Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

С 4 battlecruiser-а просто ми разказа играта....

Много мощни... Кое е най добро срещу тях?

А още малко и му беше до там.... изненадаха ме лошо и нямах много много еденици за въздушен бой.

Thor-овете нищо не свършиха....

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

thor-овете правят четири изстрела по 8. От всеки от тях се вади стойността на бронята, която батъла я има в сериозни количества. Викингите по принцип са добра идея, а ако с тях има няколко рейвъна, които да наплякат point defence drone - батълите се хващат за палците.

thor-овете правят четири изстрела по 8. От всеки от тях се вади стойността на бронята, която батъла я има в сериозни количества. Викингите по принцип са добра идея, а ако с тях има няколко рейвъна, които да наплякат point defence drone - батълите се хващат за палците.

На мен тоя Тор твърде слаб ми идва. Може би заради тромавостта му, а и защото е много по-слаб против въздуха (за разлика от Голиата).

Една много хубава игра на ZeeRax и Devil (това бил най-добрия чех) на която попаднах одеве: Линк

Тъкмо се вижда и ефекта на нидус канала, който е сериозно оръжие в арсенала на зерг.

Торните бръмбари са дар от бога срещу зерг. По въздух правят малък, но достатъчен splash, имат +4 бонус (разбирай 4х4) срещу light и въобще правят муталиските на салата. Да не говорим каква мизерия е дроп с торове. Два изстрела и си без кралица. Да не говорим, че са супер дебели и с един дропшип с тор може да те държи в базата половин година. Недайси боже пък да има high ground - обсеага му по въздух е 10, което означава да забравиш да имаш с какво да гледаш как безнаказано ти изтребва всичко в ниското.

На мен тоя Тор твърде слаб ми идва. Може би заради тромавостта му, а и защото е много по-слаб против въздуха (за разлика от Голиата).

Слаб друг път. Но с кериърите е малко по-криво защото те могат да атакуват и да се дръпнат и торовете се зарибяват по интерсепторите. Срещу кериъри и батълкрузери най-добре викинги. Както антарес каза - те са за против зерги и също така ако играеш с протос и против викинги които да атакуват на партньора ти колосите (торове + колоси е много грозна гледка да те атакуват и се спират май само с много танкове или кериъри с мадършип :)

PS: Thor-a трепе с един изстрел SCV, Марин, Хидра и още известно количество гадини. Направо вместо reaver drop може да се ползва. 2 тор-а за нула време избиват проби/дрони/scv-та...

...

PS: Thor-a трепе с един изстрел SCV, Марин, Хидра и още известно количество гадини. Направо вместо reaver drop може да се ползва. 2 тор-а за нула време избиват проби/дрони/scv-та...

"2 Тора" :), а дроп от 5-6 направо базата ще бутнат. С Рийвъра е малко труден за сравнение, знаеш с едно скрабче колко пробки си отиват (това каква красота беше... :) ). Виж Рийвъра с тия банелинги си е почти едно към едно.

Един май на Здравко Х-а, два пъти му изпарява сцв-тата - едно ове с 4 броя банелинги. Просто и красиво !

И при мен няма още, нито сваля патч.

при мен тръгна да го дърпа но ми даде грешка при пачването. Май ще трябва да преинсталирам играта.

Как ли ще го оправят? Сигурно пак ще правят така, че като откажеш единица докато се прави да убива ларвата.

http://www.youtube.com/user/hdstarcraft?blend=2&ob=4#p/u/0/HiFiQ6nI70A

Айде на зерглингитеееее! :)

Как ли ще го оправят? Сигурно пак ще правят така, че като откажеш единица докато се прави да убива ларвата.

Вече са го оправили с пач 10: Fixed an issue where Larva were not dying after being cancelled :)

Тоя новия пач... 1 час го сваля вече. Или нета ми е зле днес или пача е някъв голям.

По-скоро твърде много хора свалят едновременно. Макар че е P2P, в началото пак е зор.

И при мен го сваляше маса време пък беше 5ам...

При мен го сваля може би час, но се оплаква, че съм зад firewall, така че сигурно е било заради това.

някой, дето не е много добър да иска да направим малко тренировки за разучаване на играта?

какво точно трявба да направя за да гледам чужди риплей?

Спокойно и аз нямам... :D

Иначе оставаш с такова впечалтение, защото само хората, които играят играта пишат, останалите няма какво да кажем. :)

Аз от толкова изгледани риплеи имам чувството, че съм готов за платинената лига :D

Хахахаха +1. Кога ли ще ни излезе късмета,та да ги помачкаме тия от платината?

Аз в момента съм в платинената и честно казано, голяма разлика не намирам между сребърна, златна и платинена лига. Малко е въпрос на късмет и на шанс с кой ще играеш. Най-интересни игри засега са ставали в квалификациите след нулиране на акаунта.

Някой от тук, ако е ок сега, можем да направим една две игри ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...