geraldo Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 sc2 reps. Нали някой мрънкаше Е..ти,не мога да намеря от къде да си сваля кьорав риплей,корейския ми куца малко. P.S. намерих Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 Зарибена игра 2:2 ^^. link Те тая игра вероятно ни праща с Аксо в платината по двойки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 На мен не ми я отваря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 Сподели къде щото аз се кокорих известно време после го зарязах...Скролни надолу бе, шушумиго Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 В бронза стават много епични битки. След малко лиготии от моя страна и тази на един швед ни пльосна в бронза. Егати кефа е там. Дори единия да не играе резултата ще е същия A битките са епични и половината време вместо да играят опонентите ми обясняват майка ми каква била и какво им била правила Сега си спомних как едно време забравих да играя SC1 - почнах да цъкам в Headoff и там само новобранци и чат пат някой по-така... и без да си давам особен зор размазвахме с един приятел народа. Общо взето като в бронза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 Снощи ни пуска с някакви и на мен нещо ми се прецака осветлението в стаята. Пускам пауза и още като ставам - гледам единия тъпак резюмнал. Аз си станах, оправих си осветелението, връщам се и... на екрана им излезна *#@! my @!#%. И от там нататък като се почна... бяха турбо олигофрени, а моята игра беше 30 apm в играта, 100 wpm на чата. Не стига, че ги отнесохме в играта (добре, че Аксо изнесе играта), ами и ги нахраних като попско чадо на задушница. Накрая ми обясняваха, че това, че съм добър на старкрафт, не означавало, че съм голям на живо. Уви - веднага след т'ва лефнаха :[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 A най-много обичам парт-а да вземе да ми обяснява как съм бил гола вода и не съм бил скаутвал при положение че и той не скаутва (пък аз правя reaper-и на 8мото svc) и че няма грам войска когато го атакували но видиш ли аз съм виновен че не съм дошъл навреме с мойта да го спасявам a съм бил атакувал единия противник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 На какъв принцип, да му )$№ §%(№$%@, подбира партньора и противниците ти на Quick game 2v2 !? Омръзна ми парта да е полу-идиот, а противника супер тийм плейъри и само аз да изнасям играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
blah_ Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 Ако на някой му е останал ключ, нека сподели, че ми омръзна да играя срещу PC-та. Преди 10 години в АОНСУ не съм играл толкова срещу компютри Предварително благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 Терана има сериозна нужда от фикс... Не мога да взема една игра срещу теран. Какво ли не пробвам - хидри и хлебарки, само хлебарки, банелинги, муталиски с хлебари, хидри с инфестори, утралиски... Няма братче, мас марини и мародери с линейки и нищо дргуо не се прави през цялата игра и накрая ме изнася без почти никаква загуба. Не знам, какво микро трябва да имам, за да се оправя с това. И като се има предвид, че зерга никога не е разчитал чак толкова много на микро... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 Терана има сериозна нужда от фикс... Не мога да взема една игра срещу теран. Какво ли не пробвам - хидри и хлебарки, само хлебарки, банелинги, муталиски с хлебари, хидри с инфестори, утралиски... Няма братче, мас марини и мародери с линейки и нищо дргуо не се прави през цялата игра и накрая ме изнася без почти никаква загуба. Не знам, какво микро трябва да имам, за да се оправя с това. И като се има предвид, че зерга никога не е разчитал чак толкова много на микро... Зерга нямаше ли няква гадост дето плюеше по мариките и след малкко умираха? Нещо таквоа масово да ги налееш? Или то прави демиджа за време и те се лекуват с линейките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 Прави го за време, а през това време могат да се лекуват. Тъпото е, че трае страшно малко, същевреммно трябва да си сериозно по-добър в микрото от противника, за да можеш да си синхронизираш цялата армия правилно и ако има 1 гоуст само, направо ти обезсмисля инфесторите с имп-то... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 На някой да му забива играта при опит да се излезе от нея? Че май от последния пач насам, повечето пъти забива при изход. И даже веднъж и краш репорт прати на близард. Edit: Излезе, че е оправено в следващия пач. Явно не съм изпищял само аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 Терана има сериозна нужда от фикс... Не мога да взема една игра срещу теран. Какво ли не пробвам - хидри и хлебарки, само хлебарки, банелинги, муталиски с хлебари, хидри с инфестори, утралиски... Няма братче, мас марини и мародери с линейки и нищо дргуо не се прави през цялата игра и накрая ме изнася без почти никаква загуба. Не знам, какво микро трябва да имам, за да се оправя с това. И като се има предвид, че зерга никога не е разчитал чак толкова много на микро... Интересно, аз