Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

Аз няколко пъти съм се опитвал да поръчам от амазон.ком и накрая ми изписва - съжалямваме, но не доставяме до държавата, която сте избрал. А пък цените в UK-a нещо не ми харесват, но то като се мине през митницата и пак същото общо взето...

За книги и дискове май не се заяждат. Поне, когато доставката я прави самия Амазон, а не търговец в тяхната система.

Ето как е започнало всичко ;)

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Има ли статистика за успеваемостта срещу отделните раси? В профила намирам само нещо като match history, но там не пише такава информация.

И аз смятам да поръчвам от амазон.ко.ук, но може и да намеря някой от Англия само ключа да ми даде. Ако има навити може да пробваме да поръчаме няколко копия и да не се увеличава шипиинга, че е 10 паунда. Само трябва да събера още 50 кинта.

Ако направя пре-ордър с доставка ми излиза 40-45 паунда, което е към 90-100лв. Без доставка ми е 30-35 лири само.

Е, стига де, за 5лв по-малко ще пращате пари в Англия? Има ли смисъл, като тук преордера е 107лв. Вярно, че не е нормално да ни е по-скъпо, но по-добре парите да остават в БГ... :P

А, 5лв само ако искам кутийка. На мен не ми е проблем да ми пратят само цд ключа, който да вкарам в акаунта си, така че това ще стане ако няма с кой да се съберем. Не ме кефи да пазарувам в ЕВРО особено когато ги слагат на 1:1 с долара.

Като стигна до Dispatch в амазона, ми дава 35.73 паунда. Това ли е крайната цена, защото нямам кредитна карта в момента и не мога да пробвам по-натам?

Order #: 202-xxxxxxx-xxxxx37

Delivery Method: Standard

Delivery Preference: Group my items into as few deliveries as possible

Subtotal of Items: £59.57

Postage & Packing: £7.98

------

Total before VAT: £67.55

VAT: £13.51

------

Total: £81.06

Promotional Gift Certificates: -£0.00

------

Total for this order: £81.06

Delivery estimate: 29 July 2010 - 10 Aug 2010

Dispatch estimate for these items: 26 July 2010

1 "Starcraft II: Wings of Liberty - Collector's Edition (PC & Mac)"

Video Game; £71.48

Sold by: Amazon EU S.a.r.L.

8 паунда е доставката очевидно. Аз така и не разбрах как успях да поръчам като картата ми беше почти занулена. Както си цъках да видя колко ще излезе тотала и то взе че ми каза че съм го поръчал. Егати...

ПС: Ако можех бих ги дал директно на Близард без да минавам през разни продавачи които да правят гуша от това.

Между другото не знам колко готови са но като се замисля определено им трябва някакво време за производството на дисковете, книжките, кутийките и другите подробности... AI още не съм видял кадърно, мисии... не знам какво пускат в бетата но определено е доста далече от това което трябва да бъде завършената игра.

Amazon.co.uk Order Summary

Items: £29.78

Total before VAT: £37.76

VAT: £7.55

Order Total: £45.31 = 104лв. Като махнеш ДДС и разхода за доставката излиза доста по-евтино.

Би трябвало да можеш да откажеш пре-ордъра ако искаш.

Amazon.co.uk Order Summary

Items: £29.78

Total before VAT: £37.76

Order Total: £45.31 = 104лв. Като махнеш ДДС и разхода за доставката излиза доста по-евтино.

Би трябвало да можеш да откажеш пре-ордъра ако искаш.

Аааа. Дигнали са цената - аз като я поръчвах беше -34%~ , сега гледам е на -22%. Затова на мен ми идва към 40 паунда.

Вярно, че не е нормално да ни е по-скъпо, но по-добре парите да остават в БГ... :P

Да да остават... основното отива в щатите, а тук остава надценката дето са си сложили :)

Ако поръчителя е в Англия май няма да има ддс или няма да е такова. пък и доставката е безплатна там.

Аз лично ще си я взема от Озон или от Пулсар. Българите ако влагахме енергията как нещо да ни излезе 1 лев по-евтино, в нещо по-продуктивно (примерно как да изкараме 10 лева повече) щяхме да сме далеч по-добре.

Знам и че в много случаи нашите търговци тук са малко по-алчни, но пък за 20-30 лева такива врътки. Пък и какво лошо има надценката да остане в БГ, не ми е ясно ?

Аз мисля да си я взема от Пулсара в Мола. Момчетата там са много точни, колкото и пъти да съм влизал, без да купувам нищо, винаги са се държали много утчитиво и приветливо. Дали ще я има с премиерата и ако не, колко евентуално ще се забави?

Ако поръчителя е в Англия май няма да има ддс или няма да е такова. пък и доставката е безплатна там.

Я пак? Ако поръчаш от българска фирма те няма да ти сложат ДДС? Обърка се леко :)

Знам и че в много случаи нашите търговци тук са малко по-алчни, но пък за 20-30 лева такива врътки. Пък и какво лошо има надценката да остане в БГ, не ми е ясно ?

А нищо, просто в случая успях да я поръчам докато си щраках за да проверя колко ще ми излезе иначе и аз бих си я взел от Мола ама късно

Не знам точно колко % е ддс там и дали не е вече включено в тяхната цена, която е на сайта. При всички положения пак излиза по-евтино от всички тук, така че...

Не знам точно колко % е ддс там и дали не е вече включено в тяхната цена, която е на сайта. При всички положения пак излиза по-евтино от всички тук, така че...

....

.....

8 паунда ти е ДДСто но тяхното ДДС е 17.5% ако не се лъжа не 20% като нашето. А на 90лв 30лв разлика не е малко - все пак 30% са това. При това с включена доставка. Не съм за 30лв - аз можеше и от тук да си я взема но вече е късно а и не съм виждал реклами там да я продават... то аз и сега не съм сигурен дали изобщо съм я взел докато не мине поне седмица за да може да се осчетоводи картата, че всичките ни банки ги гони едно невчасие като стане дума за операции с кредитни карти - какво е това оторизация и има ли почва у нас май само 30% от персонала им знае.

Но все пак някак гадно ми става като знам че нещо струва Х лева тук да ми искат с 30-50% отгоре без основателна причина

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...