djadomraz Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Как ме грее мене колко пари вадят братята корейци ?? И доколкото знам из форума няма играчи дето да си вадят парите точно със Старкрафт 2 или единицата даже. Мене играта ме интересува като игра,а не като средство за вадене на пари. Или ако се вадят пари от нещо значи е много яко ? Ами че кой те кара да играеш като тези маниаци. За да си ТОЛКОВА добър трябва да си се зомбирал просто. Ма те и друго не правят тези, докато ние играем за кеф. Аз гледам да извъртя някой мръсен номер на противника и половината игри ги печеля просто като го изнервя достатъчно да направи някоя голяма грешка. И факта че съм надхитрил/надиграл опонента ми прави кеф. Нямам голям АПМ (е не е и нисък - все пак ползвам клавиатурата както трябва или поне прилично), но кой знае какво микро нямам нито мога да управлявам 3 армии в различни части на картата ефективно като тези майстори ама какво толкова, все пак за кеф играя... Като ме бият - ми така се случило. Аз обикновено толкова глупости правя че половината ако ги спрат навреме и съм загубил битката но хубавото е че не играя срещу тези в диамантената лига или поне срещу по-добрите там които скаутват правилно и през цялото време На мен примерно игри като quake, counter strike и подобни не са ми толкова интересни. Особено съвсем реалистичните като Crysis и Call of Duty не искам и да ги почвам. WoW така и не съм играл и не съм го пробвал но не ме и влече много (и по-добре) DOTA пробвах - играх малко но кой знае колко не ми хареса. HoN го пуснах няколко пъти но така и не играх сериозно - не ми легна на сърцето особено, но от новия SC съм просто възхитен. PS: Някой забеляза ли рекламата на iPistol по телевизорията? Аз се скъсах да се хиля като го мернах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Това пък ако е игра, направо здраве му кажи. Къде е кефа в цялата работа не разбирам. Пак трябва да циклиш като безумен за да си що-годе някъде по средата, какво остава да идеш нагоре. Тъпа работа и загуба на време. Да се самоцитирам освен, че да може да вникнете в целите две изречения наведнъж, колкото и сложно да ви идва, а ? Това не важи за Дед Мороз щото той има навика да чете и да мисли преди да отговаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Това не важи за Дед Мороз щото той има навика да чете и да мисли преди да отговаря. Ааа аз живея в паралелно измерение и там времето и пространството са леко усукани та не може да ми се сърдиш Освен това чак да циклиш като безумен че да си по средата - ми не мога да се съглася. С моето игране чат-пат като ми остане малко време стигнах при 2v2 в диамантената а при 1v1 бях последно в платината сега понеже не съм играл отдавна съм в златото. Просто малко стратегия трябва и да имаш идея какво да правиш пък то или става или не. Тези като оня на филмчето който определено се е зомбирал са друга работа. Иначе не е чак толкова за обмисляне - имаш 10тина юнита на кръст, трябва да знаеш кой какво може да прави и как се контрира и какво контрира. Примерно срещу хлебарки излизаш с имортали или мародери а не обикновени марини или zealot-и понеже последните гинат като за световно. Мародерите пък са добре срещу zealot-и заедно с малко друга войска но мародери за цвят понеже като ги гърмят и ония се забавят и дават допълнително време да ги стрелят преди да са дошли да им начупат канчетата на твоите хора. Те такива неща. Кой знае каква философия не е според мен... ПС: Кой каза че протосите били голям мор с онези колоси (ако е за мисията с лазера) - танковете ги чупат, аз имах и wraiths тогава но си карах с танкове, diamondbacks и малко мародери + някой и друг голиат да трепе скаутите. Избих ги до крак протосите и 2та пъти като се трепех с тях (на нормал). Чудя се дали да не почна на hard да играя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 И колко човека знаете от тия, които играят Стар Крафт? А сега се замислете, колко футболиста познавате, които взимат в пъти повече от тия "спортисти"! Да се сравняват електронните спортове с истинския спорт е направо смешно! Чушката взимал по 500лв... И това при положение, че спи по 6 часа, а през останлото време само цикли като луд. Той и за това по едно време го беше докарал до болницата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 И колко човека знаете от тия, които играят Стар Крафт? А сега се замислете, колко футболиста познавате, които взимат в пъти повече от тия "спортисти"! Да се сравняват електронните спортове с истинския спорт е направо смешно! Чушката взимал по 500лв... И това при положение, че спи по 6 часа, а през останлото време само цикли като луд. Той и за това по едно време го беше докарал до болницата. По-добрия въпрос е дали би го правил дори да не му плащат и аз подозирам какъв ще е отговора Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 PS: Някой забеляза ли рекламата на iPistol по телевизорията? Аз се скъсах да се хиля като го мернах Аз я забелязах и също много се хилих (онази с денсащият пехотинец, нали) Иначе най-накрая свърших кампанията и сега ми е нещо, такова... тегаво. Авно ще падне дълго чекане на другите кампании, да го еа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Аз я забелязах и също много се хилих (онази с денсащият пехотинец, нали) Иначе най-накрая свърших кампанията и сега ми е нещо, такова... тегаво. Авно ще падне дълго чекане на другите кампании, да го еа.... Мини я пак на брутална трудност де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 ...