mIRCata Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Май си прав за това. Макар, че за 1 ден имат по 100К прегледа - не е зле. Може да ги качат след седмица две. Мен ми се иска да погледам някои неща, дето тия не ги показват - примерно гледат си нещо друго и т.н. Обаче мернах в началото на играта над 200 апм - аз праскам 20-40 тия 240 Брррррр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Абе в началото на играта си е абсолютна гъзария високия APM. Какво толкова има да му кликаш? Айде, като контролираш 200 храна армия - да, ама за строене на работници в началото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFESTED Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Сигурно е от нерви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Казват, че по тоя начин поддържат темпото и им е по-лесно в по-късния етап. Но одеве изнесох един дето АПМ-то му беше 200, а моето около 80, но като стана напечено, моето отиде над 100, а неговото падна по 80, така че... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 не знам, ама като гледам тия двамата как играят, протоса някак неадекватно играеше. Втората игра някви феникси и тва му беше - колкото да го потормози. Ама зградите седят и зерга се напомпа и му сипа с черпака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 И аз съм го виждал това и то едва ли не константно и съм се чудил каква е причината. Дори когато съм правил reaper-rush на 8мото svc не съм имал такъв висок APM а тогава съм бъзикал работниците, дебнал съм кога ще станат точно еди колко си минерала за да пусна нещо, чак когато говедото тръгне да му трепе работниците и почна да го бягам тогава ми се дига до 250 apm-a и то защото кликам нон-стоп за да ги обикаля по-качествено и като стане втория да ги върти в кръг около него после като погнат 2рия ги въртя около първия и така но само в този момент когато кликам за да бягам от работниците, преди това е под 20 даже. Те трябва или да си цъкат като гламави върху някой работник за да пее или нещо друго или върху основната сграда но не виждам особена причина да го правят. Освен от нерви може би Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 На мен малко нереални ми дойдоха тия игри. Сякаш единия беше във върховна форма, а на другия му се спеше. idra е в Корея и тренира с про играчи... Nony си е в щатите и е в сесия Мисля сам виждаш разликата. Между другото висчките игри Нони ги загуби в момент, в който остановяваше контрол. Как си остави 2 пъти входа на базата отворен... сигурно в следващите 1000 игри няма да го направи. Да не говорим че последният пъш на idra беше make or break. Т.е. той вече работници нямаше и всичко зависише дали нони ще удържи... а с тея сентрита спокойно можеше да удържи "рампата"... да не говорим че сталкерите (на високо) щяха да са извън обхвата на хидрите и щяха да могат да "плюят" по тях без да получават демидж. Ама така е... един грешен ход и губиш играта. Въпреки всичко продължавам да си миля, че БелиятРа е най-добрият от участниците и ще се справи с хари потърчо (много ми мяса идра на него). Той не е толкова чиизи като Нони, но прави най кост-ефективните билдове. Дали ще съм прав обаче... ще поживеем пък ще видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Квалификации за националния отбор: http://www.livestream.com/kagebushin Коментаторите са уникални!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Тея са не уникални, а някви диви селяндури, много дразнят. По-дразнещи са от sc2battlereport!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Квалификации за националния отбор: http://www.livestream.com/kagebushin Коментаторите са уникални!!! Коментаторите ги оставете, гледам Creatora сега и не мога да му се нарадвам. Ебати лудия теран дето представя. Две игри гледах срещу тосове, които ще бият двама като мен... не им даде даже минимален шанс. Браво ! Много брутален ! --- От друга страна се сещам колко игри съм му взел на Creator-a (на СК1). Почти 1:1 да кажем са били ! А сега ако ме барне от 100 игри сигурно 1 няма да взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Най-накрая използвах найдъс червея - голям кеф е Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Какво става ако утрепеш червея преди да е станал а вътре е имало войска? Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFESTED Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Червея не работи като найдъс канала от ск1. Ако убиеш единия найдъс- умират и двата. С червея е различно- дори да ти убият ставащия в момента червей, войската си остава в другия и можеш да си я изкараш или просто да пуснеш нов червей. Само не знам какво става, ако ги убиеш всичките с войска вътре- за щастие на мен не ми се е случвало Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Това ще е epic fail Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 patch 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Ultralisk - Life decreased from 600 to 450. - Damage changed from 25 to 15 (+25 Armored). - Damage versus structures increased from 60 to 75. Ако досега бяха пренебрегвани, то оттук нататък абсолютно никой няма да ги прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 С инфесторския бъф?! Ще ги правят и още как! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Overseer - Contaminate spell added: Costs 75 energy - Targets a single enemy structure which cannot train units or research upgrades for 30 seconds. Infested Terran spell added: Costs 125 energy - Infested Terrans have the same stats as those previously created by the Infestor and are placed directly under the Overseer when spawned. Тоз овърсиир са го направили супер изродска единица. Това очаквам такъв харас да прави, че не знам. Стънва сгради, и отделно маа Infested Terran -и - и всичко това от въздуха ебати ! Иначе тосса леко са го клъцнали пак, най-вече войда. То аз игра не съм правил вс тосс вече, в която да не ме пробва с войдове. Та този един рейндж значително променя нещата. Терана леко са го засилили, но 50 минерала и 50 газ, не мисля, че особена разлика ще направят. Като цяло зерга е най-ъпгрейднат от този пач. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Играта цензурира думата master - що за простотия??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Забелязвам, че тераните масово играят с Thor-ове срещу тосс... По-рано днес един ме изрина с мародери и един Тор. Сега след дълги пререкания на Incineration Zone успях да бия един, играещ по същия начин... Feedback се оказа нелоша опция срещу торните бръмбари... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Играта цензурира думата master - що за простотия??? То и sega цензурира. Махни си опцията за цензура от менюто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFESTED Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 * Facebook feature is integrated: Here’s a quick way to expand your social network by seeing who among your existing Facebook friends also has a Battle.net account. хахаха тия братлета не се шегуваха Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFESTED Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 B.net е офлайн, изглежда вече пачват и европейския сървър. Явно ще се играе pacman докат го пуснат пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Нищо не е офлайн. Досега разцъквах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.