PSYCHOSIS Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 31 май - значи имам точно 2 седмици да задобрея и да спечеля няколко турнира Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Иначе прочетох, че са на изчерпване тези колекционерските. Ай стига бе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Ами да почваме. Първо един желаещ да е по организационната част, второ списък с участниците, трето дати и време в което ще се играе. За списъка аз съм ясен, за времето е малко по-сложно може би, но преди 23:00 аз едва ли ще мога, че ме санкционират. Иначе за датите нямам претенции. --- Та първо е списъка с желаещите. #geraldo мерна ми се, че си ок за организация. Ако искаш пускай един списък да се видим колко ще сме и кои ще сме и да мислим датата или датите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 1. Светлия 2. Runner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Пишете ме и мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 казвайте кой, кога е свободен да игра, за да се организира нещо. И как ще се играе - 2 от 3, 3 от 5? И как предпочитате - сами да се намирате за игра, или някой да прави играта и да кани участниците на произволна карта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Та първо е списъка с желаещите. #geraldo мерна ми се, че си ок за организация. Ако искаш пускай един списък да се видим колко ще сме и кои ще сме и да мислим датата или датите. Колегата отгоре се напъна,нека той да организира аз съм за! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Мързи ме да играя сериозно. Аз искам да гледам сеир обаче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 И мен. Предлагам 1 ако сме малко хора да направим група всеки срещу всеки, 2 ако сме повече да са 4 групи и първия и евентуално втория да ходят на плейофи. Какво ще кажете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Когато се разбере, кой срещу кой ще играе - двата се разбират допълнително за срещата, като предварително трябва да се знае, до кога най-късно трябва да се изиграе. Така като гледам май повечето ще можем само вечер да играем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Дедомраз, аре бе, то ще е на развлекателна основа, няма да си мерим ... Батълнета не рАботи. Да не слагат нов пач? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Да, някъв бъг с Мак-овете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFESTED Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Ех, тва за края на бетата е кофти новина Това значи почти 2 месеца без SC2. Може да потренираме на SC1 през това време, чувам че била добра игра А иначе за турнира, наистина добра идея, бройте ме и мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Тук започнаха да качват риплеите на Idra vs Nony: http://www.youtube.com/user/hdstarcraft?blend=2&ob=4 Enjoy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Хахаха, не можах да повярвам, че то пич всъщност го направи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Тук започнаха да качват риплеите на Idra vs Nony: http://www.youtube.com/user/hdstarcraft?blend=2&ob=4 Enjoy! Благодаря ! И двамата кефят, но по различен начин. Айдрата е малко по-спортно злобен, което лошо няма де. Хахаха, не можах да повярвам, че то пич всъщност го направи... Ебати, аз теран не бях виждал така да се окопае. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 спойлер Какви чудеса правеше nony с фениксите в game 2... ... Жалко че не беше деостатъчно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Мирка, направи отделна тема за турнира. Лошото е, че Събота и Неделя съм извън Пловдив и няма да мога да участвам, ако тогава се организира нещо... Иначе за срещите - ами като се изтегли жребий - може просто да се даде срок на играчите в рамките на определен период да са изиграли срещите си. Също така - стандартно решение за картите - символичния "домакин" на срещата (определя се при жребия) избира първоначалната карта, след това - загубилия избира следващата и ако има - по-следващата карта. Иначе, ако не е през уикенда - и аз съм навит за турнира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Пробвах амазон... или не са се опитали да ми вземат пари и ще го направят когато излезе SC2 или картата ми е минала здраво на минус (което няма да ме изненада). Или някъде нещо са се ошашкали но си имам order # вече. На 29ти юли щели били да ми я доставят. А да видим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Пишете ме и мен за това вътрешно турнирче - поне да има и малко пушещо месо . Надявам се часовете за игра да са след 8, че преди това нямам възможност да седна на компа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Както предложи Антарес, правя нова тема. Да пренесем нещата там. Дедо не се чуди. Аз съм я поръчал преди 2 седмици и още не е дръпнато нищо. Те май чакат финалната цена, че ако е по-евтино, ще ни таксуват по-малко, но ако поскъпне - остава цената, на която сме правили поръчката. Най-вероятно ще дръпнат парите към излизането на играта, като стане ясно точно колко ще струва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Взех първата си игра срещу човек Вярно, че беше от novice лигата, вярно, че противникът пускаше spawning pool, когато му влязох със 100 зерлингчета, но важното е, че се разписах Треперете! 2:1 за мен в placement мачовете. Ако завърша 3:2, ще съм предоволен Баси, много се вълнувам, все едно съм на изпит, не мога да си хвана дрончетата... 3:2 в placement = Silver лига! Доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Пробвах амазон... или не са се опитали да ми вземат пари и ще го направят когато излезе SC2 или картата ми е минала здраво на минус (което няма да ме изненада). Или някъде нещо са се ошашкали но си имам order # вече. На 29ти юли щели били да ми я доставят. А да видим... Амазон от кога доставят до България? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Амазон от кога доставят до България? Всичките амазони доставят, от .co.uk не се минава през митницата. Не всичко, но доста неща могат да се доставят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Аз няколко пъти съм се опитвал да поръчам от амазон.ком и накрая ми изписва - съжалямваме, но не доставяме до държавата, която сте избрал. А пък цените в UK-a нещо не ми харесват, но то като се мине през митницата и пак същото общо взето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.