играя теран и не съм взимал игра на платинум зерг от поне 4-5 игри. Да съобщя как ме бият: хидри и хлебарки, малко инфестори. Т'ва е най-гадното в последно време. Друго, което е доста добро, са масирани бейнлинги и спийдлинги и малко муталиски за цвят. Ако играя за бързи хелиони, мрат, обаче. Само малко се дразня, че съм принуден да играя cookie, за да бия, затова препочитам да си разнообразявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 На някой да му забива играта при опит да се излезе от нея? Че май от последния пач насам, повечето пъти забива при изход. И даже веднъж и краш репорт прати на близард. Edit: Излезе, че е оправено в следващия пач. Явно не съм изпищял само аз Всеки божи път. И при мен е от край време така (Server 2008 R2 x64). Излиза се с Alt+F4 a не цъкане по менюто (с цъкането забива, с alt+f4 е ок). Преди излизаше, чудеше се малко и ми предлагаше да им пращам crash report. Писах го 5-6 пъти пък ми писна. След 1-2 пач-а май спря, сега пък зависва... Но ако излизам с Alt+F4 е ок. че съм принуден да играя cookie Не го разбрах това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 Всеки божи път. И при мен е от край време така (Server 2008 R2 x64). Излиза се с Alt+F4 a не цъкане по менюто (с цъкането забива, с alt+f4 е ок). Преди излизаше, чудеше се малко и ми предлагаше да им пращам crash report. Писах го 5-6 пъти пък ми писна. След 1-2 пач-а май спря, сега пък зависва... Но ако излизам с Alt+F4 е ок. Не го разбрах това. Cookie cutter- e.g TFT elf vs orc. Orc -Bm, Tc, grunt, rider sw Elf - Dh, Bm(beastmaster), tinker, talon, fairy ВСЯКА ШИБАНА ИГРА! В старкрафт тва няма да го правя ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 Грам не разбрах нищо. Bm, Tc... да добре... почти схванах... та трябва да правиш бързи хелиони иначе си GG? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Протоса обаче е най зле в момента. Според мен това се дължи на универсалността на масовите единици на другите раси. Тераните си блъскат количества марини и мародери, правят ранни мизерии с рипъри, зерга мощно хлебарки и хидри, ръшва с кучета.. кеф ти въздух кеф ти земя. Това е все едно да помпиш само зиилоти и сталкери, само че така до никъде няма да стигнеш. Протосчето горкото, ако не скаутва нонстоп, че да набара нещо по силитему и даправи контра-тактики е загубено. А зийлотовете, като цяло са много яки, обаче в повечето случаи си мрът за Айър, без да се докоснат до лошите. реееввв.. Положението не е чак толкова зле де.. ето на пример одеве един теран се респектира от скаутващата проба, че му застрои и двете бензиностанции и направо си куитна без бой Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 ... че му застрои и двете бензиностанции и направо си куитна без бой Ахахахаха честно ли? Това звучи като онзи дето куитнал с думите "overlord rush sucks" A за другото не си прав. Иморталите и колосите къде ги забрави? Гледаш че прави мародери, правиш имортали, ако има марини повечко, правиш и някой колос (то никога не е грешка)... а сталкерите ги държиш да пазат иморталите от викинги главно. Блинк напред-назад... Рипърите ги спира 1 сталкер покрай пробите... или 2. Скаутваш - виждаш tech add-on веднага core и сталкер. Докато дойде рипъра ти имаш сталкер където трябва. Той да си обикаля наоколо пък като станат 2 или 3 сталкера и или рипърите си утрепал или си го отказал. Баншитата - пълна жертва срещу сталкери с обзървър. Половината време минават на move покрай някакви сталкери защото си мислят че няма да ги забележа те вземат че изгинат половината след правилен блинк. (Това хора от gold, не пълни лемури все пак от бронза). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Един приятел ми каза, че играта не му забива, ако преди да quit-не, даде logout. A за слабия протос - дори продължавам да смятам, че протоса леко е overpover. Номера е, че при протоса няма толкова ясно фиксирани стратегии като roach rush, lings+banes, MMM, а напротив - разполага със сериозен инвентар от средства и именно избора им затруднява играчите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Един приятел ми каза, че играта не му забива, ако преди да quit-не, даде logout. Това е начин да се заобиколи проблема. Поне така писаха в близард форума. Но проблема е бил намерен и фикснат. В новия пач, ще е оправено. Дайте малко никчета да ви добавя. Ако не искате всички да ги видят на ЛС. Аз за сега само дядо Мраз съм аднал и Светлия. Ей така от време на време да може да помогнете на слабаците като мен някой път в някоя игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 antares.scorpii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 runner.bul Link to comment Share on other sites More sharing options...
veloo Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Veloo.veloo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 И аз имам betakey от 2-3 седмици, но мога да играя само през уикендите за сега. Clades.xmz ми е профила, ако някой иска да ме добави може да играем някой път Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.