Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

Не е само при теран и не само при сгради. Като си хванал да речем казарми със тек лаб и такива с реактор - ако забележиш, няколкото еднотипни са леко "осветени" долу в средната част на интерфейса, където показва хванатите единици. Като натиснеш табулация - се прехвърля на другия тип. Същото е и ако си хванал няколко единици с различни магии. Първоначално активна за кастване ти е магията на "осветените" единици, да кажем марини и гоустове - по дефоулт са гоустовете, трябва да табнеш, за да пуснеш и стимпака на марините.Да, защото вероятно бълваш основно зийлоти, а опонента ти - от една казарма повече - зийлоти и сентрита.Не, тъпо е. За това време хващаш остатъка от света, скаутваш го какви точно кепитъл шипове ше изкарва и правиш лимит, ако ти играят така.:bowdown: :bowdown:

за юнитите е ясно. С таб ги оправям. Обаче пък мародери и марини едновременно се дрогират. Май. Просто ми се искаше като могат и двете сгради да вадят даден юнит, да не минавам с ТАБ през тях. Иначе оня с кулите - ми той и фактори нямаше бе човек. Направи 10 кули около команд центъра. После когато вече бях струпал малко танкове, мародери и марини пред базата му, видях, че прави и кули там където е нормално да направи експанд. И това беше. За 20 минути 12-на марина и 20-на кули. Нищо друго. Ми то за 3 минути беше изоран. Не се събра по бройка на моите да застрелят нещо.

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Някой не знае ли къде могат да се видят игрите между Айдра и Нони от снощи. Разбрах, че Айдрата е сгънал тосса на Нони със "слабия" зерг, но нямах възможност да ги гледам директно. Потърсих тук там, но нито в тубата, нито нещо друго открих.

Научете се да ползвате тъпо спойлери или поне индикирайте, че ще коментирате резултати от игри играни вчера, баси. Не е трудно да се сетиш, че не всеки е стоял до 1-2-3 да гледа стриймове.

Научете се да ползвате тъпо спойлери или поне индикирайте, че ще коментирате резултати от игри играни вчера, баси. Не е трудно да се сетиш, че не всеки е стоял до 1-2-3 да гледа стриймове.

Ами резултата, който така и не съм споменал, го има навсякъде, където погледнеш. Мога да дам линкове при нужда. И лично аз правя разлика между филм и риплей. И особено като няма много къде да се види, да не кажа никъде към момента, не виждам какво точно трябва да се уча.

А ти специално, можеш да се научиш да не ползваш "научете се" все едно си ми учителката по български.

В lifestyle.bg имаше статия с пусната анкета някаква със 100 ключа за СК2. Потърсете и може да ви огрее.

Ами резултата, който така и не съм споменал, го има навсякъде, където погледнеш. Мога да дам линкове при нужда. И лично аз правя разлика между филм и риплей. И особено като няма много къде да се види, да не кажа никъде към момента, не виждам какво точно трябва да се уча.

А ти специално, можеш да се научиш да не ползваш "научете се" все едно си ми учителката по български.

Точно защото го няма все още никъде и повечето хора не са го гледали не се казват резултатите въобше не е далече от ума... Или във вашето село обичате да знаете резултата предварително?

Точно защото го няма все още никъде и повечето хора не са го гледали не се казват резултатите въобше не е далече от ума... Или във вашето село обичате да знаете резултата предварително?

Някак точно такъв като теб да ме поучава... не ми се връзва! Не знам защо, но ми звучиш като ехо !

У нащето село не се грижи какво обичаме ! Едно, че резултатите са в по-големите сайтове за СК2, второ че това не е филм, трето ако толкова държиш да не знаеш резултатите предварително, гледай преките предавания, четвърто четейки форуми и сайтове за СК2 няма как да не видиш резултата, и пето резултат така и не съм казал досега.

