djadomraz Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Да не би да работи пак бетата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Пусната е вече но май само в америка. От тук не ми дава да се логна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 На обяд се прибрах в нас и пуснах играта - изтегли към 500МБ ъпдейти. След това при опит да се логана, дава, че се прави някаква профилактика и до там. Явно до 2-3 дена ще я пуснат и за Европа. Гледам, че са пуснали всички степени на трудност на АI-то. То май всичко освен сингъл плеър е пуснато вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 •Rally points now behave as a move command, instead of an attack move command. Е що беееееееее идиоти. Толкова добре си беше да сложиш rally point но ако има някой кретен по-наблизо да го отстреля не да трябва постоянно да ги бъзикаш. За по-далече е добре наистина да не се зарибяват по тъпотии по пътя но когато е в базата беше много по-удобно да е attack move... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Е що беееееееее идиоти. Толкова добре си беше да сложиш rally point но ако има някой кретен по-наблизо да го отстреля не да трябва постоянно да ги бъзикаш. За по-далече е добре наистина да не се зарибяват по тъпотии по пътя но когато е в базата беше много по-удобно да е attack move... Точно така трябва да се държи rally-то. Иначе ако са ти в базата, нормалната ти реакция е да си дал rally някъде назад от тяхната войска, за да не ти освиткат мародерите един по един. Обаче тъй като идиотите излизат един по един и веднага почват да бият, губят 1 секунда минимум преди да ги селектираш и да ги махнеш. Според мен е добра идея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Ха! Пуска ме и стигам до логването и аха аха да се логна и ми обяснява че не съм си купил играта. А гледам в акаунта имам ключ за бетата. Явно го третира това като не-бета вече.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 На мен продължава да ми обяснява, че правят профилактика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 И на мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 И на мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Явно няма да ни пуснат преди да са оправили проблемите/бъговете с US сървърите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bioz Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 сигурно е голям кеф да работиш за близард и по точно по старкрафта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 По скоро си го представям като смазващ стрес... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Определено. И да си про геймър май не е леко - да си ЗАДЪЛЖЕН да играеш по 13-14 часа на ден едва ли е най-страхотното нещо на света. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Определено. И да си про геймър май не е леко - да си ЗАДЪЛЖЕН да играеш по 13-14 часа на ден едва ли е най-страхотното нещо на света. Аз не мога 3 игри поредни да направя, те по 10 часа нон стоп тренират (за корейците става въпрос). Направо не ми се мисли колко щеше да ми се повръща от старкрафт ако трябваше да правя това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Аз не мога 3 игри поредни да направя, те по 10 часа нон стоп тренират (за корейците става въпрос). Направо не ми се мисли колко щеше да ми се повръща от старкрафт ако трябваше да правя това Аз си правех по 7 часа на ден по едно време. Явно имам по-здрав стомах... (или по-дръпнати очи). Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Преди години бях играл около 12тина часа на първата "Цивилизация"... след като станах ми се виеше свят, едвам стигнах до спирката и се изповръщах яко в едни храсти (тогава бях май 10ти клас и играехме в която зала намерим) А да си програмист в Blizzard (или тестер или нещо друго) не значи че ще се размажеш от играене на последната игра. Точно напротив. Това ти е работата и отделно че се убива всякакъв кеф да играеш след като по цял ден си го бърникал Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 С всичко е така - работим по 8-12 часа, спортистите тренират по толкова всеки ден, нищо ново. Иначе доста са нърфнали протосите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Къде има инфо за последните промени? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=134701 Иначе официално само това са променили: http://forums.battle.net/thread.html?topicId=23094049316&postId=258694392183&sid=5000#19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Иначе доста са нърфнали протосите. Освен че zealot-ите стават по-бавно аз друго не видях. Оправили са малко бъгове само Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 warp-in cooldown също е увеличен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Да но само на zealot-ите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Натупаха ме две игри, утепах един пациент и загубих интерес... Май тръпката ми по тази игра е преминала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 За 1.5 часa изиграх 16 игри- 5 placement победи 1 победа 6 ПОРЕДНИ загуби 4 победи От 16-те игри 10 бяха срещу протос, 2 срещу зерг и 4 срещу теран. Всичките ми загуби без една бяха от протос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Докога ще е отворена бетата?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.