доставят картата за Интернет връзка цената ще бъде променена !!!

За контакти използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg

Реални снимки ще дам утре ( или когато съм свободен ) в поста си !

ПП. Забравих "дежурното" си ритуалче за успешна седмица :beer: :punk :beer:

Понеже не ми се снима тази вечер ,а и имам доста друга работа ( включително и бутилка вино ) ,поради липсата на снимки давам нова цена за това наистина здраво творение - 45.00 лева .

:beer: ......така по-лесно се мисли .

И понеже Ви обещах снимки ,а едва днес имах възможност да направя ето ги и тях -

http://cmdj7.snimka.bg/business/used-notebook-parts-and-ipod.564105.22101668

цената не ще редуцирам ( намаля ) поради наличието( вече ) на PCMCIA LAN адаптер ,благодарение на който ще подкарате Интернет на това качествено и надеждно компютърче ......

ПП. За фенове на марката или хора ,които вежливо си я изпросят ще има скромна ,но от сърце отстъпка - все пак искам да послужи на някого ,а не да стои в кашоните ми с чарколаци ( то май в тях се намират доста хубави нещица ,но не ми остава време да се поразровя обстойно )

ПРОДАДЕН !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...