И шесто, понеже няма записано формално правило в този форум дали да казвам или да не казвам резултата от дадена игра на СК2, значи е въпрос на добра воля да не го правя. А подобни на теб "остроумници" никак не въздействат положително върху добрата воля на човек ! ОК ?

Edit:

IdrA

vs.

NonY

3:0

Нео, с келеши няма какво да се занимаваш.

:) Именно, mr. "Научете се" ! Научил си се явно !

Светлия, к'во ще кажеш да забегнеш пак към темата за Аватар. Смисъл - там не ми се налага да ти чета лишените от смисъл и стойност постове.

Светлия, к'во ще кажеш да забегнеш пак към темата за Аватар. Смисъл - там не ми се налага да ти чета лишените от смисъл и стойност постове.

:) Важното, е че можеш да четеш собствените си 7000+ поста. Смисъл - един от друг по-стойностни и смислени.

А Аватар е затворена, но за Аватар 2 смятам да съм на линия.

Младежо, първоначалната информация как да се играе кракнатия SC2 я дадох аз. Дал съм не един и два поста с източници на риплеи. На теб самия съм ти дал доста напътствия как да играеш. Намирам се в платината 1:1 и в злато 2:2 random, мисля, че имам какво да кажа за играта. В тази тема се заяждам основно с теб. Може би факта, че не съм единствения, би трябвало да те накара да се замислиш за постовете си.

Младежо, първоначалната информация как да се играе кракнатия SC2 я дадох аз. Дал съм не един и два поста с източници на риплеи. На теб самия съм ти дал доста напътствия как да играеш. Намирам се в платината 1:1 и в злато 2:2 random, мисля, че имам какво да кажа за играта. В тази тема се заяждам основно с теб. Може би факта, че не съм единствения, би трябвало да те накара да се замислиш за постовете си.

Като цяло си абсолютно прав ! За което ти и благодарих неколкократно. Но и бъркаш нещо защото не сме си говорили за кракнат СК.

Ти също така и неколкократно се заяждаше на дребно, на което нито веднъж не обърнах внимание. Мога да те цитирам, но и сам можеш да се намериш. Беше опроверган от самите Близард в заяжданията си, но пак нищо не съм ти казал.

Че си в платината е супер, но и аз също съм там. Само дето не виждам връзката. Звучиш про (или поне по про от мен), което е добре, но пък не искаш да кажеш, че трябва единствено да съм съгласен с каквото кажеш нали ?

Защо не направите едно ВО5? :)

Аз мисля, че по принцип можем да играем повече хората, които сме тук. Но досега, който и да съм питал дали не иска да потренираме, нищо не казва. С изключение на Дядо Мраз и Вело. Като и двамата доста бой ми хвърлиха. :)

Въпросът е, че по-добрите явно имат доста надменно отношение.

Ами да, нищо не пречи да се организира някакъв вътрешен "турнир" за чест и слава. Аз с удоволствие бих участвал в такова нещо, но първо трябва да си взема играта и след това да се науча да копирам Idra :D

Ами да, нищо не пречи да се организира някакъв вътрешен "турнир" за чест и слава. Аз с удоволствие бих участвал в такова нещо, но първо трябва да си взема играта и след това да се науча да копирам Idra :D

Идеята е много добра. Дано да има повече поддръжници, и някой желаещ да го организира.

А Айдра ще го копнеш, ама ти трябват по над 12 часа на ден, време за игра. Иначе не виждам шанс. Освен, ако не си надарен, като разни хора тук. :)

С изключение на Дядо Мраз и Вело. Като и двамата доста бой ми хвърлиха. :)

Е само в началото... после помня 3-4 поредни игри ме размаза грозно.

Аз тези дни само 2v2 разцъквам и треперя дали пак ще ме пусне с някой от copper срещу 2ма от gold като ми напише че опонентите са Slightly Favored.

Аз съм некаде у златото 2:2 рандъм. Да чукам на дърво - досега предимно сносни партньори ми пуска. Светлия, не си писал - не сме играли ;)

А идеята за турнир ми се върти и на мен в главата. Мога да поканя и още няколко - 2-3 човека, които вероятно ще се навият.

