Baba_qga Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Според мен най-показателно е съотношението победи-загуби. Сутринта бях на 30-то място в платина, но след голям срив сега съм на 88-мо с 214 точки, 25 победи, 23 загуби. Да вземе да ме върне в златото, че много фрустриращо ми влияят тези загуби Ами аз гледах една класаця на тийм ликуид, че първите 1000 в ладер имат 60.51 % съотношение на победи/загуби. И аз имам сривове, за съжаление. Бях докарал до 4-то място в диамантената си със 49/33, но като се прибрах от работа, реших да поиграя и направих 8-мо място със 52/37. Мразя протос, съжалявам, но раса, чиито работник е БЕЗСМЪРТЕН ме дразни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Мразя протос, съжалявам, но раса, чиито работник е БЕЗСМЪРТЕН ме дразни. Това не го разбрах Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Бързо регенерират щитчетата им. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 По тая логика... дроните също са безсмъртни щото регенерират кръвта си. Не знам... преди ми се виждаше сякаш протоса беше с леко предимство спрямо другите раси. Сега май така стана с терана. В смисъл гледайки повторения на хора които я разбират играта не на разни нубчета като мен В това аз лично не виждам нищо лошо понеже играя или теран или в краен случай протос, но ми е интересно вие как виждате нещата след последният патч (не гледам ледърите къде колко и от коя раса има, понеже това е субективно... все пак повечето си играят с любимата раса и добрият си побеждава слабият без значение от расата). Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 все пак повечето си играят с любимата раса и добрият си побеждава слабият без значение от расата). Да де ама първите се предполага да са доволно добри без значение от расата. На мен ми се удава най-лесно протоса. С теран няколко пъти ядох бой въпреки че ужким всичко беше правилно. Докато с протос нещата са някак ясни - много сталкери не може да са грешка а блинка е просто велик. Колосите пък са невероятни срещу земна армия особено на зерги, но и правят и марините на салата за нула време, само танковете им се опъват леко но те затова са сталкерите - блинкваш между танковете и колосите ги довършват преди да се усетят какво им е дошло. А с много gateways създаването на армия на произволно място на картата е просто 1 път. Зергите за сметка на това са ми най-трудни но то е до нагласа. Нещо не мога да се ориентирам как да играя правилно с тях а ме мързи да изгледам 10тина игри на добри зерги за да се усетя какво пропускам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Официално не мога да се логна. Ще трябва да го карам на TFT една седмица... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 И аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Докато с протос нещата са някак ясни - много сталкери не може да са грешкаНе съм особено съгласен. Има ситуации, в които е по-добре да наблегнеш на зийлотите... Нещо се опитва да ми обясни, че съм с грешна версия... т'ва да не би да значи край на бетата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Йес, да бета ис ноу мор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 (emo) Остава ми да чакам да пуснат крак за пълната версия,та да изиграя кампаниите Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Малко статистика: http://sc2.vacau.com/sc2/GlobalRanks.php Искам да се запозная с UnknownArt - 72% winrate /me is in awe/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Малко статистика: http://sc2.vacau.com/sc2/GlobalRanks.php Искам да се запозная с UnknownArt - 72% winrate /me is in awe/ 867-мо място....Блах, много съм злееее Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Толкова съм добър, че ме няма в тази класация - за мен са направили отделна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Толкова съм добър, че ме няма в тази класация - за мен са направили отделна. Ето ви една интересна табличка Satiini (Elf/Terran) Miou(Human/Terran) MoonGlade(Elf/Zerg) DeMuslim (Human/Terran) NightEnD (Undead/Protoss) ThorZaIN (Human/Terran) Това е, което видях (също и EnvY в първите 100, но не съм сигурен, че е той). Видях и ZeeRaX, но той никога не е играл Warcraft 3 на истински про ниво, така че не го броя. Както и да е, изглежда че 50% от играчите на Warcraft избират Terran! Браво ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Както и да е, изглежда че 50% от играчите на Warcraft избират Terran! Браво ! Това не го разбрах. Какво като избират теран? