liquid Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 http://www.gamereplays.org/starcraft2/replays.php?game=33&show=details&id=123121# Вижте мастър ликуид к'о прай, мете зергите к'о да прай :д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 А пък мап едитора е толкова обновен и силен в момента (и по-добър ще става), че прави всяко оплакване относно цената на играта смешно и безпочвено... И каква е точно идеята на мап едитора, че не ми става ясно защо въобще е ценен колкото за един цент, камо ли пък чак толкова безценен колкото казваш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 За мен и теб - не. Аз и стария не съм пипал изобщо, но има хора правеха невъобразими неща с него. Ей ти за пример DOTA-та. Къде е War3-то къде е DOTA-та. Ами разните Tower Defence? Има какви ли не зарибявки и ако има повече възможности може да се появят много интересни неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 На мап едитора, например, си бях направил една custom карта, с цел масови битки. Исках да видя лимит хидри срещу лимит зерглинги какво ще стане, лимит срещу лимит скаути и райтчета и подобни радости. Да не забравяме и че последните няколко WCG-та се играха на карти, правени в последствие на map editor-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 Разбрах ! Тая ДОТА в един момент беше като синоним на Уар3. Но понеже Уар3 не ми допадаше грам, така и не съм виждал за какво става дума. За СК обаче не съм чувал подобни "модове" или кастъм карти, или там каквото са - да стигнат подобни висоти като ДОТА. Като цяло безинтересно за 99% от играчите, според мен. --- Най-после са се появили интересни риплеи. Във връзка с горното да споделя, че на доста зергове в последните ми игри сипвам с големия черпак, благодарение на една тактика, която видях от реп. Особено пък на тия дето ми притесняват базата с ранни банелинги и кучета. Тактиката е проста, фабрика с реактор, повече хелиони (или както се казваха), и бързо банши - направо му идват дюшеш на зерга. Ааа и всичко това е с една газ станция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 Разбрах ! Тая ДОТА в един момент беше като синоним на Уар3. Но понеже Уар3 не ми допадаше грам, така и не съм виждал за какво става дума. За СК обаче не съм чувал подобни "модове" или кастъм карти, или там каквото са - да стигнат подобни висоти като ДОТА. Като цяло безинтересно за 99% от играчите, според мен. --- Най-после са се появили интересни риплеи. Във връзка с горното да споделя, че на доста зергове в последните ми игри сипвам с големия черпак, благодарение на една тактика, която видях от реп. Особено пък на тия дето ми притесняват базата с ранни банелинги и кучета. Тактиката е проста, фабрика с реактор, повече хелиони (или както се казваха), и бързо банши - направо зерга му идват дюшеш. Абе то тоя момент си продължава Даже аз съм един от хората които отдавна са спрели да играят нормалния Warcraft само DOTA... То и в момента вероятно има повече турнири на Dota отколкото на обикновения Warcraft, така че map editor-a си е ценен Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 Вие гледахте ли какво може да се прави с новия мап едитор? Антарес беше пуснал линк към филмчето. Търсете нещо от рода на "божичко.. " бяха направили нови единици, нещо като 3д шутър с гоуста, и т.н Един вид - може да направип 3-4 типа игри с него. Гледайте го - заслужава си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Имаше ултралиск със пет-шест спайн кроулъра на гърба, който като умря - избухна като атомна бомба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bioz Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Пълни глупости. Ами headoff? Явно не си чувал за PvPgn, iccup... Все безплатни сървъри за игра и на SC и на War3x. Ако прочетеш внимателно поста сигурно ще забележиш че в началото говоря за БАТЪЛ НЕТ, ако смяташ че тези които изброи се наричат батъл нет е друг въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Имаше ултралиск със пет-шест спайн кроулъра на гърба, който като умря - избухна като атомна бомба... Баси извращенията му викам на това. --- Сега направих една приятна игра, в която определено играх по-зле, с много грешки, но пък бих. От любимите ми - с разменено изтребване на базите и гонитба по картата. Естествено ТвсТ, няма как иначе да се получи така. Щом накрая ме нарече "lucker" пича, значи съм го изненадал. Да добавя, че играта беше в работно време. Леко като извинение за грешките искам да прозвучи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Вече е pre order. Остава само да чакаме излизането и доставката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Отваряйки пощата си открих, че имам покана, която изпробвах - работи. Така че: ПОДАРЯВАМ BETA KEY! ЖЕЛАЕЩИТЕ - НА ЛС. Едва ли ще дада ключа на първия изпратил лично съобщение и е възможно е да дам на повече от един човек - ще ви(ги) уведомя те ще се разбират кой кога и как. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 При мен дойдоха 2 ключа... дадох на 2ма приятели, търси се трети ключ за третия апапин... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Как се спират много void ray с протос? Една игра 2в2 лошите бяха направили много voidray и сталкери, а ние бяхме излюпили тонови феникси и муталиски и хидри и още повече столкери. Армиите се сблъскаха челно, муталиските и фениксите влезаха на рей-овете и изчезнаха за секунди, изобщо цялата битка трая 10 сек, а 4мата бяхме почти на лимит. И накрая рейовете омазаха всичко, почти без жертви, ..та как се спират? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Как се спират много void ray с протос? Една игра 2в2 лошите бяха направили много voidray и сталкери, а ние бяхме излюпили тонови феникси и муталиски и хидри и още повече столкери. Армиите се сблъскаха челно, муталиските и фениксите влезаха на рей-овете и изчезнаха за секунди, изобщо цялата битка трая 10 сек, а 4мата бяхме почти на лимит. И накрая рейовете омазаха всичко, почти без жертви, ..