Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

Тук е 107лв, като се надявам, че това включва и доставката, защото иначе наистина е малко грубо навън да им е чувствително по-евтина, като се има предвид разликата в стандартите... После ми кажете, как да няма да има пиратство.

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

На ОЗОН доставките са безплатни, за другите не знам.

Иначе вчера прекарах около 12 часа в игра. Ако поддържам това темпо, може да ме вземат в Корея :D

runner ми даде акаунт но когато се пробвам да влезна като напиша паролата ми дава this battle net account not include an associated copy of starcraft 2.........И незнам какво да направя.

runner ми даде акаунт но когато се пробвам да влезна като напиша паролата ми дава this battle net account not include an associated copy of starcraft 2.........И незнам какво да направя.

Може би трябва да дръпнеш играта от батъл.нет,ако до сега си играл с копие от замунда.

Може би трябва да дръпнеш играта от батъл.нет,ако до сега си играл с копие от замунда.

вече я дърпам обаче се надявах да може да се играе с версията от замунда.Мислех че няма разлика между нея и тази от батъла.Ся ще трябва да чакам да се свали и после тъпите пачове и всичко наново.

Antares.scorpii

През деня гледам основно custom да играя, че ако ми се отвори някаква работа - директно alt+q+q (да де, alt+f4, "y").

По-противно нещо от муталиската няма!Плътно я следва войда ест.Всяка игра така ме изнасят.Последната: виждам,че той прави Spire ведна пускам армори и помпам марини от 2 казарми.След малко идват муталиските аз имам 6-7 маринки-той 4-5 муталиски.Прави малко поразии аз идвам с марините и той заобикаля.Тора излиза и трагва след тях-да ама не те са супер бързи и маневрени и си вършат работата.Нещо подобно се случва винаги.

По-противно нещо от муталиската няма!Плътно я следва войда ест.Всяка игра така ме изнасят.Последната: виждам,че той прави Spire ведна пускам армори и помпам марини от 2 казарми.След малко идват муталиските аз имам 6-7 маринки-той 4-5 муталиски.Прави малко поразии аз идвам с марините и той заобикаля.Тора излиза и трагва след тях-да ама не те са супер бързи и маневрени и си вършат работата.Нещо подобно се случва винаги.

Ми викингите не помагат ли?

Ми викингите не помагат ли?

Колко викинга трябват за да се спрат тия муталиски?Особено ако не си хванал на време,че ги прави...

Ама колко съм доволен от себе си :)

Играя на Scrap Station срещу протос. Тръгвам по най-стандартния начин - 14p/15h. По едно време оврито пристига на входа му и какво да видя - няма никой. И веднага зацепих, че ще прави прокси. Излизам с дронче, хоп пилон с две казарми на nat exp. Веднага праскам 5 бодила и почвам да вадя зерглинги. Влиза ми с 5 зелота - умира. Излизат 10 кученца - право в базата му. Там няма никой = gg. После се разпищях от кеф, че даже уплаших копчето в хола :D

Ако знаеш 4-5 Thor-a какво успяват да направят с около 50 муталиска... И защо изобщо тябва да ги гониш - стои и чакаш сами да се нанижат защото на тях целта им е или да те дразнят или да ти саботират икономиката, пък ти стой до scv-тата и прави още Thor-ове пък гледай сеир после. А казарми под 4 никога не правя.

Верно така ще ти избият някое и друго депо, ти правиш нови или удвояваш от команд центъра на някое депо съдържанието и си готов. От 2-3 фабрики като си пуснал да става по 1 thor, той да продължава да прави муталиски. В един момент се оказваш с 10тина говеда срещу неговите муталиски и той може само да се снима за спомен

PS: Викингите не вършат никаква работа срещу муталиски. Освен ако не са 1:1 като бройки с муталиските което много ама много рядко се постига защото са по-скъпи от тях. Не е едно време с 5 валкирии да размажеш 20 тина муталиска ако са скупчени

Една от последните игри правих само муталиски и такъв тормоз му направих, че чак на мен ми беше гузно. Накрая пича почна САМО торове, направи сигурно над 10 тора и понеже вече не можех да го тормозя, направих 5 инфестора и зачаках в базата да дойдат торовете на готово с майнд котрола. Ама пусто, понеже още не съм им научил хоткийовете и докато се оправя, успях да закача торовете, когато всички се бяха качили по рампата и...

Не е много ефективно като идея, но ако толкова си закъснял за дефанс срещу мутита и смяташ, че не можеш да се оправиш с маринки... ми заастрой 2-3 кули, които да ти пазят работниците (тъкмо може да се пазиш и от овърлорд дропс). Иначе както ти казаха... те не се гонят, особено пък с тор.

Двеста минерала - две кули. Психологическия ефект от тях е доста по-голям от щетите, които нанасят. Повечето хора просто решават, че там няма да могат повече да дразнят. Освен, ако не е решил да масира само муталиски. Тогава кеф ти торове, кеф ти кила марини (със стим, разбира се)...

А дроп с оврита кой прави (освен Сайкозата)?

Сега гледах старите клипчета на близард за играта. Забавно е да гледаш какво са мислили в началото и какво се сега. Колко неща са променили. Примерно в началото Тор-а се е строял от SCV някъде на терена. Махнали са единици, едно друго :)

Уфф, нещо ми беше станало със сортирането и ми даваше само първата част от първата игра. И така от вчера, сега се сетих, че и при Хъски беше така, та реших да ги сортирам по дата и се появиха...

Уфф, нещо ми беше станало със сортирането и ми даваше само първата част от първата игра. И така от вчера, сега се сетих, че и при Хъски беше така, та реших да ги сортирам по дата и се появиха...

На мен малко нереални ми дойдоха тия игри. Сякаш единия беше във върховна форма, а на другия му се спеше.

Има ли информация, дали тези риплей между Idra и Nony ще се качат някъде за сваляне?

Едит:

Качат за сваляне - как звучи :)

Сигуно няма да се качват, или поне няма да е скоро, защото ако качат риплейте никой няма да гледа клипчетата, а на тях целта им е повече хора да гледат клипчетата. Защото като си търсят спонсори за следващите турнири, те се интересуват от това, колко са гледани клипчетата, понеже в тях се споменава колко са велики спонсорите и т.н.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...