Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

Dobre, ti chuvash li se, kakvo govorish?! Znachi za da otgovorq na terana s protos trqbva za MMM da tekvam do templari, zashtoto nishto drugo ne moje da kontrira t1 uniti... Sus zerg e lesno s banelingite, nishto ne sym kazal za MMM, no kogato terana igrae mech, trqbva da pravq Brood Lords, koito sa t3 i iskat maika si i bashta si kato gas, a syshto taka e prosto absurdno, zashtoto dokato gi izkaram, terana veche ili shte me e iznesal ili shte ima vikingi... Gledai 5tata igra mejdu TLO i Madfrog, za da vidish kak s 4 tanka i 3 tora go napravi dar piran!

I ne e kato samo nie da ne mojem da igraem sreshtu teran. Tova go kazva cqloto geim obshtestvo, ili sigurno nikoi zerg na planetata oshte ne se e nauchil da igrae sreshtu teran. Daje samite terani priznavat che rasata im e prekaleno silna.

Vchera igraq sreshtu protos i mu kazvam, che mi e 7mi poreden protos za vecherta i toi vika "blagodari se na shtastlivagta si zvezda, che ne te puskalo sreshtu teran"...

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Ми естествено, че мародерите размазват всяка единица, излизаща от гейтуея. Я сега извади имортал/войд рей/зеалот с чардж. Вие добре ли сте, бе хора. Не знам в кои лиги играете, но ми звучи все едно единият изкарва само едно нещо, другият друго и се срещат в стил (до лимит хидри). Аз да се оплаквам ли от хай темплари, колоси и имортали? Зерг пък да се оплаква от мародери или марини е нечувано, невиждано и нетърпимо. Има инфестори, има фънгал, има бейнлинги. Просто е смешно да се говори за небалансираност на марини и мародери срещу зерг. Протосът пък има хай темплари. Защо ли се оправдавам и говоря толкова. Ако някой в този форум измисли кое е небалансирано в терана, съм готов да му посоча тактика с избраната от него раса, която да му отвори очите.

Абе ти вятър ли си правиш не знам... тоя войд все едно се вади като маринките. Да не говорим колко по-евтини/ефективни са викингите спрямо войдовете. Имортал е тотално неефективен срещу марини, нещо което тераните прозивеждаме винаги. Колососите са добри само когато са в множествено число, а времето за продукция и ресурсите които се дават за тях са много. Да не говорим колко лесно се контрират от викинги, че и дори със стимнати мародери. Единственото смислено нещо дето каза е за хай-темпларите... само дето текването до там не е път без бодли. Изключвам факта, че гоустовете ги правят неизползваеми с добро микро.

М да... ти ще ми отвориш очите. Вземи отвори очите на димага, че той горкият хич не я разбира играта. Ставаш смешен.

Dobre, ti chuvash li se, kakvo govorish?! Znachi za da otgovorq na terana s protos trqbva za MMM da tekvam do templari, zashtoto nishto drugo ne moje da kontrira t1 uniti... Sus zerg e lesno s banelingite, nishto ne sym kazal za MMM, no kogato terana igrae mech, trqbva da pravq Brood Lords, koito sa t3 i iskat maika si i bashta si kato gas, a syshto taka e prosto absurdno, zashtoto dokato gi izkaram, terana veche ili shte me e iznesal ili shte ima vikingi... Gledai 5tata igra mejdu TLO i Madfrog, za da vidish kak s 4 tanka i 3 tora go napravi dar piran!

I ne e kato samo nie da ne mojem da igraem sreshtu teran. Tova go kazva cqloto geim obshtestvo, ili sigurno nikoi zerg na planetata oshte ne se e nauchil da igrae sreshtu teran. Daje samite terani priznavat che rasata im e prekaleno silna.

Vchera igraq sreshtu protos i mu kazvam, che mi e 7mi poreden protos za vecherta i toi vika "blagodari se na shtastlivagta si zvezda, che ne te puskalo sreshtu teran"...

Ти чуваш ли се какво говориш, значи медиваковете са т1 юнити?

Мародерите искат ъпгрейд, стимът иска ъпгрейд, шийлдовете искат ъпгрейд. Чуй се ти какво говориш. Когато теранът играе mech, изобщо не ти трябват брууд лордове, а само роучове и зерглини. Не е толкова трудно нали? Или да изкара просто ултралиск/зерглинг. Не е изобщо трудно. И само вие не можете да играете срещу теран. Интересно пък аз как имам може би 10-на игри срешу теран изобщо...

