blah_ Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Близард премахнаха луркера от СК1, където беше ключова за стратегиите единица и сега в СК2 се опитват да го компенсират Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 В дивизията в която съм, има един зерг Troete.troete. Днес му гледам игрите, няма една загуба за последните си игри, които са от преди няколко часа. Протоси, терани - маже човека. Направил е 1740 точки и е 160 точки пред 2-рия... Явно никак не му пречи новия пач. Както се и очакваше, просто фиксването на роуча е само при лимитни игри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Мда, днес едно ZvZ реших да пробвам дали с псета ще успея да му надделея - еми стигнахме само до "над", от там беше "ъних", щото му се надъних на килата хлебарки и гризнах мекия.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Един приятел играе от 3-4 дена и ми казва че при много ранен ръш с кучета няма как да ти устоят.Ама то тва е 3 минути игра и файда не виждам да се играе по тоя начин освен за стат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Един приятел играе от 3-4 дена и ми казва че при много ранен ръш с кучета няма как да ти устоят. Айде като поиграе още 3-4 седмици примерно да си говорим пак... и като излезе от copper лигата евентуално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Да бе, аз не съм ял сладолед, ама на Хасан чичо му Мемемет веднъж гледал как един яде и било вкусно. kotora, продължаваш тенденцията да се излагаш където и колкото можеш из форума. Наясно ли си какво ще стане с 5pool rush, ако е на някоя карта за 4 човека, и не ме намери веднага? Ще се наведе, ще се хване за палците и ще моли за стружки вместо вазелин. Или твоя човек изиграл 10 игри на custom на Blistering Sands и вече е шефа на батъл нета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Доколкото разбрах от едни приятелчета всеки, който е получил ключ, може да покани още 2-ма ... та ако тази информация е правилна, някой няма ли да изпрати 1 такъв "invite key" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veloo Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Хаха мен днес ме 6-pool-наха на тази най-малката карта (Steppes of war или нещо такова беше) и ми уби пилона, който ми захранваше 2-та gateway-a точно секунда след като направих първия zealot. Аз веднага го нападнах със zealot-a и всичките си работници и го победих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 В дивизията в която съм, има един зерг Troete.troete. Днес му гледам игрите, няма една загуба за последните си игри, които са от преди няколко часа. Протоси, терани - маже човека. Направил е 1740 точки и е 160 точки пред 2-рия... Явно никак не му пречи новия пач. Както се и очакваше, просто фиксването на роуча е само при лимитни игри. Това изобщо не означава, че няма ефект от новия пач. Просто човека може да играе със съвсем различни единици. Примерно за мен муталиските са супер единица, но трябва много добър контрол и ниско латенси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Абе всички раси са слаби - с каквото и да играя ме изнасят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Абе всички раси са слаби - с каквото и да играя ме изнасят Това май е най-близо до истината. --- А тая бонус пуул система, малко странна ми идва. Като не играя 2-3 дни примерно и заминавам на 40 позиция в дивизията. После правя 3 игри, от които 2 победи и 1 загуба и скачам на 10-15 -а ?!? Малко нереално ми идва. Чудно дали постоянно се натрупват точки там, ако не играеш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Явно е много индивидуално и зависи по-скоро от точките на хората над теб. Аз минали ден от 5 поредни победи с +15 бонус пул се издигнах само със 7 места... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Като не играеш - трупа се бонус пул. Колкото по-голям е, толкова повече взимаш и по-малко губиш при победа/загуба. Системата е хитро направена, за да не е необходимо да играеш по 12 часа на ден, за да си топ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Да питам - само на ман ли като гледам риплей, Е-да виждам всички играчи не ми сработва? С цифрите виждам отделните, но Е не включва и трявба да го избирам с мишката. Иначе другите клавиши - U,I,R,D и т.н работят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 И при мен Е не работи вече, май от патч 11 стана така. Може и 12 да е бил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 От къде да си дръпна актуални реплеи? Преди малко свалих няколко от всички познати ми сайтове, но никъде няма за новата версия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 И при мен Е не работи вече, май от патч 11 стана така. Може и 12 да е бил. Сега забелязах една особеност при теран - маркирам съм 2 сгради - да речем команд център или казарми. Обаче едната е да речем с радар - ако е команден център, другата не е . Или пък казарма с добавка за бройки и другата е с добавката за ъпгрейди. Като съм маркирал двете сгради и почна да помпа клавиш за някаква единица scv или марин - само едната сграда почва да произвежда. Независимо, че и двете могат да пуснат единицата. И двете казарми могат марин, само едната мародери. Трябва да мина с таб и да пусна в двете. Да речем помпа за мародери - добре съгласен съм едната казарма да почне да вади, другата не. Но при еднакви единици не иска. Някой с по-добър английски, ако иска да го опише това във форума им, че аз тук не се оправям, та там.... Щото примерно протоса даже има клавиш за всички гейтове и там излизат на куп. А тук трябва да щракаш между отделните сгради в групата да тръгне нещо и си е лаг. Това важи и за въздушните - то аз от там го забелязах - пробвах мас викинг да извадя, но на едното вадех и баншита та ме лагна докато се усетя че излизат нещо бавно и по малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Това е от край време така. Защото едната вади единиците които искаш по-бързо от другата и мисля че имаше значение върху коя си кликнал първо. Аз заради това правя едни и същи че ме мързи да мисля после. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Това е от край време така. Защото едната вади единиците които искаш по-бързо от другата и мисля че имаше значение върху коя си кликнал първо. Аз заради това правя едни и същи че ме мързи да мисля после. ми то нека си ги вади едната по бързо, амада мога да пусна и 3 наведнъж. Даж май го прави и на SCV-тата тоя номер, ако съм с различни командни центрове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Нямам нерви когато играя с/у протос с протос... Как е възможно при според мен всичко оптимално за вадене на залетоти, да ми се налее с двойно на моята бройка?!?!?!? Луд ставам.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Нямам нерви когато играя с/у протос с протос... Как е възможно при според мен всичко оптимално за вадене на залетоти, да ми се налее с двойно на моята бройка?!?!?!? Луд ставам.... time-warp? бърз експанд и 2но повече ресурси? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Не, няма WARP и експанд.... Явно AI-а cheat-ва яко Явно докато играя без key ще е така.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Добре де. Знам, че не съм силен играч и има още какво да се желае от мен, ама може ли 20 минути да правиш кули и тук там някой марин и да седиш в базата....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 От къде да си дръпна актуални реплеи? Преди малко свалих няколко от всички познати ми сайтове, но никъде няма за новата версия... Аз не мога изобщо да гледам по-стари риплей.Изписва ми,че изисква по-стара версия на Стар Крафт.Направих всичко от тук http://sc2.nibbits.com/forums/29/view/660/new-install-instructions-for-noobs-or-not-and-faq-here но пак не става.Може би,защото играта ми е записана в " D " и директориите не съвпадат.Някой ако може обясни какво да направя. Runner виж тук има 1-2 http://www.sc2win.com/category/starcraft-2-replays/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 на мен като ми каже, че версията е по-стара - ми презарежда СК-та и пуска риплея със старата версия и ги гледам. При вас не се поличава така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.