liquid Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Нито едно не ми харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Защото не си видял чантата http://www2.razerzone.com/sc2/zergbag.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 И по чанти не си падам. Особено на тази цена Вътре ако не изскачат зерглини цената не си заслужава Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 120-130лв не са чак толкова много за чанта за лаптоп... да не кажа че си е баш нормална цена сравнена с тези на samsonite примерно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Мишката е с ужасна форма. Никога не бих си взел такава стругована тухла... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 ако в чантата има лаптоп си я купувам :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Свалих си версията от замундата, обаче като играя с/у компове, те само събират минерали и нищо друго. Гледам има АI ver.5.0, ама линка не работи. Може ли работещ ако някой има Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=WMupsZAPm9I&feature=player_embedded#! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Свалих си версията от замундата, обаче като играя с/у компове, те само събират минерали и нищо друго. Гледам има АI ver.5.0, ама линка не работи. Може ли работещ ако някой има http://darkblizz.org...fficial-thread/ ? Тук ( http://sc2.nibbits.c...ot-and-faq-here ) уж е подробно обяснено как да се пуснат нещата. Доста е палав на insane Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Доста е палав на insane Тъп е, просто има МНОГО повече ресурси от теб и особено протоса като дойде с 15 имортала иди ги трепи. Дори с въздух докато ги очистиш те направят 1 камара поразии. И не като да го прави чат пат ми ги бълва нон-стоп. На hard омазвам 3ма без проблем но на insane дори с 1 за ally ми е трудно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 На insane се оправям със ZvT и ZvZ, но ZvP ми идва в повече. Яд ме е, че чак вчера се наканих да си сваля AI за офлайн игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Protoss-a идва в повече с каквото и да играеш. Единствено мощно муталиски но нямаш толкова газ в началото (че и после). В един момент като дойде с 10тина имортала докато ги очистиш те ти изринат половината база... PS: Protoss-a се оказа много зле срещу въздушни юнити. Поне в началото. На insane! Вадиш бързи муталиски, слагаш малко сгради да ги тормози тях а не да се натресе на hatchery-то като се налее със zealot-и и е заминал. После вади по 5-6 сталкера и някой феникс ама срещу 30тина муталиски нищо не може да направи. Смях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Hello everyone! This is H to the Usky Husky here, каза в едно видео, че има слухове, че втората фаза на бетата ще стартира между 1 и 10 Юли .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Аз съм доволен - намерих една фирма в Пловдив, която приема доставките в Англия и ги кара до тук супер тънкажно. Така ми спестяват цената за опаковане и изпращане + ДДС-то. И играта ще ми дойде с леко закъснение, но евтинко. Със спестените пари си купих нов мауспад с картинката с маринката и ядрения зрив за фон :) Сега остава да пуснат бетата да цъкмае, докато дойде играта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Нищо не ти спестяват. Ако се прати по Royal Mail Signed For пристига в пощата по-бързо отколкото с UPS или DHL - не говоря за експресната услуга - тогава идват на следващия ден но такава пратка струва над 100лв куриера, но "бавната" и евтина услуга и на 2та куриера е по-бавна от Royal Mail. Отделно - ДДС няма защото Англия е в Европейския съюз. А фирми които карат от Англия насам има няколко, едната е ЕКОНТ а жена ми знае още 2-3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Ако я поръчам с доставка до БГ излиза така Игра : 25.46, Опаковане :7.98 Тотал преди VAT: 33.44 VAT: 6.69(20%) Всичко 40.13: С доставка до тия в Англия: £25.46 VAT: 4.45 Всичко 29.91 Излиза, че за доставки в Англия слагат 16-17% , а за навън 20% Разликата е 10 паунда. Еконт колко ще ми вземат за доставка до тук. Че тия ми взимат 1.4 паунда на КГ. Тоя магазин на Близард за Европа няма нищо в него. Всичко е разпродадено. А за щатите и Корея всичко е ОК. И те не знаят кога ще зареждат. Нищо конкретно не отговориха като ги питах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 10 лири е разликата заради доставката иначе ДДСто дали е 17% или 20% на тази сума разликата е стотинки. Гледам амазон я продават играта за 35 лири в момента с безплатна доставка в UK. А collectors edition-a стигна вече 200 лири... малеее Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 https://www.ozone.bg/games/product/pc/starcraft_ii_wings_of_liberty_collector_s_edition ето тия за 180 лв от БГ Аз хванах момента когато беше с 34% намаление, за това е малко по-евтина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 ima li po-evtin variant ot 107 lv ? (sry za latinicata) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 http://www.amazon.co.uk/Starcraft-II-Wings-Liberty-Mac/dp/B000RE216U/ref=pd_sim_vg_h__3 И ако използваш като мен някоя от фирмите за доставки от Англия, ще ти излезе към момента по-евтино. С 20-на лева. Не знам колко по-евтино искаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Я излиза че collectors edition-a от тук щеше да ми легне по-евтино... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Я излиза че collectors edition-a от тук щеше да ми легне по-евтино... Тц. Няма. До колкото съдя по етикета "Изчерпано количество" Явно заявените им бройки са разпродадени. Пробвай в Pulsar дали имат нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Сваля се нов пач. Май я пуснаха втората част на бетата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Down for maintenance. Пусната е, но не и в Европа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Вече ултралиска е имунизиран за майнд контрол. Дали ще почнат да го вадят вече, или още няма да се използва докато се мандахерца с останалата група? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.