mIRCata Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Баси. Една игра не успявам до първа кръв даже да докарам от сутринта. Дропи ме като за световно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Аз към 3-4 часа успях да направя 5 безпроблемни custom игри - следващата игра на ladder ме изхвърли на второто дронче А това с публикуването на карти е много досадно! Единствено Blistering Sands от нормалните карти се играе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 И май е само за Английските EU сървъри. Поне като гледах в щатския и немския форум, не видях да имат такива проблеми. Но във форума за Европа, вече има над 300 мнения в темата с проблема. Обаче хич няма да им се разсърдя, ако разкарат екстрите с facebook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 ...Иначе после и срещу протос пробвах да го използвам, като му го пусках на nexus-a, ама тва беше в placement мачовете и човека така или иначе не беше особено голям фен на пробите. Срещу тосс не знам, ама срещу теран тябва да е доста добре - за зерга. Баси. Една игра не успявам до първа кръв даже да докарам от сутринта. Дропи ме като за световно. Аз пък реших, че се е оправило, защото си направих 7-8 игри, съвсем нормално. И сега се кипря на 8 място в диамантена дивизия. Но в квалификационните мачове ми пусна 5 зерга, кой от кой по-зле. Да не би пак да има значение от мач ъп -а. Едно време имаше такива проблеми, дропеше при ТвсП примерно. ...А това с публикуването на карти е много досадно! Единствено Blistering Sands от нормалните карти се играе. Какво имаш предвид ? Как се публикуват ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 След новия пач можеш да ъплоудваш карти, които си направил с едитора. Като избереш join custom game, ще видиш за какво става дума. Бтв, смъртният вик на зелотите ме изпълва с детска радост! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Тия ни разкаха играта, баш почивните дни ни оставиха на сухи. Дееа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Светлия не знам как си ти с квалификациите, аз вчера аха аха да взема 2 игри и ме дропи. Едната специално 1 минута по-рано ако бях тръгнал с армията щях да ги изнеса и 2мата нищо че партньора ми си правече пас (то аз единия го бях отнесъл ми оставаше 2рия). После ми пуска 2 пъти пълни некадърници и аз удържам ама до един момент. Ужким когато ме дропи не го брои ама знам ли. Нищо сега като ме пусне в copper (или новия аналог) ще е забавно да трепя беззащитни котенца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 А да питам аз срещу тор и хелиони на 7 минута какво може да направи зерг? И бтв можете ли да играете в момента? На мен ми дава "temporarily unavailable". Зерглини и роучове. Честно казано и едното от двете ще победи. И хидри ще победят, ако не е добър с хелионите. Въобще доста лесен ти е животът... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 мен още ме дропи.А вас??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Аз няма да играя докато не махнат новината за проблема и за това, че са наясно, уж... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Много е кофти, немога да се джойнна в никаква игра, а как искам да пусна едно 4в4 и да нюквам с 3 гоуста едновременно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Ей сега се опитах да направя една къстъм игра 1:1 и пак дроп. Тия няма да я оправят днес. 100% не са почнали да работят още по въпроса и едва ли ще почнат преди понеделник... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 И да се нервите и да не се нервите - това е бета и такива неща се очакват. Неприятно, ама можеш и да не е я играем въобще до излизането. Ще чакаме, пък ще видим. Уж пишат, събират информация по форума, ама засега нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Имам си нов любим зерг мастър - Sen. http://blip.tv/file/3659044 http://blip.tv/file/3659061 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Егати. След нам си колко дропения, и 2 абсолютни загуби защото ако партньора ми имаше над 10 дрона сигурно щяхме да спечелим но единия мислеше че spine-овете са по-важни а другия май и той не знаеше какво прави... и ме лепна в платината. Знам че това е бившия gold но все пак аз повече загуби имах отколкото победи... Е нееееееееее то изобщо не може да се играе вече. Пускам - правя 1 депо или spawning pool и ме дропи. Това на нищо не прилича Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Днес явно няма да се играе, поне може да се поровим из риплеите. Изкопах някои от моите nuclear launch detected Този не е нещо особено като изпълнение, но заминават много кули и малко армия за над 2000 минерала Тука падат 3 нюка и затриват всички сцв, 2 командцентъра и преминаващата войска на съюзника на лошия Минута по късно се случва същото на въпросния съюзник. Отива му базичката , а съплая става от 107 на 30 На тази картинка бомбардирам базата на съюзника ми, за да го отърва от досадните хидри Айде стига толкова, че стана много дълго. Слагайте и вие някой забавен скрииншот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Като няма Battle.net, поне да гледаме WhiteRa vs Idra - http://www.ustream.tv/channel/hdstarcraft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Я виж линка, че нещо не е както трябва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFESTED Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 http://www.ustream.tv/channel/hdstarcraft Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Nah, i'm gonna force field your face! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Нямаш ли правилните единици срещу колососите, просто лефтвай. Като гледах сега 5тата игра между Айдра и УайтРа, инфесторите изобщо не са опция... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 gg hf gd hd d=drop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Утре до обяд ще са го оправили. Просто на мързеливците не им се работи в почивните дни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Ама успяха да го осерат точно петъка... пу д***а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Пълни мизерници, тамън се бях наточил, че два дена жената няма да я има и ще мога да се отдам само на това, а то какво се получи. Добре че поне имаше хубави игри, които да гледаме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.