Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Серията между Taeja и Rain трябваше да е с червен знак 18....

А между другото - Acer скоро ще обявят нов играч и една от възможностите е ... Innovation O.o

Скарлет в Хотс е това, което Стефано беше в Уол. Много добър крийп, много добро макро. Без съмнение е номер 1 извън Корея.

Вчера беше туитнала, че след като започне тренировки с новото попълнение на Acer, няма да губи повече ZvT :)

Канадка. Симпатяга е, трябва да призная :)

Нали знаеш, че ТО е раждано мъжко и е решило да си смени пола на женско? По дяволите, отвсякъде си "й" личат мъжките черти все още. Ще "й" трябват поне 3-4 години още мощно женски хормони, че да заприлича на човек от женски пол.

Симпатяга е последното, което ми идва на ум, като го видя. :sick

Видене:

http://www.gosugamers.net/starcraft2/images/2012/july/scarlett.jpg

Пий си хапчетата. И си забърши монитора :lol: Ако влагаше толкова страст в работата, която вършеше, колкото в злобата си спрямо едно random момиче - сигурно щеше да си закръглил вече първия си милион...

Абе ти много хапчета взе да раздаваш тая година... Нещо София ли ти влияе така, друго ли?....

Между другото това наистина прилича И на момче.  :online2long:

Вие какво очаквате бе, моделка? Като за такава много добре си изглежда даже.

Преди 10 години ако бях срещнал жена, която да ме размаже на SC моментално щях да ѝ предложа брак без да се замислям (освен ако не е 200 кила)

Пий си хапчетата. И си забърши монитора :lol: Ако влагаше толкова страст в работата, която вършеше, колкото в злобата си спрямо едно random момиче - сигурно щеше да си закръглил вече първия си милион...

Злоба няма. Преди време бях мернал едно интервю с "нея" и нещо ми се стори нередно - излъчване и глас. Пуснах един бърз гугле сърч и изскочи, че е transgender, а последните за мен са супер странни и объркани хора. Отделно и най-голямата красавица да е, разбера ли, че някога са се подмятали чифт ташаци, направо ми става гадно.

Защо ми скачаш толкова лошо е въпросът? С нещо да съм те обидил? Напоследък си станал много заядлив.

EDIT: Ето го интервюто

Аз не мога да намеря потвърждение на това. Само някакви слухове, но това спокойно може и да не е вярно. Не виждам никъде ясно написано дали е или не е.

Аз не мога да намеря потвърждение на това. Само някакви слухове, но това спокойно може и да не е вярно. Не виждам никъде ясно написано дали е или не е.

Верно е, дедо. Аз ги обичам слабички и свитички, и Скарлет ми хареса на пръв поглед, ама после разбрах, че е транс, и се срамувах от себе си доста време. 

Това го направих. Освен за нещо в reddit не видях никакви доказателства. Писах и други работи в гугъл, не е като да съм пропуснал.

Може и да е транс, просто аз не виждам никакво потвърждение или отрицание на този факт, само някакви слухове и писаници по форуми, без никакво по-солидно доказателство

Оф, трансджендър е, факт е, deal with it. Имаше писмено изявление след появата й на SC2 сцената, след което по нейна молба този въпрос повече не е повдиган официално. Нормално е да има хора, които се погнусяват от такъв човек - щом все още е жива дискриминацията относно цвят на кожата, религия и т.н., какво може да се очаква за такива много по-редки случаи.

На мен лично ми минава баш през оная работа дали тя е имала, има и ще продължава да има онакава работа. Щом тя се идентифицира като "тя", така я идентифицирам и аз, защото не го възприемам като проблем. За мен е важно, че рита корейски задници в SC2 и че като цяло е скромен и тих човек, но с чувство за хумор. 

На мен лично ми минава баш през оная работа дали тя е имала, има и ще продължава да има онакава работа. Щом тя се идентифицира като "тя", така я идентифицирам и аз, защото не го възприемам като проблем. За мен е важно, че рита корейски задници в SC2 и че като цяло е скромен и тих човек, но с чувство за хумор. 

Амин!

Аз също не съм казал, че имам желание да я клатя. Просто ми е симпатична като излъчване. Подобна симпатия изпитвам към представители и на двата пола и всякакви сексуални ориентации. И ми харесва как играе.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...