Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

на мен като ми каже, че версията е по-стара - ми презарежда СК-та и пуска риплея със старата версия и ги гледам. При вас не се поличава така?

Не,не със всички риплей

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

А не искам да ми ги пуска със старата версия, защото това означава, че няма да ги има промените от новия пач, а аз искам да видя точно промените и как се отразяват на играта.

Ей сега излгедах над десетина игри със зерг срещу теран, като само 2 от игрите зерга успя да ги вземе и то без да направи нито една хлебарка през цялата игра. То и това беше причината всъщност да ги спечели. Една от другите игри беше обаче фрапантна - през цялото време терана само МММ, а зерга прави, какво ли не - спийдлинги, банелигни, муталиски, накрая дори и 4 ултралиска с няколко коруптора беше направил и пак гг...

Ето и въпросния реплей, специално за Светлия, да види, какво става с ултралиските: http://rapidshare.com/files/387664744/3198341__BRAxPER_Despir.SC2Replay.html

Каквото и да си говорим, хлебарката вече не е единица, която да избереш и да не загубих играта...

Имаше и няколко игри на DIMAGA, където също ги изгуби. В една имаше 4 експанда, а терана само един и пак не успя да я спечели. Просто няма какво да си говорим, тия от Близард трябва да са малоумни да я оставят в този й вид играта...

Ми явно съвсем скоро ще има нов пач. Терана за момента и на мен ми се струва най-силната раса (или просто аз свикнах да тормозя рибите с много рипъри и тактиката минава почти всеки път).

Само вчера играх с един тип (който вика че бил по принцип в silver) и му обяснявам че е добре да загубим поне 1 игра за да не ни нацепи в платината ама той не... едната дори не играх изобщо то се оказаха някакви абсолютни злета той ги размаза сам. И после пробвах поне 3 пъти - срещу хора в платината това с рипърите не минава :) Отивам с 12тина рипъра, там ме чака кула, 3 сталкера и 1 имортал на пусия после гледам той имал поне 2-3 обзървъра на правилните места и застанал на пусия като видял какво идва :lol:

Хахаха, Близард ни направиха услуга с тоя пач. Сега играя за бързи муталиски срещу теран и до сега от 3 игри нямам загуба...

получих някакво от blizz само че на немски и нищо не му разбирам.Ето част от него Beta-Test-Einladung für StarCraft® II: Wings of Liberty™ Herzlichen Glückwunsch! Sie wurden zur Teilnahme am Beta-Test von StarCraft® II: Wings of Liberty™ ausgewählt. Sowohl die PC- als auch die Mac-Version des Beta-Clients sind nun erhältlich. Wählen Sie einfach die für Sie korrekte Version, während Sie den unten beschriebenen Installationsprozess durchführen.... Ако ще получа beta key то директно в пощата ли ще е или ще ми пратят някакъв линк или с това писмо просто ми обясняват как се инсталира играта.

получих някакво от blizz само че на немски и нищо не му разбирам.Ето част от него Beta-Test-Einladung für StarCraft® II: Wings of Liberty™ Herzlichen Glückwunsch! Sie wurden zur Teilnahme am Beta-Test von StarCraft® II: Wings of Liberty™ ausgewählt. Sowohl die PC- als auch die Mac-Version des Beta-Clients sind nun erhältlich. Wählen Sie einfach die für Sie korrekte Version, während Sie den unten beschriebenen Installationsprozess durchführen.... Ако ще получа beta key то директно в пощата ли ще е или ще ми пратят някакъв линк или с това писмо просто ми обясняват как се инсталира играта.

http://translate.google.bg/?hl=bg&tab=wT#de|en|Beta-Test-Einladung%20f%C3%BCr%20StarCraft%C2%AE%20II%3A%20Wings%20of%20Liberty%E2%84%A2%20Herzlichen%20Gl%C3%BCckwunsch!%20Sie%20wurden%20zur%20Teilnahme%20am%20Beta-Test%20von%20StarCraft%C2%AE%20II%3A%20Wings%20of%20Liberty%E2%84%A2%20ausgew%C3%A4hlt.%20Sowohl%20die%20PC-%20als%20auch%20die%20Mac-Version%20des%20Beta-Clients%20sind%20nun%20erh%C3%A4ltlich.%20W%C3%A4hlen%20Sie%20einfach%20die%20f%C3%BCr%20Sie%20korrekte%20Version%2C%20w%C3%A4hrend%20Sie%20den%20unten%20beschriebenen%20Installationsprozess%20durchf%C3%BChren

Трябва да си получил играта в battle.net акаунта.

Получил съм един кий - който каже първи, че го иска го получава!

Аззз !!!!

Днес за сефте пробвах със зерг и ми беше много приятно да играя с хлебарки. Особено от начало като няма много единици по картата, с малко микро избиваш всичко живо. Направо ми е странно как съм ги тепал в предишните пачове.

Не че зерга е много силен. Днес в една игра 2 протоса вс 2 (не лоши) зерга имахме 170 убити срещу 800 :) за 35мин два пъти ни бяха аха изнесли, но с протоса можеш да правиш големи тактически мизерии.

111111n.th.jpg

Като направиш уорпгеътовете протоса си става суорм и половина :)

Незнам защо терание не правят нюклиър, толкова лесно се вади. То ти стига да му изтриеш 20 работника, а ако му нацелиш войската...

Ей сега излгедах над десетина игри със зерг срещу теран, като само 2 от игрите зерга успя да ги вземе и то без да направи нито една хлебарка през цялата игра. То и това беше причината всъщност да ги спечели. Една от другите игри беше обаче фрапантна - през цялото време терана само МММ, а зерга прави, какво ли не - спийдлинги, банелигни, муталиски, накрая дори и 4 ултралиска с няколко коруптора беше направил и пак гг...

