Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

Някой от тук няма ли 1 излишен кей,който да сподели със съфорумците си?Ще направим така,че например всеки ще има право да играе по 1 час на ден...знам ли

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Спокойно и аз нямам... biggrin.gif

Иначе оставаш с такова впечалтение, защото само хората, които играят играта пишат, останалите няма какво да кажем. xmas.gif

Играй с AI

Имам чувството,че съм последният човек на света,който няма кей :(

+3 или 4 или колкото още нямаме :( Иначе и аз имам желание да поцъкам въпреки че нямам мн свободно време - ама заради SCII ще намеря задължително :P Дали някой няма да харизи тук едно ключе ? :unsure:

Аз в момента съм в платинената и честно казано, голяма разлика не намирам между сребърна, златна и платинена лига.
Това е така, заради непрестанните ресети на акаунтите. И в момента хора от васякакви лиги се засичат на placement мачовете и става тотален хаос. На мен например, при последния ресет, на placement мачовете, първите две игри се паднах с опоненти, срещу които се водех favored и които буквално ме премазаха, въпреки, че нивото ми е що-годе gold league. И с още една загуба - отидох в бронз.

Ако на тоса му увеличат нужната енергия на сентрито за ФФ поне на 75, и ако премахнат това хай темплара излизайки от гейта да мята стормове - ще е стъпка в правилната посока. :)

Това е така, заради непрестанните ресети на акаунтите. И в момента хора от васякакви лиги се засичат на placement мачовете и става тотален хаос. На мен например, при последния ресет, на placement мачовете, първите две игри се паднах с опоненти, срещу които се водех favored и които буквално ме премазаха, въпреки, че нивото ми е що-годе gold league. И с още една загуба - отидох в бронз.

Мен сигурно заради това ме прати в платината с 4:1. Преди с този резултат бях или в сребро или злато. Но този път бих един значително по-добър от мен :) Като цялата игра се реши в една секунда: времето в което той разпъва три танка на хайленда си, точно над мои два и няколко мародера - точно преди да завърши разпъването ми се събраха 50 енергия и светнах... :lol:

Някой може ли да ме светне дизруптора на сентрито има ли странични ефекти и въобще този юнит освен за правене на щитове и подобни как е удачно да се ползва? Дават го че е добър срещу муталиски но нещо не успявам да го ползвам срещу тях удачно... И сентрито сплаш има ли, нещо друго прави ли на юнита който атакува?

Също така къде може да се провери кой юнит какво DPS прави - има по-добро описание някъде на това и как се смята примерно сплаша на Thor-а ако муталиските са с 2 ъпгрейда а Thor-a s 1. Ей такива неща са ми мъгляви още от първия starcraft

Някой може ли да ме светне дизруптора на сентрито има ли странични ефекти ...

Има. Стандартните: виене на свят на муталиските и леко гадене. :)

---

Иначе и на мен ще ми е интересна тази теоретична част. Ако откриеш нещо - може да споделиш.

Дедо, сентрито прави демидж на определен интервал от време. Тоест абсолютно по същия начин, както останалите юнити, но анимацията е друга. Марините, примерно, нанасят щети през определен интервал от време, стреляйки, сентрито също, но просто лъча е постоянен. А този юнит е толкова полезен - мутрите обикновено вървят с друга земна войска като хлебарки или псета. Като наплякаш фф (FF вкус... force field) - ще обикалят половин час, докато ти стигнат до войската. А само сентрита определено не са далавера срещу мутри, правят се със сталкери.

Ако толкова държиш - пускаш си риплей на нормална скорост и си засичаш damage per second :lol:

А само сентрита определено не са далавера срещу мутри, правят се със сталкери.

Да, сталкери с блинк им разгонват фамилията... освен ако мутрите не са в пъти повече - примерно 40+ муталиска, тогава сталкерите не могат да образуват толкова плътна формация но пък при такова струпване няколко сторма са просто красота хубаво че рядко се случва да ми го отвъртят този номер когато аз съм зерг (ей зерг хич ме няма)

Ако толкова държиш - пускаш си риплей на нормална скорост и си засичаш damage per second :lol:

Ааа нямаше да се сетя :) И все пак си мислех че някъде е описано по-пригледно с ясни и просто формули но просто аз не съм ровил достатъчно пък другите го знаят. Ей това трябваше да е в хелпа но там го няма. Понеже това "attack speed: fast" не е кой знае колко точно та ми се искаше да се светна горе-долу как е. Ясно че като пуснат щита и той донякъде неутрализират на муталискита вторичните 2 атаки ама дали напълно или само по малко не съм особено сигурен.

И как ъпгрейдите влияят после на тези неща особено на сплаша... кое какъв сплаш прави.

За сентрито си мислех че има някакъв втори ефект както на мародерите concussion shell-a но може да съм си въобразил

И как ъпгрейдите влияят после на тези неща особено на сплаша... кое какъв сплаш прави.