Схемата на турнира предлагам да е с winners/losers bracket (примерна схема). Тоест - примерно първи кръг - четири двойки - победителите (winners bracket) играят помежду си, загубилите (losers bracket) също, победителите от winners bracket играят за финалист, загубилите от winners и победителите от losers играят за финалист от losers. Накрая шампион се определя между финалиста от winners и losers bracket. Тази схема беше доста популярна за турнирите по StarCraft и според мен е по-интересна от директната елиминация, защото се играят повече мачове.

Ако пък се съберат повече хора - може да се разтегли във времето и да се организира с кратно на 4 брой групи, от които излизат първите двама, играейки се всеки срещу всеки. Но за повече от осем човека ще трбяват поне двама човека да се занимават с организационна дейност...

Най-добър вариант, според мен е 2:3 - тоест играе се до две победи. Ако някой се наеме с организаторската дейност - победителя изпраща replay-ите от мачовете и организатора го вписва в схемата. Нямам идея как ще се организира комуникацията само...

И източник: http://forums.battle.net/thread.html?topicId=24914963054&sid=5010

We’d like to let all of our StarCraft II: Wings of Liberty beta test participants know that the first phase of the beta test will be coming to an end in all regions on Monday, May 31. The beta test will be unavailable for several weeks while we make some hardware and software configuration changes in preparation for the final phase of the beta test and the release of the game. We plan to bring the beta test back online for a couple of weeks prior to the game’s launch to complete our testing. We’ll have more details to share about when this final beta-testing phase will begin at a later date.

We’d like to thank all of our beta-test participants for your enthusiasm, dedication, and valuable feedback during the beta test, and we look forward to hearing more of your thoughts on the StarCraft II beta test as the game’s July 27 launch approaches.

Иначе за бракети: http://challonge.com/

Хм,толкова ли да е трудно да се направи такъв турнир? Ако толкова никой знаещ не иска,аз бих се радвал да организирам една среща :) .Мисля,че ще се справя,тук таме може и да помага някой.

Аз може да ви спектрирам :) ако играете докато съм на линия :) Може да ви събирам резултатите - само се запишете за турнирчето :)

Регнах се в сайта, дето го даде Liquid. Ако има желаещи казвайте. Гледам сайта има опция да праща резултатите от турнирчето на мейли, за който пожелае. Ако има навити - пращайте ги ма ЛС, да няма спамъри. Пък ще се види кой кой ;)

Май ще наваксам с бачкането :)

Някой ще ме светне ли каква е разликата между тези 2те:

http://www.amazon.co.uk/Starcraft-II-Wings-Liberty-Mac/dp/B000RE216U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1274124007&sr=8-1

http://www.amazon.co.uk/Starcraft-II-Wings-Liberty-Collectors/dp/B003KK6VM8/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=videogames&qid=1274124007&sr=8-2

Освен може би кутийката?

Collector's Edition Includes

* The Art of StarCraft II: Wings of Liberty, a 176-page book featuring artwork from the game

* An exclusive 2GB USB flash drive replica of Jim Raynor's dog tag, which comes preloaded with the original StarCraft and the StarCraft: Brood War expansion set

* A behind-the-scenes DVD containing over an hour of developer interviews, cinematics with director's commentary, and more

* The official StarCraft II: Wings of Liberty soundtrack CD, containing 14 epic tracks from the game along with exclusive bonus tracks

* StarCraft comic book issue #0, a prequel to the comic series

* A World of Warcraft mini Thor in-game pet that can be applied to all World of Warcraft characters on a single Battle.net account

* Exclusive Battle.net downloadable content, including special portraits for your Battle.net profile, decals to customize your units in-game, and a visually unique version of the terran Thor unit

Аз кинти за нормалната нямам... :д Иначе прочетох, че са на изчерпване тези колекционерските.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...