Колкото до другия пич, дето сигурно е в златна лига и си мисли, че разбира от играта.

Ето ти следната информация:

Ти се оплакваш от мародери, аз ти казвам да извадиш войд рей. Ти веднага ми казваш, че има маринки. Тогава прави зеалоти. Иморталът бил тотално неефективен срещу марини...ми марините са неефективни срещу зиалоти. Викингите били силни срещу войд рей. Абе пич, ти да не правиш профилактични викинги?

Щото ако не си направил профилактичния викинг, когато войд рейа дойде и зареди, 5-те маринки, които толкова хвалиш, умират, а викингът ако излезне и поеме 2 секунди демидж, е мъртъв. Така че стига дрънка и глупости и земи се класирай поне в диамантена. Ако смяташ, че теранът е толкова силен, съм готов да те бия и с протос, и със зерг колкото искаш пъти, защото ми писна от слаби играчи да пискат за баланс. Много ли си силен с тоя теран, много ли си добър. Класирай се на първо място в диамантената си лига. Смешник.

П.С. Готов съм да играем, давай, че искам да ти затворя устата.

Abe nas ne ni gledai togava, nie sme levaci. Prosto kaji, che Dimaga, che i Idra izobshto ne q razbirat taq igra i da prikluchvame sus spora.

Димага и Идра изобщо не я разбират тази игра.

Вижте мачовете на Machine vs Qxc. Теранът бие 3-0. На всяка от игрите зергът казваше gg wp. Ето това е зерг, който разбира.

Едит:

Нямам против да споря, само ми кажете кой юнит на терана или коя стратегия трябва да бъде нърфната.

Аве момци, само Дядо Мраз и аз ли играем таз игра за удоволствие (само дето Дядо има скилл, пък аз имам по половин-един час за губене понякога)?! Нз, но ми се струва, че спорите за глупости и неща, които не зависят въобще от Вас, а още по-глупавото и направо смешно е, че дори се обиждате заради това ... Недейте така - само игра е мамка му :) Have fun ;)

Ба спорим... аз спрях да му говоря вече. Не че не мога.

Важното е, че си вярва. Отдавна съм разбрал, че с фенбойчета, на каквато и да е тема, просто не се спори.

... Недейте така - само игра е мамка му :) Have fun ;)

Игра, игра..., ама се играе на кило кръв и два предни зъба ;)

П.с. Като цяло..., не струва! Започнали да правят едно, по някое време в проекта явно са сменили някой отговорен кадър... и се е получило съвсем друго. Близардци все още се носят на вълните на старата слава... Ама това си е мое мнение, все пак... и никого не товаря с него.

П.с. Като цяло..., не струва! Започнали да правят едно, по някое време в проекта явно са сменили някой отговорен кадър... и се е получило съвсем друго.

E те това ако ми обясниш ЗАЩО аджеба реши че е така и как стигна до този извод ще те призная за мислител.

ПС: Имам леко излишна 0.7л водка данцка... желаещи? (да си носят собствен съд за пресипване на "ценната" течност)

Ба спорим... аз спрях да му говоря вече. Не че не мога.

Важното е, че си вярва. Отдавна съм разбрал, че с фенбойчета, на каквато и да е тема, просто не се спори.

Аз ли съм фенбойче, или този, който не иска да играе срещу мен, за да ми покаже колко е силен теранът....

Дай да ти видим профила, да видим колко игри имаш, приятелю, за да разберем дали изобщо трябва да имаш глас. Засега си те представям с 10 игри (победи, при това) и току-що класирал се гордо в златна лига.

E те това ако ми обясниш ЗАЩО аджеба реши че е така и как стигна до този извод ще те призная за мислител.

Аз СЪМ мислител, не е нужно да ме признаваш! Както казах, такова ми е мнението и никого не товаря с него. Изобщо не ми се впуска в глупави дискусии - Що пък точно така мисля. Освен това за да се аргументирам.., ще трябва да изпиша цял ферман, а хич не ми се занимава.

