Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

Не се тревожете, Тейджа е там. Снуте ще му направи услуга и ще отстрани Хюн, който е единственият с някакъв шанс срещу него.

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Няма да се учудя някой от останалите зерги да сгъне Тейджа на панделка, но поне се радвам на играта на ТЛО - един от малкото зерги, които гледам с удоволствие и на чиито победи се радвам... :)) - сега остава да довърши Теменужка.

Не се тревожете, Тейджа е там. Снуте ще му направи услуга и ще отстрани Хюн, който е единственият с някакъв шанс срещу него.

Всеки от зергите в този турнир е с 50% шанс да победи теран, който, ако играта беше балансирана, нямаше да загуби единица срещу тези палячовци. Браво. Страхотно. Самият факт, че Тейджа и Снут/Стефано са в един турнир, показва колко нелабасирано имба е зерг, и колко труден е теран.

Snute vs Taeja: Zerg is balanced.

http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/HomeStory_Cup/7/VODs

Водс от HSC7 - добре подредени и с висока резолюция - teamliquid -ите постоянно вдигат летвата. Да не говорим кои са топ3 на турнира...

За мен изненадата на вечерта беше ТЛО, чието ЗвЗ е много добро.

След няколко поредни победи с теран, Идра каза - приятна вечер, спирам стрийма, теран е прекалено лесен и ми доскуча... :D

Специално заради него са ОПнали тераните и са нърфнали зергите, явно... Или играе с 4 ръце и 6 крака...

Свалих и инсталирах най-после новата кампания. Искам да ***** Сара! хахахахах

След няколко поредни победи с теран, Идра каза - приятна вечер, спирам стрийма, теран е прекалено лесен и ми доскуча... :D

Дат Голд. Рънъре, всички знаем, че теран е по-трудна раса от зерг, освен ако не говорим за напълно начинаещ играч. Зерг не изисква никакво микроване по време на битки в лигите, в които Идра играе, докато от голд нагоре, теран е като хорър филм за негър: не знаеш откъде ще ти дойде.

Hyunstoppable!

Време му е да спечели голям турнир!

Добър е за зерг, обаче гледайки Полт, просто се чудя кога ли ще има зерг или протос, които скил уайз да са близко до него. За Иновейшън знам, че никога няма да има, но поне като Полт да има. А сега играта е безинтересна, скил срещу имба, няма инициатива за зерг/протос да стават по-добри.

Бабо, някои зарги показаха, колко е лесно да играеш теран. Кога ли някой теран ще покаже, колко е лесно да се играе зерг? :)

Бабо, някои зарги показаха, колко е лесно да играеш теран. Кога ли някой теран ще покаже, колко е лесно да се играе зерг? :)

Рънъре, въпросът е след суичването, конкретния играч да е постигнал по-големи успехи, отколкото преди това. Идра, според мен, никога няма да стигне това което успя да направи със зерг, то и фактите точно това говорят. А че си го видял да бие няколко пъти подред не знам какъв аргумент въобще е.

Виж обаче TLO - друг играч, който също суична, само че от теран на зерг... и отдавна надмина успехите, които имаше с теран.

Само дето тоя спор няма дори цел, щото за всеки /явно почти всеки/ е ясно коя е по-скилоемката раса.

Не знам, в коя лига е. Но изхождайки от анонса му, че преди да стигне ГМ няма да стриймва, се предполага, че е е ГМ вече. 

А за ТЛО много добре знам, но той суична още по време на бетата, когато нямаше коментари "Теран ОП / Зерг ОП".

Ами който не вярва - може да влезе да ми види статса от снощи - от 7-те игри, взех 3 с бейн/линг оу-ин, само защото са алчни да тръгнат команд фърст. Другите ги изгубих без абсолютно никакви проблеми. :D

Вие поздравявате ли като започне играта? Аз винаги съм поздравявал, ако отсреща първи ме поздравят. Напоследък обаче спрях да поздравявам, защото не виждам смисъл да ми напишат "gl hf" и след 1 минута да ми направят оуин или играта да протече нормално и както става в повечето случаи, накрая да почнем да се псуваме...

Вие поздравявате ли като започне играта? Аз винаги съм поздравявал, ако отсреща първи ме поздравят. Напоследък обаче спрях да поздравявам, защото не виждам смисъл да ми напишат "gl hf" и след 1 минута да ми направят оуин или играта да протече нормално и както става в повечето случаи, накрая да почнем да се псуваме...

Не казвам нищо, освен ако не е зерг. Като е зерг,  казвам:

Zerg

Една дума е достатъчно да изрази цялото ми презрание и неуважение. Като ме бие, почвам да го псувам, въпреки че през цялата игра знам, че ще ме бие, освен ако не се осере напълно, а аз не играя безгрешно.

Но в крайна сметка, на ХОТС бях престанал да поздравявам изобщо освен ако не е гм или не сме на някакъв турнир, или не сме се виждали и преди.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...