Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

Оня ден и аз играх с още двама приятели 3в3 BGH като първите нуубове, ей така смях да става:) Изнесохме ги с мас скаути и маринки.

Иначе, относно избора, аз взех гоустовете. Мисията ми харесва повече, а и филмчето след това е по-брутално :) Колкото до Science Vessel vs Raven, аз винаги бих предпочел vessel-a с това поправяне. Също, според мен, най-якият ъпгрейд беше tech reactor.

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

MEDIA BLITZ - страхотна мисия, перфектното разпускане за след тежък ден с много ядове. Разходка с Один и всичко ти минава laughing.gif

Така и не разбрах за чий чеп ми беше тая база tounge.gif

Момци, на кое викате викинги - големите роботи?

MEDIA BLITZ - страхотна мисия, перфектното разпускане за след тежък ден с много ядове. Разходка с Один и всичко ти минава laughing.gif

Така и не разбрах за чий чеп ми беше тая база tounge.gif

Момци, на кое викате викинги - големите роботи?

Аз на Normal тая мисия я минах с 2 тора и Один заедно с 1 SCV за репаир на торчетата. Жалко, че не знаех за бонус мисията тогава.

Аз също - каква бонус мисия?!?!? Опа - ти си с платена игра, при нас вероятно я няма...

И как може тая докторката да е толкова тъпа овца!

Raptor,

кво е направила докторката, че аз избрах да заема страната на протосите, след което тая идиотка се беше заразила с вирусa на Zerg и трябваше да я пречукам

:lol:

За скритата мисия:

На мисият с Один се ходи в долният десен ъгъл (или по-скоро дясната страна, но между средата и долният ъгъл), където има една червена сграда върху която трябва да се сложи атака. След като се разбие от там излизат документи, с които се отваря скритата мисия.

Друг вариант да се види мисията е:

Пуска се starcraft II Map Editor-а, после с ctrl+o си отваряте Campaign/THorner05S.SC2Map и после ctrl+f9, за да започнете разцъкването

Raptor,

кво е направила докторката, че аз избрах да заема страната на протосите, след което тая идиотка се беше заразила с вирусa на Zerg и трябваше да я пречукам

lol.gif

Ми и аз това направих де, прекалено много уважавам протосите, за да се връзвам на неква овца laughing.gif

За скритата мисия:

На мисият с Один се ходи в долният десен ъгъл (или по-скоро дясната страна, но между средата и долният ъгъл), където има една червена сграда върху която трябва да се сложи атака. След като се разбие от там излизат документи, с които се отваря скритата мисия.

Друг вариант да се види мисията е:

Пуска се starcraft II Map Editor-а, после с ctrl+o си отваряте Campaign/THorner05S.SC2Map и после ctrl+f9, за да започнете разцъкването

Много странно - аз тая карта я изринах до крак и тухла - нищо не ми даде....

----------------------------

Избеснях на първата мисия на Чар. Как се преебах не е истина. Ако знаех, че ще стане така, доста по-дълго щях да остана....angry1.gif

МАМКА МУ И ПРАСЕ!!! Някой трябваше да каже по-рано! alien.gif

Както се сещате - ние пиратите нямаме сейв tounge.gif

Стигнах до финала.... Мисля да ги РАЗМАЖА максимално. Ще ги почна от тази вечер, пък да видим докъде ще стигна...

Между другото от предпоследната мисия - как се ходи на гости на зерги - ХОП

Mежду другото от предпоследната мисия - как се ходи на гости на зерги - ХОП

Same here, само че вместо торове имах още толкова крузери на 3/3 и 4-5 саянс весела. Тактиката беше А + клик до кулата, гледам манчестър - челси за 2-3 минути, десен клик на кулата, А + клик до следващата и т.н. до последната ;Д

И аз избрах същата мисия за предпоследна. Минах я само с батъли, два science vessel-а и малко маринки за и спектър за защита и 1-2 атомни за кеф. Общо взето кампанията я минах в по-голямата си част с марин-медик или батъли.

Пределно ясно е, че може с много по-малко жУвотни да се мине, но работата е да бъдат ПРЕГАЗЕНИ, по възможност без жертви laughing.gif

Това е част от удоволствието в кампанията tounge.gif

Само с аутосейв. общо взето почти не се налага на нормал да се връща човек... На мен обаче явно ми се спи и блея и ме налазиха на последната мисия - явно ще играя утре.

И аз първия път на последната се осрах. После смених тактиката с тази:

яко танкове, бункери и тея горелките отпред, както и това устройство, което забавя зерга на всеки вход с по 1-2 сцв-та за постоянен репаир.

Не знам защо да не може да правите сейф.. след като с копието пуснато от Презареждащите тази опция съм сигурен, че работи.

С първото копие, което излезе в Арена сме. Въпроса е обсъждан вече.

ЕДИТ: В крайна сметка се амбицирах и ги помлях още тая вечер laughing.gif

Утре ще напиша едно резюме от моя страна beer.gif

О, да. Още преди дни го изгледах тоя .rep :] Сигурно в края на играта зерга си е изял клавиатурата biggrin.gif

Това беше наистина брутално laughing.gif

Аз си изядох моята, за него не знам :)

Може би накрая ако беше направил зерглинги вместо хидри, щеше да може да избие сградите на протоса

Madfrog (UnknownArt в бетата) тези дни имаше и BO5 showmatch с TLO, който също си струва да видите.

МАМКА МУ И ПРАСЕ!!! Някой трябваше да каже по-рано! alien.gif

Както се сещате - ние пиратите нямаме сейв tounge.gif

Стигнах до финала.... Мисля да ги РАЗМАЖА максимално. Ще ги почна от тази вечер, пък да видим докъде ще стигна...

Между другото от предпоследната мисия - как се ходи на гости на зерги - ХОП

Бай Чеп, ние пиратите си имаме чуден лоудър за сейвове...! Отваряш си шибаната папка в документите и... (О, чудо!) там ти седят абсолютно всички минати до момента мисии!

Бай Шнур, точно приключих секретната мисия и щях да пиша на останалите как да стигнат до нея laughing.gif

По-точно обяснено - Documents\StarCraft II\Saves\Unsaved - намирате си Media Blitz и така beer.gif

Междо другото тези от вас, които играят кампанията, има secret level, който се отключва на мисията с големия Thor. (отивате долу дясно на картата чупите сайънс фасилитито). Не слагам спойлер алърт, защото ако не отключите нивото в тази мисия, после няма как да се върнете и трябва да играете кампанията отново.

Сега гледам, че вече сте писали за тази мисия, ама кой да чете..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...