Ето и въпросния реплей, специално за Светлия, да види, какво става с ултралиските: http://rapidshare.com/files/387664744/3198341__BRAxPER_Despir.SC2Replay.html

Каквото и да си говорим, хлебарката вече не е единица, която да избереш и да не загубих играта...

Имаше и няколко игри на DIMAGA, където също ги изгуби. В една имаше 4 експанда, а терана само един и пак не успя да я спечели. Просто няма какво да си говорим, тия от Близард трябва да са малоумни да я оставят в този й вид играта...

Аз пък гледах 20 реплея теран срещу зерг, в които теранът загуби грозно от зерга. Близард трябва да са луди да я оставят в тоя си вид играта.

Runner, да позная, играеш зерг? :)

Ето един quote от Warcraft, който вече е валиден и за 2-ката на Старкрафт.

Warcraft III is the only game where everybody plays the race he considers the weakest....

Едва ли го имаш още... :D

Терана си е як... но просто с/у протос се играе трудно...

Хахаха, Близард ни направиха услуга с тоя пач. Сега играя за бързи муталиски срещу теран и до сега от 3 игри нямам загуба...

Добре де, хем игра не могат да ти вземат тераните, хем били най-силната раса, а зерг най-слабата. И Близард даже грешка правели като вместо още да засилят, отслабвали зерга. Някъде ми се изгуби логиката !!!

Ето един quote от Warcraft, който вече е валиден и за 2-ката на Старкрафт.

Warcraft III is the only game where everybody plays the race he considers the weakest....

---

Иначе наистина май 2х2 е по-забавно. С Дядо Мраз (абе не е ли време да минеш на Дядо Коледа или направо Санта Клаус) направихме едно 2х2, където се разбихме от мазало - ту някой от другите остане без база и работници, ту аз, ту Дядо Коледа - до последно не беше ясно къде ще отиде лавровия венец.

А бяхме и 2 терана срещу два тосса - брутална среща.

Добре де, хем игра не могат да ти вземат тераните, хем били най-силната раса, а зерг най-слабата. И Близард даже грешка правели като вместо още да засилят, отслабвали зерга. Някъде ми се изгуби логиката !!!

Да, защото всички играят стандартно за срещу хлебарки и никой не си прави сметката, че зерга смени тактиката и от там им идват проблемите. Всички тръгват за мародери и изведнъж, инзенада - муталиски. И докато успеят да отреагират, вече няма смисъл. Но пък виж днес вече е друга работа. Няколкото игри срещу теран са му загуби, защото знаят, на където отиват нещата и вземат подходящите мерки. Не е изпипан баланса още...

Да, защото всички играят стандартно за срещу хлебарки и никой не си прави сметката, че зерга смени тактиката и от там им идват проблемите. Всички тръгват за мародери и изведнъж, инзенада - муталиски. И докато успеят да отреагират, вече няма смисъл. Но пък виж днес вече е друга работа. Няколкото игри срещу теран са му загуби, защото знаят, на където отиват нещата и вземат подходящите мерки. Не е изпипан баланса още...

Как се правят 'изненадващи муталиски'... Нали му трябва втори ъпгрейд и Spire...Всичко това се вижда при святкане, а и може да се види по намаления брой единици, които прави, или двойната газ....

кажете къде да погледам хубави риплей с теран. Да почерпя опит от по-добрите?

Как се правят 'изненадващи муталиски'... Нали му трябва втори ъпгрейд и Spire...Всичко това се вижда при святкане, а и може да се види по намаления брой единици, които прави, или двойната газ....

Da, ako svqtkash prez 30 sekudni shte go hvanesh i to ako ne skriesh nqkyde spire-a, primerno na dopylnitelniq creep mejdu bazata i eskapnda. Tam trudno se hvashta, a i da go hvanesh, pak e zor sled tova, zashtoto ako si investiral v reaprai i maroderi, malko e zor. Trqbbvat dopulnitelni pari za kuli, marini i eventualno tor. A trudno se hvashta i zashtoto v momenta nikoi ne pravi hlebarki i se techva direktno za mutaliski ili hidri s infestori. Dori i da vidish vtoriq gaz, pak ne mojesh da predvidish kakvo tohcno shte posledva.

Който няма бета може да пробва http://www.gosugamers.net/general/thread/536130-how-to-get-a-sc2-beta-key-easily-d и да следва дословно картинките. Може и да не са го оправили още.

Май са им свършили ключетата обаче...

Сега забелязах една особеност при теран...
Не е само при теран и не само при сгради. Като си хванал да речем казарми със тек лаб и такива с реактор - ако забележиш, няколкото еднотипни са леко "осветени" долу в средната част на интерфейса, където показва хванатите единици. Като натиснеш табулация - се прехвърля на другия тип. Същото е и ако си хванал няколко единици с различни магии. Първоначално активна за кастване ти е магията на "осветените" единици, да кажем марини и гоустове - по дефоулт са гоустовете, трябва да табнеш, за да пуснеш и стимпака на марините.
Нямам нерви когато играя с/у протос с протос...
Да, защото вероятно бълваш основно зийлоти, а опонента ти - от една казарма повече - зийлоти и сентрита.
Добре де. Знам, че не съм силен играч и има още какво да се желае от мен, ама може ли 20 минути да правиш кули и тук там някой марин и да седиш в базата....?
Не, тъпо е. За това време хващаш остатъка от света, скаутваш го какви точно кепитъл шипове ше изкарва и правиш лимит, ако ти играят така.
:bowdown: :bowdown:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...