та как се спират? По-скоро са влезли на сталкерите тези муталиски и феникси си мисля. С коруптори евентуално може да помогнете, Mothership който да направи гравитационно поле та поне да спре сталкерите пък вие да помачкате наволя войдовете... Тъп въпрос но как е било положението с ъпгрейдите? Да не би те да са били на 3/3/3 а вие на 0/0/0? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Аз още нямам ключ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Дайте 1 ключ ако имате Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 И аз си търся ключ.Съгласен съм да го поделя с някой и да се уговорим кой кога ще играе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Егати играта направихме 4 терана. Почваме да се тормозим един друг с рийпъри - те налазиха моя партньор, после той ги опука после тръгна да тормози той другите но с малко аз събирам... станаха 10+ с ъпгрейд на скоростта - просто красиво, минават покрай някаква войска гине единия, другите леко ударени но стигат до SCV-тата и после докато дойде на човека войската и половината SCV-Та ги няма. Бегом при другия те докато се шматкат напред-назат и на другия всичките SVC-та ги няма. Гледам единия правеше масово мародери, аз захванах баншита... малко кофти се наляха на партньора и той не можа да ги спре аз докато ида му отнесоха базата, почва той наново да прави аз правя разни thors, баншита и мародери те пак му се наливат докато отреагирам отнесоха буквално всичко (после останаха без войска като дойдох, но кофти късмет)... тръгвам с баншитата да ги тормозя те изкарали някой и друг викинг и аз ги спасявам и само ги дразня тук-там но гледам да не се експандват освен на тези до тях (там нямаше как да ги спра)... и аз бича thors, maroderi, banshee и чат пат някой марин и някоя линейка... пробват хората да ми правят дропове ма ги спирам и така може би час... накрая се изнервиха наливат се мощно аз едни баншита (12тина) съм ги скатал отстрани да дебнат за експанди - засилвам ги към тяхната база (умишлено към базата на този който ми се стори по-зле)... и човека поддаде, върна войската и тази на другия я спрях, после баншитата само го гъделичкаха но колкото да ги дразни... и така малко по малко събирам повече thors, някой и друг мародер и отгоре баншита... сбиваме армиите - мародерите гинат, но междувременно thors отзад са опукали викингите (пък и те шматарунгелите дават атака с всичко и викингите избързват) и се нацепват на грозния огън на моите... cloack-вам баншитата и бой по марините... а у докато това онова пак нямаме никакви армии но моите баншита здрави и айде пак тормоз колкото да ги дъжра в напрежение... накрая не издържаха и излезаха (чупих 5-6 пъти някакъв експанд ама като не правят много кули) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Егати играта направихме 4 терана... Най-корав си излязъл. То такива моменти не са рядкост, и само по-силната психика печели. --- Да попитам някой дали се е разкарвал по различни дивизии, в смисъл от платина да е минал злато после пак платина или нещо от сорта ? --- Сега се усещам, че зерга, за да пусне хидри му трябва леър... и съответно е много важно, ако ще пускам банши да съм максимално бърз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Най-корав си излязъл. То такива моменти не са рядкост, и само по-силната психика печели. Бях много кисел и се заинатих че няма да се предам пък и си изкарах целия яд понеже сагата с големия ми монитор продължава... ма това в другата тема ще опиша Да попитам някой дали се е разкарвал по различни дивизии, в смисъл от платина да е минал злато после пак платина или нещо от сорта ? Аз. Почнах от бронза после стабилно се качих до първите места после ме прати в среброто, след това ресетнаха акаунтите и ме прати в златото, там поиграх малко и стигнах до първите 10 ли колко после пак се ресетнаха и бях в платината известно време. Сега при 2v2 съм залепнал в бронза и то защото през игра ми дава за партньор човек който прави 2 svc-та след това казарма, 2 бункера на входа и после 8 марина след това строи напосоки сгради и при първата въздушна атака се отказва да играе. Сега се усещам, че зерга, за да пусне хидри му трябва леър... и съответно е много важно, ако ще пускам банши да съм максимално бърз. Да но evolution chamber-a и въздушните кули се правят МНОГО бързо. Ако се усетиш навреме (т.е. имаш overlord на правилното място) може докато дойдат да са готови кулите. Затова след pool-a и roach warren пускам и evo chamber като там пускам и 1 ъпгрейд на атаката на хлебарките и хидрите - едно че помага второ че при атака по въздух докато утрепят кралицата може да има някоя кула готова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 NcYellow играе с теран... 2-3 репа досега видях - просто е изключителен. Единия спечели срещу един доста способен тосс: NEXUS, който ако ни барне двама такива като мен, ще ни създаде много затруднения. Иначе не бях го чувал досега, но и той е много силен играч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Yellow ли не си чувал ?!?!?!?! Т'ва беше един от най-бруталните зергове на единицата. И дядо, подобна игра съм правил, само че тогава се наляха рано-рано на моя човек и тъпанара лефтна... И двамата ги мотах с войдове, до един момент, в който изригнах и ги опуках всичките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Yellow ли не си чувал ?!?!?!?! Т'ва беше един от най-бруталните зергове на единицата.. Точно затова се радвам, че играе теран. NEXUS не бях чувал, но казвам, че е много добър и той. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Нов пач и няма промени при "безсмъртните хлебарки". Излезе че не си прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.