EvilDemon Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 И аз се чудя как ще ми изнесеш 30 хидри и 30 муталиски с тея прости торове, не че са лоши, ама са за бакграунд. Бтв, няма ли някой дето играе 2в2,3в3,4в4 да цъкаме. email: izruda@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Щото са леваци... Вероятно не са прочели в обясненията, кое след кое следва. А на следващото по-голямо състезание най-добре е да направиш едно показно и да ги омажеш леваците. И пари даже даваха хората за първото място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 А някой да знае дали мога да си хващам на контрол f1,f2,f3.. много по-удобно ще е да си хващам базите там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Ей сега гледах реплея от играта. Влиза ми със 160 лимит хидри, хлебарки и инфестори , аз бях с 90. Само дадох атака и цъкнах зад неговата армия. След битката ми останаха 4 тора, като 3 от тях в края на играта бяха с по над 40 кила... А пък за муталиските - ако не го хванеш докато се движи и да му пречукаш торовете един по един, докато са разделени, просто е абсурдно да му се налееш наведнжъд на повече от 2 тора. Като стрелнат по 3 пъти с тоя сплаш ги свалят до един... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Ей сега гледах реплея от играта. Влиза ми със 160 лимит хидри, хлебарки и инфестори , аз бях с 90. Само дадох атака и цъкнах зад неговата армия. След битката ми останаха 4 тора, като 3 от тях в края на играта бяха с по над 40 кила... А пък за муталиските - ако не го хванеш докато се движи и да му пречукаш торовете един по един, докато са разделени, просто е абсурдно да му се налееш наведнжъд на повече от 2 тора. Като стрелнат по 3 пъти с тоя сплаш ги свалят до един... Ама говориш за ниво на играта под бронз някъде. И аз мога да направя подобна среща с някой като твоя противник, та даже и по-брутална, да ми влезе с лимит хидри и роучове и аз да го спра с 6-7 танка - без загуби !!! Виж малко как играят BratOK, DeMusliM, SeN, HasuObs, IdrA, NonY, DIMAGA, TLO и т.н. и т.н. и т.н. И там ми дай един риплей в който играят двама от про -тата ЗвсТ, в който реп по-нещичко да прилича на този за който от одеве говориш. Аз съм сигурен, че и по-фрапиращи от твоя реп има, ама ... ?!? --- Готов съм и проба да направим. Аз ще имам лимит от 160 хидри, роучове и 4-5 инфестора, а ти ще имаш лимит 90 от торове и марини и ще ги срещнем да видим. Мога да се обзаложа от сега за резултата, като искам да се има предвид, че до момента игра със зерг нямам нито една ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Аз пък искам лимит 160, като кажем че иам 50 дрони да ми са муталиски само. 55 муталиски бая боб щи сипа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Искаш ли да ги пробваме 55 муталиски срещу 10 тора? Светлия, не знам за кое ниво говориш, ама аз съм 8ми в диамантената, а тоя който ми го пусна му изписа, че е равностоен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Искаш ли да ги пробваме 55 муталиски срещу 10 тора? Светлия, не знам за кое ниво говориш, ама аз съм 8ми в диамантената, а тоя който ми го пусна му изписа, че е равностоен... Ами аз съм 93 последно като влизах, и със зерг не съм играл никога. Но мога да се обзаложа за изхода от среща на 160 лимит хидри, роучове и инфестори, и 90 лимит торове и марини. Оставяме по 50 лимит за работници и другото го срещаме в дадена игра, която ще е първата ми игра със зерг. Съгласен ли си ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Аз имах един експанд, а той 3 и то пълни. Така че лимита на работниците трябва да е примерно 60 на 30. Но това няма значение, важното е, че при такъв голям лимит, ако ще и да ги сбил неправилно, аз останах с 4 от 7 тора. Това ако е нормално... Между другото, не знам защо толкова ги защитаваш тия терани, при положение, че всички реват от МММ и Mech, не само зарга ами и тосове. Ей го и Антарес пропищя, дето до миналия ден говореше, как всеки играел с най-слабата според него раса... И все пак ако искаш, можем да направим една игра - аз теран, ти зерг и да видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Аз имах един експанд, а той 3 и то пълни. Така че лимита на работниците трябва да е примерно 60 на 30. Но това няма значение, важното е, че при такъв голям лимит, ако ще и да ги сбил неправилно, аз останах с 4 от 7 тора. Това ако е нормално... Между другото, не знам защо толкова ги защитаваш тия терани, при положение, че всички реват от МММ и Mech, не само зарга ами и тосове. Ей го и Антарес пропищя, дето до миналия ден говореше, как всеки играел с най-слабата според него раса... И все пак ако искаш, можем да направим една игра - аз теран, ти зерг и да видим. Не става дума за игра, става дума за среща на 160 лимит хидри, хлебарки и инфестори с 90 лимит торс и марини. А за работниците съм 100% сигурен, че са ти били повече от 30, но нека са 30 твоите, а моите 50. Целта ти след срещата е да ти останат 4 тора ! Ако останат по-малко, или както е най-вероятно николко губиш облога ! ок ? --- А за защитаване, не бих го нарекъл така, просто гледам репс на протата - там най-ясно си личи всичко. Щото аз ако спра лимит хлебарки с 1 (едно) банши, това едва ли ще накара Близард да махнат атаката по земя на баншито, и да го оставят само като самолетче за атракции, лупинги и прочее. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Не бе, аз ти предлагам друго - играем 5 игри, аз теран, ти зерг и да видим дали ще хванеш една. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Не бе, аз ти предлагам друго - играем 5 игри, аз теран, ти зерг и да видим дали ще хванеш една. Ама не ми предлагай друго, а си стой на собствената дума. Последно ще направим ли облог при описаните от теб обстоятелства, или е излишно да търкам повече клавиатурата ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Даже ще ви направя ей ся 1 мап, да не се развивате изобщо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Добре, правиш 3 експанда, със по 2 дрони на всеки минрерал и по 3 на всеки газ, и всичко останало до 160 го правиш хлебарки, хидри и инфестори. Аз правя един ескпанд, пак със същото съотношение на сцв/минерал/газ, като всичко останало до 90 торове и марини и ги сбиваме, даже няма да си играя да ги дърпам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Добре, правиш 3 експанда, със по 2 дрони на всеки минрерал и по 3 на всеки газ, и всичко останало до 160 го правиш хлебарки, хидри и инфестори. Аз правя един ескпанд, пак със същото съотношение на сцв/минерал/газ, като всичко останало до 90 торове и марини и ги сбиваме, даже няма да си играя да ги дърпам. Направо с дроните да се сбия а ? Нали се разбрахме, 30 лимит за теб, 50 за мен - работници. Свалям пача в момента, като съм готов прави една игра. Сбиваме ги и даваме репа тук да го обсъдим. --- Без ъпгрейди на армора и атаката на никой. И естествено ще ми трябва малко време да видя инфесторите как хващат жертвата си и съответно енергията да е достатъчна, че то иначе все едно ги няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFESTED Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Може ли да съм рефер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Не сме се разбирали така, казах че той имаше 160 лимит, а аз 90, като също казах, че той имаше 3 експанда, а аз 1. А лимита за работниците беше примерен, като съм сигурен, че е бил по-голям в негова полза от това, което съм посочил в по-предните си постове. Но това няма особено значение, защото с 4 срещу 2 бази, пак го бих без никакви затруднения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Е, ти искаш да имам близо 100 лимит работници - правилно ли го разбирам ? А ако аз направя една игра, с някой който има 150 лимит работници, и съответно го млатя с двойно по-малък общ лимит, дали трябва да пиша тук и да се оплаквам и да занимавам всички с гениалната ни игра ?!? Аз го предложих вече, направо с дроните е трябвало да ти влезе младежа. --- Затова и говоря, че като става дума за имба не е идейно човек да си гледа само собственото положение. А и малко про-та да погледа. Че да не стават излишни мохабети като последния. То стана ясна работата, ами дай го тоя реп да го видим, че ми стана интересно. Този диамантен зерг колко луд е бил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Не извъртай нещата. Това, че е е имал 4 бази не означава, че е имал 100 лимит работници, а аз съм имал 90 лимит тореве с марини. По-скоро той да е имал 2 пъти повече работници от мен, което примерно значи, че ако аз съм имал 30 лимит работници, той е имал 60, което пък от своя страна значи, че е имал 100 лимит армия, а аз съм имал 60. Така че правиш 100 лимит хидри, хлебарки, инфестори - (33 юнита), а аз правя съответното количество торове марини за 60 лимит и се сбиваме да видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Не извъртай нещата. Това, че е е имал 4 бази не означава, че е имал 100 лимит работници, а аз съм имал 90 лимит тореве с марини. По-скоро той да е имал 2 пъти повече работници от мен, което примерно значи, че ако аз съм имал 30 лимит работници, той е имал 60, което пък от своя страна значи, че е имал 100 лимит армия, а аз съм имал 60. Така че правиш 100 лимит хидри, хлебарки, инфестори - (33 юнита), а аз правя съответното количество торове марини за 60 лимит и се сбиваме да видим. Добре, и така съм съгласен. Аз имам 60 работника (нали са по 1 лимит, ти имаш 30) останалото по твоята схема го сбиваме. Направи една игра и който иска да дойде да гледа мазалото. Ти печелиш, като останеш с 4 тора, както сам твърдиш, аз печеля ясно от къде. Загубилия черпи всички свидетели на разговора тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Е сега издребняваш вече, знаеш, че игра с игра не си приличат и тва, че съм останал с 4 тора е според ситуацията. В случая може да не останат точно 4 тора, ами примерно 3, това означавали ли, че губия спора за по-силната раса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Тук се заформи интересен спор,ако играете поканете и мен за обзървър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Е сега издребняваш вече, знаеш, че игра с игра не си приличат и тва, че съм останал с 4 тора е според ситуацията. В случая може да не останат точно 4 тора, ами примерно 3, това означавали ли, че губия спора за по-силната раса? Добре и при 3 живи печелиш. Аз печеля при по-малко от 3 т.е. 2 и надолу. Аз съм готов. Пача се дръпна. Правим играта първо си правим лимитите от работниците, 60 за мен, 30 за теб. После аз до 160 лимит правя хидри, роучове и инфестори, а ти до 90 лимит правиш торс и марини. Като сме готови ги срещаме. Аз от инфесторите мятам каквото намеря за добре предполагам, че те са само кастъри все пак. Едит: ще трябва да се ляга по-раничко. Така че кажи една карта и по-точно прави игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Ай прави игра и кажи как да влезна. И все пак не виждам как ще ми докажеш, че дори и 2 тора да ми останат, зерга е по-силната раса, при положение, че лимита ти е почти два пъти по-голям и пак губиш играта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Ай прави игра и кажи как да влезна. И все пак не виждам как ще ми докажеш, че дори и 2 тора да ми останат, зерга е по-силната раса, при положение, че лимита ти е почти два пъти по-голям и пак губиш играта... Добре нека да обсъдим резултата после. А за играта, освен да ми кажеш мейл да те адна, за да мога да те поканя. Кажи и картата коя е била, за да е максимално достоверно. Едит: пратих 2 рикуеста. Ама не съм добавял в новия вариант и не знам дали само това се прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.