Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

25 игри, браво на теб. Гледай си реплеите, радвай се, че си победил топ15 диамант теран :)

Много съм щастлив, че има хора като теб.

Какъв е смисъла да ти обяснявам.. нито ме познаваш, нито знаеш как играя, обаче се изказваш неподготвен. Ти си на друга вълна пич, предлагам да не си губим времето с повече подобни коментари.

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Каква луда игра гледах току що: полуфинал на Go4SC2 - TvZ на Kulas - T започва с 5rax reaper, харас, харас, Z защитава с 2 кралици и шепа спийдлинги, Т прави all in с 50% от работниците си + рийпъри, Z тъкмо вади муталиски и успява да спре атаката, Т започва да вади само маринии и прави втори all in с ВСИЧКИ работници, Z прави бейнлинги, но без спийд измират, без дори да докоснат марините, муталиските измират и Z - gg. По-късно ще намеря риплея и ще го постна.

Играеш, играеш, играеш и ако си добър, по някое време се качваш един етаж по-нагоре :) Сериозно, така и не съм намерил точно обяснение на този процес. В TL много хора се оплакват, че имат примерно 70% победи, но играта отказва и отказва да го повиши.

Ето го риплея от по-горния ми пост: http://www.esl.eu/eu/sc2/go4sc2/cup33/download/22844267/

И аз така, само че на брутал.

А днес къв педерастки номер си направих - пуска ме срещу някъв и веднага след старта тоя цъка паузата без да каже нищо, нито преди това, нито след това, като накрая ми писна и в бързината и яда без да искам натиснах Surrender... Трябва да го направят, както си беше в старата версия - да те пита преди да излезеш...

Оле, оле, кво го направих един теран ей сега... Тая тактика май ще ми стане любима, нищо че я използвах за първи път. А тоя пич ме е бил няколко пъти до сега...

http://www.2shared.com/file/dxRCo8Nd/vsT.html

А днес къв педерастки номер си направих - пуска ме срещу някъв и веднага след старта тоя цъка паузата без да каже нищо, нито преди това, нито след това, като накрая ми писна и в бързината и яда без да искам натиснах Surrender... Трябва да го направят, както си беше в старата версия - да те пита преди да излезеш...

Оле, оле, кво го направих един теран ей сега... Тая тактика май ще ми стане любима, нищо че я използвах за първи път. А тоя пич ме е бил няколко пъти до сега...

Ахахахахахах. gg

Интересно ще ми е да видя същата тактика срещу маса ММ. Тоя очевидно ти мислеше харас с хелиони и после маса торове и евентуален нюк, ако е веселяк. Първо се зачудих защо бавиш толкова spawning pool-a срещу терана, ама като видях speed upgrade-a загрях.

edit: Не е от екзистенциално значение, но на тоя APM-a му беше трагичен.

Тая тактика май ще ми стане любима, нищо че я използвах за първи път.

За пръв път правиш baneling bust??? :) Че по едно време това беше най-яката тактика, не само срещу теран. Бая псувни съм изял: "noob, stupid imba zerg tactics, loser" и т.н. :) Обаче гадовете вече почнаха да блокират само с дебели сгради и до там. А и ми се стори, че този теран не скаутна въобще, още повече, че беше тръгнал за нещо cute. А затрупването с депа накрая беше много лош ход. Но иначе супер забавен риплей, винаги е яко да гледаш как терани измират :D

Хаха последната вълна bounce8.gifnuclear_explosion_ar.jpg

Днес е добър ден за българската старкрафтщина! :)

След дълга почивка от ладера поради неувереност в уменията си днес реших да запретна ръкави и да правя по 10 "сериозни" игри на ден. Явно 500+ custom игри са ме научили на нещо, защото резултатът беше доста приличен:

sc22010083015555595.jpg

Единствената загуба дойде от единственото ZvZ в десетте игри - все още упорствам и отказвам да се включа в baneling wars, поради което в голяма част от случаите умирам. Поне този път не ме е яд, защото противникът приложи нещо интересно - праща 4 бейнлинга от едната страна, аз дърпам дроните на другата, за да може кралицата и един спайн да се справят с гадините, но в същия момент от другата страна изскачат още бейнлинги и пуф - абсолютно всички дрони пукват. Близко е до ума да се прави такова нещо, но така и досега не са ми го прилагали, нито пък съм го виждал някъде.

