Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Пробвай няколко пъти ако трябва. При мен понякога ставаше ако нещо е по-бавен интернета ми, но с малко постоянство влизах.

И при мен още е down. А така ми се играе! Снощи приключих с много унизителна загуба след брутално подценяване на противника и сега искам кръв!!!

Май пак се reset-нали всичко. И са удължили бетата до 21 юни.

Хахахахахах, след 4:1 в placement вече съм в диамантената лига! Често си хващам победа там :D

Забелязвам, че тераните масово играят с Thor-ове срещу тосс... По-рано днес един ме изрина с мародери и един Тор. Сега след дълги пререкания на Incineration Zone успях да бия един, играещ по същия начин... Feedback се оказа нелоша опция срещу торните бръмбари...

Мародери и тор??

Ако няма ghost academy, можеш да играеш само на имортали и пак ще го биеш...

Мародери и тор??

Ако няма ghost academy, можеш да играеш само на имортали и пак ще го биеш...

Мародерите със стим бият иморталите. Много.

А да питам аз срещу тор и хелиони на 7 минута какво може да направи зерг? :)

И бтв можете ли да играете в момента? На мен ми дава "temporarily unavailable".

Срещу тор и хелиони, предполагам роучове и/или хидри. Аз лично обаче предпочитам да избивам в началото хелионите с бързи кучета, противно на всякаква логика се получава, особено ако ги хванеш неподготвени и ги заобиколиш. Стига да не са повече от 4-5 на брой и да не им е ъпгрейднат игнайта.

А б.нет пак е офф. Вероятно оправят бъгове

Edit: А, не, пуснали са го вече :)

А да питам аз срещу тор и хелиони на 7 минута какво може да направи зерг? :)

И бтв можете ли да играете в момента? На мен ми дава "temporarily unavailable".

Вече може да се играе, но вече няма SC2 ID, има само REAL ID и как ще се намерим вече? Това реал ИД видях, че трябва да се въведе пощата, с която се е регестрирал съответния човек, после чакаш потвърждение от него и тогава се виждате.

Нещо не е наред, постоянно ми се губи връзката и ме дропва. А интернетът ми е ок.

Ако играта те дропне, какво се изписва на опонента - еди кой си has left the game или нещо друго?

И при мен е така...

Защо след плейсмънт мачовете ме прати в платинената лига, нали уж беше диамантена вече? Да не би диамантената да е по-нагоре?

Тцц бях изиграл няколко игри и днес съм пак в practicue league. И на двете игри ми крашна и пише че ми остават още 3 игри.

Днес няма да се играе - дроп след дроп. Една нормална игра не съм направил. И най-се дразня, че много добре го знаят и вмето да спрат бнета изцяло, са го оставили само да ни изнерявт...

Много е досадно - поне 10 пъти изхвърля мен или опонента. Давам си почивка засега.

Иначе диамантената е над платината.

Значи ще си направя нов акаунт, защото заради една загуба от дроп не ми се играе в долна група...

Всъщност, на какъв принцип прехвърля в по-горната група или няма начин вече?

Значи ще си направя нов акаунт, защото заради една загуба от дроп не ми се играе в долна група...

Ако направиш повечко победи, май решава, че си много добър за тази лига и те хвърля към горната. Само предполагам. Иначе диамантената разбрах, че е над платината

Да ви липсват звуците в началото в менютата? Нито зареждането, нито обикалянето по главните менюта е със звук.

Чета им новия хелп и в частта за класиранията пише, че наистина според игрите, ако прецени те мести в друга лига. Отделно, че били на сезони и периодично ще зануляват лигите и ще се започва отначало.

Гадост. Дава ми че не мога да играя... S2 MASTER SERVER INVALID DATA нещо си.

А звуците верно ги няма но не е като да ми липсват особено

Аз бях изпаднал преди в голда след неудачите ми с тосс :), там ме метха 20-и някъде. Като се изкачих до първото място, и направих няколко победи като първи, ме метна в платината пак.

А иначе бях в платината 15-16, след 10-на поредни загуби като тосс, вместо да ме свали надолу в класирането, както очаквах, директно ме изхвърлиха. Явно се бях представил трагично.

Някой от зерг играчите успя ли да придобие впечатление от новото ове ? Че лично на мен ми се струва доста неприятна единица, като съм срещу нея, и съответно доста приятна, ако аз играя зерг.

Runner и INFESTED имам предвид най-вече, че гледам и двамата доста добре се справят със зерг.

---

И при мен е същата работа. Точно реших да се пробвам и аз, и след 9-10 минути игра ми каза да се предам, че съм дропнал нещо. :lol:

Нещо се огелпиха тоя път.

Не можах да придобия никакво впечатление, просто не мога да го докарам до там, защото преди това или мен или противника ние дропнало. Една от игрите успях да направя 10тина оврите, ама докато успея да му направя дроп на инфестед терани и мен ме дропна...хахахаха... Иначе това с блокирането на сградите мисля, че ще подейства много добре срещу теран. От сега си предствям как му правя бързи муталиски и се вижда в чудо, че не може да изкара торовете...

Ми то когато се опитвам да се логна - отстрани извежда съобщение, че знаят за проблемите и опитват да ги решат. Като май се налага да рестартират нещата - в смисъл явно дроповете са за това.

От новото ове единственото впечатление, което успях да придобия е, че Contaminate не е съвсем същото, като предишното умение Corupt на летящите фльонги. По-рано като го пуснеш на някоя сграда, която в момента става, строежа спира. Жалко, че трябваше да го науча по трудния начин. :tongue Играя днеска срещу друг зерг и знам че прави муталиски, а аз правя роучове. В момента, в който ми стана lair-a, правя overseer, влизам му в базата и със сълзи от радост в очите, смеейки му се наум колко е некадърен и не в крак с промените, пускам constipate-a на spire-a който е станал на 50%, и гледам като идиот как сградата продължава да си става бавничко. :wacko:

Пробвах и върху базата да го използвам, ама не съм сигурен дали спира производството на ларви. Май само на царици. Иначе после и срещу протос пробвах да го използвам, като му го пусках на nexus-a, ама тва беше в placement мачовете и човека така или иначе не беше особено голям фен на пробите.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...