Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

В интерес на истината, до появата на самата игра няма да има почти никакви промени. Играта е от няколко години в разработка, мултиплейъра е готов, така че не виждам, какви промени могат да се направят.

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Правят се, правят се промени! От визуално ниво може би не, но от гейплей всичко става много бързо. Нали знаеш, че разликата м/у Близард и другите е, че при Близард отделят една година за доизпипване на геймплея, допитват се до фенове и т.н.

Много добре си смомням примерно, че разликата м/у WarIII beta и 1.0 беше огромна, да не говорим, че игрите на Близард достигнат пълния си блясък при излизането на експанжъна.

При мен пък скоростта е под всякаква критика :sick Нека някой да каже, ако се появи по торенти или други места.

Току що го изгледах.

Най-великата стратегия на всички времена си остава най-велика.

Както винаги Близард са на върха. Страшно графично оформление в стила на Старкрафт, НО стотици пъти по-красиво (нищо общо с глупавите детински шарении от WOW). Видях множество нови юнити, които ще утроят динамиката на играта. Обърнато е внимание на всички детайли до последната дреболия.

Предстоят много емоции за играещите мултиплейър-а.

Повече няма да разказвам, за да не развалям ефекта от видеото.

EN TARO ADUN, TASSADAR!

Филмчетата, към които е дал линк Скорпиона са фактически 400+ мб филма от сайта

НО

Съветвам ви да го видите с хубаво качество - нищо не се вижда в тези варианти, а има и много какво да се чуе

След изгледаното gameplay видео останах много доволен. Графиката изобщо не е някаква шаренка, както изглежда на пръв поглед от шотовете, а си е точно стил starcraft. Само reaper-ите не ми харесаха и трябва да оставят старите звуци на siegе-овете. Това, което чух от новите танкове, въобще не беше респектиращо :)

И аз съм много доволен от коментара, особено кат каза "We will cheat".. :) Много съм щастлив, доволен и развълнуван от това, което видях... Сега остава да чакаме да видим къде са Вултурите, Голиатите, Хидрите и тн... :)

Хм, нерви мисля, че няма да имам, щах да си купувам ново дъно, но май ще бъде покупката 8800ГТС...

едит: аз сега съм на 30 процента, ако някой не го качи преди мен аз ще го сложа.

- These are rummors... this is bullshit!

- Bullshit....... THIS... IS... STARCRAAAAAAAAFT!

Ахахаах якооооооооооооо! Ша си я купа в орижинал дет са вика. Само да си зема нов комп преди туй.

http://www.starcraft2.com/

ALL MARINES PREPARE TO DROP. :pirate

HELL!!! IT WAS ABOUT TIME ... :punk :punk :punk

Тая велика игра я играя от 8 години и в Хеадоф и в Европата, но последните 3-4 месеца при мен УоУ я измести . Не за дълго... Щом Стар Крафт 2 излиза значи ми остава 1 мечта по-малко в живота :D . Близард са най-големите :)

All marines prepare to DIE, бих казал :devil

Мънинките ми пухени зерглингчета отдавна не са хранени и нямат търпение да похапнат малко консерви....муахахахахха :woot

Нямам търпение да видя отново любимите ми лъркъри, гардиани и дивауръри (баси, не звучи ли размазващо). Пък ако има някоя нова гадинка (естествено, че ще има) - още по-добре.

Нещо ми подсказва обаче, че ще трябва още доста да почакаме.

Снощи на работата към 3 и нещо през нощта гледах gameplay клипчетата. Останах с отворена уста :) Ето ,че една игра която смятах за перфектна може да ме изненада адски приятно. SC 2 няма да е просто +5 единици и по-красива графика! Това ще е съвсем нова игра! Bliz винаги са били невероятни , мисля си ,че и този път няма да ни разочароват :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...