В момента от първия в лигата ме делят около 600 точки, което не знам дали трябва да ме мотивира, или депресира :)

Много взе да се говори за мапхакери - случвало ли ви се е да забележите нещо съмнително? Тъкмо изгледах това:

В TL също има доста теми за хакове. Помня, че и в BW имаше такива проблеми. Какво ли може да се направи в такива случаи? Анти-хак модове?

Много взе да се говори за мапхакери - случвало ли ви се е да забележите нещо съмнително? Тъкмо изгледах това:

В TL също има доста теми за хакове. Помня, че и в BW имаше такива проблеми. Какво ли може да се направи в такива случаи? Анти-хак модове?

Крайно време беше да се появи и мапхак :laughing: ! Винаги е емало ламери които да ги използват тези лайна..., а този тос беше освен всичко друго и рядко малоумно парче.

Браво на пича, че го е хванал. Пък тоя щом и с мапхак го биха......

Сега остава да му баннат акаунта и да изгори с всички игри дето е регистрирал вътре. Пък като се охарчи за нова, да видим дали ще чийтва пак.

Егати, месец от както излезе играта и мапхак се е появил... Обаче Близард са свършили чудесна работа със следенето през очите на противника. Направо е очевадно, че е хакер! Ай сега бан и следващия път да му мисли, като ползва хак, а играта хич не е евтина! Определено е много лесно да се провери дали си хакер или не и се надявам, че тоя път ще спрат хакерите по-категорично!

След дълга почивка от ладера поради неувереност в уменията си днес реших да запретна ръкави и да правя по 10 "сериозни" игри на ден. Явно 500+ custom игри са ме научили на нещо, защото резултатът беше доста приличен:

sc22010083015555595.jpg

Единствената загуба дойде от единственото ZvZ в десетте игри - все още упорствам и отказвам да се включа в baneling wars, поради което в голяма част от случаите умирам. Поне този път не ме е яд, защото противникът приложи нещо интересно - праща 4 бейнлинга от едната страна, аз дърпам дроните на другата, за да може кралицата и един спайн да се справят с гадините, но в същия момент от другата страна изскачат още бейнлинги и пуф - абсолютно всички дрони пукват. Близко е до ума да се прави такова нещо, но така и досега не са ми го прилагали, нито пък съм го виждал някъде.

В момента от първия в лигата ме делят около 600 точки, което не знам дали трябва да ме мотивира, или депресира :)

Депресира...

Колко точки имаш?

sc22010083015555595.jpg

Депресира...

Колко точки имаш?

До сега играх в платинума... който казва че ММ е силно... мое си го завре, където му е най-приятно. Муталиските са крайно жестоки, бейнлингите пробиват всичко... а в началото всичко живо ръчка песове и да ги ръшнеш не можеш. Тва зерга плаче за nerf.

Обикновено играя zerg 3v3 и 4v4.. винаги първи правя 200/200, ако не се вземем на ръшовете. В голд лигата 4v4 игра съм избивал сам на 3ма играчи армиите с 200/200 roach/hidra извадени за 0 време. Или аз съм МНОГО слаб с теран (което не е) или тия зерги дет ми се падат са МНОГО силни (което не е). Срещу протос по бива, но тия зерги ми ебават майката почти винаги. Ся ша кажете мути<торове. Докат ида с тия торове в зерга съм останал с 2 депа, марините не помагат, а ако стоя в базата съм обречен. Почвам с риплейте, че в тая платинум ма изядаха.

Ах, как обичам да наказвам 6 pool :D С малко микро и повечко невнимание от страна на опонента имах един ветеран зелът с 12 зерглингски глави забити до гейтуея :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...