Аз СЪМ мислител, не е нужно да ме признаваш! Както казах, такова ми е мнението и никого не товаря с него. Изобщо не ми се впуска в глупави дискусии - Що пък точно така мисля. Освен това за да се аргументирам.., ще трябва да изпиша цял ферман, а хич не ми се занимава.

Да те бъзикам или да не те бъзикам, това е въпроса. Кажи поне мисиите мина ли ги?

Аз току що размазах 2ма след като отнесоха моя партньор (ние сме 2ма протоси те протос и зерг)... С моя човек отнесохме базата на единия, но другия имаше малко единици + хлебарките на зерга му отнесоха почти всичко... в това време аз бича имортали... 4 парчета и малко сталкъри избиха 1 камара хлебарки, отнясям построената наново база на другия протос (вече имам към 8 имортала)... той ми се налива в базата с няколко муталиска аз някак го спирам с 1-2 кули и малко сталкъри докато иморталите му опукаха половината база... обичам ги тез гадини ей... докато се усетиш и размазали половината структури там пък хлебарките какво ги правят не е истина 55 атака по земя е колкото siege tank а имах и ъпгрейд на атаката вече :D

Според мен жестокият рев, че терана е overpowered е защото на sc1 сиджовете бяха МНОГО по трудни за управление, марините умираха за мигове, освен за бункери за друго не ставаха. Единиците нямаха разминаване, поправянето беше наистина много по-трудно и занимаващо, както и бавно ( да кликаш постоянно за отделен юнит ), когато единиците вървяха не беше толкова плавно и идеално като сега, а начупено на 8 посоки, хоризонтално, вертикално и диагонално, управлението на голиати/сиджове беше отвратително и един път да забравиш да натиснеш hold position ти отива половината армия. Сега тези бъгове са изчистени и затова изглежда така. По-лесно се борави с дропшипове също... Бях гледал финал на турнир преди около година зерг срещу теран на ск1... зерга с контрол муталиски изяде всичко на терана.

Моето мнение е, че ако двама играчи със средностатистически способности играят - терана ще победи, но при про-тата не е точно така. Не съм играл много със зерг, но тая магия, която спира група единици на едно място (без да могат да мърдат) комбинирано с бейнилнги и песове направо изнасилва тия мародерчета и марини. Днес гледах един стар риплей на grubby vs някъв там протос... оня му пусна 10тина нюка, но въпреки тва протоса го премаза.

Изводът ми за момента е, че зерга е най-трудната, но и най-интересна/забавна раса за играене. Само скапаният глас, дето говори ме дразни.

Някъде ще му качът ли реплеите?

http://www.2shared.com/file/j3Savpr1/dimagaVSdemuslim.html

http://www.2shared.com/file/M0ku1gwT/dimagaVSjinro.html

Още не съм гледал риплеите, но за финала четох, че димага и демузлим (които са от един отбор) са се лигавели и са сменяли раси и общо взето все теран е печелил, с изключение на третата, когато демузлим не си затваря рампата и димага го налазва с кучета.

Станахме двама. И ще ставаме повече :) Ще почнат да проглеждат полека лека :)

Да те бъзикам или да не те бъзикам, това е въпроса. Кажи поне мисиите мина ли ги?

Можеш да пробваш ако искаш..., ама тва само в случай, че скоро не си се спускал с надуваем дюшек по лайняната рекичка...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Единствената пипната като хората раса във втората част са зергите... Другите две раси са някакви работни копия на това което могат да бъдат (лошото е, че никога няма да ги довършат..., а така добре са ги започнали....)

Играя срещу протос, след Lair веднага правя overseer и след малко го пращам да пусне changeling в базата му. В момента, в който го изсира, в моята база влизат dark templars и филетират де що видят дрончета, хидри и зерглинги. Пуснах веднага втори overseer, но колкото и бързо да става, щетите вече бяха нанесени. Важен извод - задължително за всеки зерг е да има по 1 overseer във всяка база, който само да си стои там.

Единствената пипната като хората раса във втората част са зергите... Другите две раси са някакви работни копия на това което могат да бъдат (лошото е, че никога няма да ги довършат..., а така добре са ги започнали....)

Добре, защо се изказвате толкова категорично, като изобщо не сте компетентни?! От къде знаеш, че няма да ги "довършат" (каквото и да значи това) при положение, че се очакват не един, ами два експанжъна? Видя, какво стана със Старкрафт след Брууд уор, нали?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...