За сентрито си мислех че има някакъв втори ефект както на мародерите concussion shell-a но може да съм си въобразил

Сентрито има 3 доста полезни скила, за какво ти е друго :)

А за сплаш май правят само танковете, тора, planetary fortress, колкосуса и мутите ама може да съм изпуснал някой.

Някъде гледах една таблица, в която беше написано коя единица с колко удара убива друга единица и мисля, че там пишеше и DPS-то. Ако я намеря пак ще я постна.

@Antares и аз се намерих в бронза по доста тъп начин - имах 2 disconnect и едната игра тоя ме ръшна с SCV-та и марини :)

Сентрито има 3 доста полезни скила, за какво ти е друго :)

А за сплаш май правят само танковете, тора, planetary fortress, колкосуса и мутите ама може да съм изпуснал някой.

Някъде гледах една таблица, в която беше написано коя единица с колко удара убива друга единица и мисля, че там пишеше и DPS-то. Ако я намеря пак ще я постна.

@Antares и аз се намерих в бронза по доста тъп начин - имах 2 disconnect и едната игра тоя ме ръшна с SCV-та и марини :)

Този ръш е причина за над 90% от победите ми, не виждам какво тъпо има в него. Да си скаутвал, да си видял.

То пък много интересно 90% от игрите да играеш по този начин и приключваш играта в първите 5 минути. А останалите 10% сигурно са ти неуспешни опити да направиш въпросния ръш, които също приключват в рамките на 5 минути?

Колкосос? Тази единица сигурно е мега секратна :п

Иначе победите да са ти само от ръш не говори добре за теб като играч. Всеки може да намисли и направи някакъв ръш, дори аз, който съм калпав играч. Много повече мислене и умения се искат, за да победиш в една истинска игра. Пък и е по-интересно и повече научаваш така от колкото да разчиташ на една и съща тактика 90% от времето.

Няколко въпроса - що тръгна да се биеш с SCV-тата, вместо да ги бягаш към строящата се база? Второ - защо мародери, вместо рийпъри - пет пъти по-мизерни са, да не говорим, че са идеални против нагли бази. Два рийпъра - проба с един залп. А за опонента ти да не говорим на какви пари стоеше през повечето време...

Три кули,2 бункера, 1 тор и 15 викинга без ъпгрейд , не могат да спрат 7 кариера... бахти....

Тея викинги са като пуканки :D

Че колко трябва да направя ?!? Така ми се наливат... че....

Въобще срещу простоса трудно се играе...

Пускаш едно ЕМР и мажеш. Пък и си насочвай викингите срещу кериъра, не ги оставяй сами да пукат срещу интерсепторите

То пък много интересно 90% от игрите да играеш по този начин и приключваш играта в първите 5 минути. А останалите 10% сигурно са ти неуспешни опити да направиш въпросния ръш, които също приключват в рамките на 5 минути?

Не, другите 10% са от Thor Rush. И говорим само за пбедите..., а колко загуби съм направил с тези гореспоменати тактики, не ми се мисли.

Runner, ласкаеш ме като смяташ, че имам 90% ratio.... И да, игрите ми, загуби или не, рядко продължават повече от 10 мин (освен ако не са TvZ, там се излагам много и се мъча по 20 минути като грешник да изнеса някакъв смешко, при това само защото упорито отказвам да играя cookie).

Честно да ти кажа, няма да се изненадам ако имаш 90% победи. Аз от вчера играя благаодарение на Мирката и след плейсмънт мачовете съм 50ти в Платината, където имам 60% победи и то като се се има предвид, че вчера за първи път влизам в мултито...

Три кули,2 бункера, 1 тор и 15 викинга без ъпгрейд , не могат да спрат 7 кариера... бахти....

Тея викинги са като пуканки :D

Че колко трябва да направя ?!? Така ми се наливат... че....

Въобще срещу простоса трудно се играе...

A даваш ли на викингите да атакуват кериърите персонално или ги засилваш най-общо в онази посока? Щото те са много прости и почват да пукат интерсепторите...

Добре де, а братята корейци няма ли да се включват ? Одеве гледах техни срещи - продължават да си се състезават на СК1. Даже като видях валчърите, ме хвана носталгията и за малко да се просълзя... :lol:

Та, от тях по-добра обратна информация за бетата не виждам кой ще даде. А и много бих желал да видя чичо Лим (Boxer) пак да прави показно.

Хах, е сега забелязах, че когато са в melee range, хидрите почват да млатят с лапите :lol: Поне сгради. Интересно решение ;]

Току що ме изнесоха по много оригинален начин. Аз зерг, той теран - през цялата игра, която беше около 10 минути имаше само маринки и гоустове - аз бях тръгнал на хлебарки и зерглинги и докато се усетя ми се наля и със снайп ми изби всички хлебарки за секунди...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...