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Това не го разбрах. Какво като избират теран? Ми радвам се Ще има от кого да се уча Между другото, кажете си никовете, да се видим, да си разгледаме ачийвментите... WickedSkies Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Къде ги гледаш тези неща? Аз съм Psyclon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Къде ги гледаш тези неща? Аз съм Psyclon. Ми на линка, дето ти даде П.С Як ник btw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Аз съм си баш същия... В дъното на дъното Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Ми на линка, дето ти даде Той е само за diamond. А ако имаш предвид сайта, който се отваря при кликване върху даден играч, на мен ми дава грешка: "We seem to be having a little problem with our website, so we may experience some slight turbulence and then - explode." Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Аз горе като смених на EU и спря да дава грешка. Иначе от втората фаза на бетата играх само 4 мача. Нещо не ме кефи да падам, ще изчакам първо като я купя да мина всички туториали и да се спрявам добре с АИто и тогава с/у хора. След няколко стотин игри, може и да се плейсна и задържа в нещо друго от copper Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Той е само за diamond. А ако имаш предвид сайта, който се отваря при кликване върху даден играч, на мен ми дава грешка: "We seem to be having a little problem with our website, so we may experience some slight turbulence and then - explode." Как ще е само за Diamond като виждам на дъното хора с по 5-6 игри само... иначе ника ми е като във форума същия но не се виждам в този списък Аз горе като смених на EU и спря да дава грешка. Иначе от втората фаза на бетата играх само 4 мача. Нещо не ме кефи да падам, ще изчакам първо като я купя да мина всички туториали и да се спрявам добре с АИто и тогава с/у хора. След няколко стотин игри, може и да се плейсна и задържа в нещо друго от copper Ако играеш срещу AI-то най-много да свикнеш да правиш кули на ключови места и да се окопаеш докато произведеш Battlecruize-и, Carrier-и, Broodlord-ове и подобни. Досега AI с марини или зерглинги не съм бил (говоря за повече от 1 AI, защото 1:1 се трепе за закуска с много малко микро). И освен това свикваш какво да очакваш - примерно при първия SC протоса винаги играеше да изкара 12 zealot-а и след това нападаше. Можеш спокойно да играеш за муталиски срещу 2 протоса и с малко кули ги спираш безпроблемно (кулите колкото да ги забавят на 1 място да не мърдат много че по-лесно да ги трепят муталиските). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Поръчах я! Дядо, горе в тайтълбара пише "diamond ranking". Като става дума за AI, забелязали ли сте, че компютърът чийтва? Работниците носят по повече минерали - 7 или 8, не помня точно. Реших да изхитрувам и да видя как се развива insane zerg, след което се опитах да повторя, но уви. Като обърнах внимание се оказа, че той прави roach warren, преди моят spawning pool да се е излюпил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 И аз я поръчах. Обаче от Ozone. Много добро впечатление ми направи, защото я поръчах в неделя след обяд и няма и 1 минута след като направих заявката ми се обади тяхна служителка да ме пита дали потвърждавам и да ми разясни повече подробности по доставката. Даже 25 точки имам, с които мога да си купя някоя по-стара игра или да ги събирам след като правя и други поръчки от там и накрая да си взема нещо по-хубаво с повечето точки. Казаха, че на 27 ще я получа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Поръчах я! Дядо, горе в тайтълбара пише "diamond ranking". Верно. Не го забелязах тъй като гледах страницата а на заглавието рядко обръщам внимание какво пише. Иначе аз до platinum стигнах и то давах чат-пат някоя игра за да не ме прати много нагоре понеже почват да стават едни тегави игри като ме пусне с по-сериозни противници... Пък и аз пуках само 2v2 че по-голям купона Като става дума за AI, забелязали ли сте, че компютърът чийтва? Работниците носят по повече минерали - 7 или 8, не помня точно. Реших да изхитрувам и да видя как се развива insane zerg, след което се опитах да повторя, но уви. Като обърнах внимание се оказа, че той прави roach warren, преди моят spawning pool да се е излюпил... А добър ден. Протоса пуска 1 проба после пилон. Как стават тези неща мислиш На мен докато ми стане гейта той направи 2, пуснал някой zealot че и експанд пуска. После да видиш в какви количества прави имортали... И със зерг как се отнася за норматив като извадиш първи юнит муталиск Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.