Ако имаш представа какви пари вади в момента чушката от PokerStars... За хикса(Insomnia) и Beast-a не искам да говоря, но вадят по-сериозни суми от повечето футболисти от родното ни първенство. Не знам какво целеше да покажеш с примера си. Аз лично познавам трима футболисти - единия (братовчеда на мечо Телкийски) игра няколко мача за Локото и после плъзна по долните дивизии, другия беше вратар на Асеновец, третия не съм го виждал от повече от десетилетие... А реално про-тата не зная какви пари вадят, но съм склонен да вярвам, че са по-големи суми от играчите в нашето първенство и съм склонен да вярвам, че топ играчите са с по-сериозни приходи от средния стандарт за страната си. Най-малкото, защото играта, която играят там е по-популярна от дишането... Не желая да ме разбирате погрешно - това далеч не го намирам за някакво геройство, определено не е лъжица за моята уста, предпочитам, ако ще nolife-ствам, да е в областта на по-конструктивни неща. Искам да кажа, че там това си е професия, начин за припечелване на нелоши пари... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Пешо, всичко опира до типичната човешка черта - щом аз го не мога / не искам, значи е тъпо, а тези които го правят са некви ненормалници. Иначе идеологията е проста... искаш да си добър -> тренираш, без значение от попрището ти. Колкото повече тренираш толкова повече се развиваш. Това, че тези корейци ги влече да са про геймъри си е техен личен избор. Който не му харесва да цикли в играта, може да цикли паркет, важното е кеф да му доставя. Така де, да изпитва удоволствие като види резултата от дейността си. Ясно е, че всеки има различни предпочитания/професия и не е нужно да се обижда. Интересно е само как едно клипче за част от живота на някой предизвика полемики и опити за заклеймяване, вместо да бъде прието по нормален начин. The AnGeL, мерси за отговора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Бастен, ако визираш мен с тва "типичната човешка черта", значи много бъркаш! Изобщо не ми пука, кой как си изкарва парите. Просто сравнението с реалния спорт изобщо не ми харесва. Някякви недоразвити пубери с гръбначни и други изкривявание да ми ги наричат спортисти просто не мога да го приема. Колкото до парите, които се изкарват от това - да, но колко е проценто спрямо примерно футболистите? Антарес, примера с покер старс хич не е добър. Аз също познавам хора, които печелят примерно от борсата, но какво общо има това с игрите, които визираме. От покера се печели не само по интернет, както и от хазарта, но монетата си има пак две страни, а и нека да не намесваме хазартните игри тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Бая се отплеснахме ама предполагам аз съм виновен. Като цяло, вие не сте наясно с това, но мене ме дразни факта, че за да играя тази игра трябва да цикля. Достатъчно време отделих да цикля една друга игра на Близард и очаквах че може би тоя път нещата може да станат не толкова с циклене, а с повече удоволствие от играта. Явно няма да стане, но все още има някаква част от мен която се надява, поне Дебило тройката да е по-смислена. Стратегиите не са мислени да се играят за 15-20 минути, даже и за половин час не би трябвало да са. Затова навремето отсвирих Уар3, макар да беше по-различна и по-времеотнемаща, затова даже няма да си я купя Старкрафт 2-ката, щото просто съм разочарован. Първата игра на Близард, която няма да си купя. Очаквах много повече от тази игра, но не се получи. За мене е тъпа играта, както споменах по-рано в темата, но не ангажирам никой с мнението си. То си е мое, не очаквам света да спре да играе, щото мене не ме кефи играта. И съм убеден че тази игра няма да бъде никога толкова популярна, колкото беше и все още е, единицата. Няма начин тая боза да се задържи толкова години. И ще дойде време когато ще има хора съгласни с мене, но няма да е този или другия месец Така че, айляк. Не карам никой да си променя меннието, просто давам моето. Давайте да караме по темата вече и да не се отплесваме в безсмислени спорове. Макар че то вие ще карате по темата, аз не знам какво друго да кажа за тази поне за мен, подигравка с играчите и феновете на Старкрафт1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 След такива думи няма как да не те нападнат, вЕрвай ми, щом и аз се изкушавам да ти обясня че си в грешка смятай. Не е нужно да си про за да играеш тази игра. Не виждам и нищо лошо или срамно да те класира в бронзовата лига и да играеш с равностойни противници и да ти е интересно. Иначе всичко е до тренировките. Едно време като се готвех за изпита по математика за гимназията решавах задачи по 2 часа на ден... накрая наистина страшно задобрях... и се издъних на изпита за математическата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Все пак да не забравяме, че се чакат 2 есканжъна. Изобщо е много рано да се правят такива заключения... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 А и играта е главно ориентирана към miltiplayer quick match не към минаване на мисии. ПС: Май разбирам какво си мислят за мен хората като тръгна да им обяснявам колко грозни са новите модели на BMW от първия до последния и единствено може би Z4 става ама горе-долу щото към фаровете и маската имам забележки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 А и играта е главно ориентирана към miltiplayer quick match не към минаване на мисии. ПС: Май разбирам какво си мислят за мен хората като тръгна да им обяснявам колко грозни са новите модели на BMW от първия до последния и единствено може би Z4 става ама горе-долу щото към фаровете и маската имам забележки Нека и аз да кажа мнението си, като човек, който е прекарал над 80% от времето си, играейки игра на Близард. Старкрафт 2 е точно това, което трябва, че и толкова повече, че ми се плаче. Който иска, да играе, който не иска, да ходи да разцъква тетрис. Между другото, забелязвам нещо странно. АПМ-то ми е МНОГО по-ниско от това, което имах в бетата. Тук средно апм-то ми е 80-90, а на бетата беше около 150-200. Не разбирам, някаква нова система ли са сложили или аз съм се успокоил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Добре де АПМ-то как ти е такова не разбирам... при мен е < 50 (мисля) само по време на битки става към 150 и то пак ако не ме мързи особено а и се сбиват армиите фронтално. Изключваме момента когато управлявам 2-3 рипъра в началото - тогава и 250 да стигне не е постижение понеже цъкам с мишката като ненормален за да мине откъдето искам и да "танцува" с работниците нещо... като изключим подобни моменти за да постигна такова АПМ (а и да има смисъл) трябва да е ебати битката да ги управлявам нещо кой напред кой назад, да пускам "специални ефекти" върху вражеската армия и т.н. и междувременно да правя и в базата си нещо... те такава напрегната битка съм имал само срещу диамантени противници и след подобна игра съм доста препотен и изтощен ... и понеже съм си мързел по природа гледам да не се задържам в онази лига Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 http://www.eurogamer.net/articles/starcraft-ii-is-melting-graphics-cards Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Аз в кутията имам допълнително три вентилатора Именно, щото обичам да цъкам игрички... Ама виж - че трябва да се ръсна за добро захранване е друга тема :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Не виждам риплейчета, давайте, давайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Аз в кутията имам допълнително три вентилатора Именно, щото обичам да цъкам игрички... Ама виж - че трябва да се ръсна за добро захранване е друга тема :] Хохохо... при мен са повечко. Но има 3 броя 25 сантиметрови Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Мини я пак на брутална трудност де. Точно това мисля да направя - да я врътна изцяло на максимална трудност... BTW, ти обърна ли внимание какво пише на бележката лепната под телевизора ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Така и така, нека да попитам, че не ми се търси. Някой знае ли как да си видя профила в интернет, с иконката и всичко останало. Да даде линк или нещо такова, с пример от рода на: http://www.eu.battle.net/player/profile/XXX намерих го, бахти скритото лайно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Я вижте Озон какво пуснали https://www.ozone.bg/games/product/pc/starcraft_ii_wings_of_liberty_online Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Точно това мисля да направя - да я врътна изцяло на максимална трудност... BTW, ти обърна ли внимание какво пише на бележката лепната под телевизора ? Ъхъм... ама го взех за нормално при такъв контингент. А на Haven някой избра ли да помага на докторката? Чудя се какво би станало в този случай... Я вижте Озон какво пуснали https://www.ozone.bg/games/product/pc/starcraft_ii_wings_of_liberty_online А от сайта на близард ако го купиш онлайн ще ти излезе 85лв някъде (зависи от курса на долара към момента на покупката и колко ще те обръсне банката допълнително но пак ще е по-ниско от това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 А на Haven някой избра ли да помага на докторката? Чудя се какво би станало в този случай... Аз ги омазах снощи. Докторката само ме целуна след това... и шибаната кучка нищо не каза за илача... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.