Baba_qga Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Никакъв нърф, да се научат тъпите зерги да играят! Да вземат пример от Тераните - здрав труд по 25 часа на ден, а не да ми се мотат и нищо да не правят, а послед да реват, че ги мажат... Браво, Рънъре. Браво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Lifelings - good unit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Mill.MaddeLisk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 She fat Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Реакцията на Life, когато научава, че ще играе срещу Sjow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Реакцията на Life, когато научава, че ще играе срещу Sjow: Zergs..zergs everywhere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Zergs..zergs everywhere. Epic win is epic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Epic win is epic! Протос: тайминг ръш, често се спира. Смешна раса. Зергът знаеше, че идва, беше се подготвил, и пак загуби. И е ГСЛ шампион. Ей затва тая игра е тъпа. А Сджоу че е по-добър от Лайф, по добър е. Не виждам какво странно има, че Лайф, който не е виждал как играе един от най-странно играещите терани в света, загуби в БО3. Лайф не е добър, че да може да се справи с нестандартна игра, подцени противника си, и загуби. Доказва тезата ми, че зергите са пълни боклуци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Нищо не съм хванал до момента, но току ще гледах интервюто на Джае и наистна не виждам кой може да го спре Sjow или StarDust. А и толкова ми допада Джае, че ще се радвам да стане шампион. --- Дали някъде може да се видят миналите игри, и най-вече искам да видя как Сжоу е бил Лайф, това си заслужава да се види. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Нищо не съм хванал до момента, но току ще гледах интервюто на Джае и наистна не виждам кой може да го спре Sjow или StarDust. А и толкова ми допада Джае, че ще се радвам да стане шампион. --- Дали някъде може да се видят миналите игри, и най-вече искам да видя как Сжоу е бил Лайф, това си заслужава да се види. The Tyrant е машина. Дори не даде шанс на Тейджа. Дано да спечели. Sjow играе като мен- с топки. Double expand. Нека протосчето да не скаутва. И както и аз, в момента, в който се стигне до сторм и тосчето а муувне, е гг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Брилянтно начало... за съжаление очевиден недостиг на мултитаскинг и АРМ - основен проблем на всеки теран, който не е кореец Според мен терана по начало е създаден за корейци, нещо в генома може би... не знам, но това което съм виждал да правят Иновейшън, МВП, ММА, Тейджа и т.н., не очаквам, че мога да го видя от некорейци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Как играч с макрото на Шоу е стигнал до тук - не ми е ясно. Одеве срещу лайф всяка игра забравяше шийлдс, в третата игра по време на атаката на зерга стигна до 2000/2000 ресурси, сега се съплай блоква през 20 съплай. При все, че играе адски лакомо, успя да спре третия нексус и пак ще загуби. Бил по-добър от Лайф.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Как играч с макрото на Шоу е стигнал до тук - не ми е ясно. Одеве срещу лайф всяка игра забравяше шийлдс, в третата игра по време на атаката на зерга стигна до 2000/2000 ресурси, сега се съплай блоква през 20 съплай. При все, че играе адски лакомо, успя да спре третия нексус и пак ще загуби. Бил по-добър от Лайф.... Как човек с микрото на Лайф е станал ГСЛ шампион. Това е РОФЛкоптерството. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Ето, пак се набива на очи - единствената раса с която некорейци могат да бият топ корейци е зерг. Донякъде и тосс можем да видим в подобна класация, но теран мисля, че никога няма да има. Сжоу точно това демонстрира, отлични идеи и виждане, но не може да поддържа темпото /основно мултитаскинг и АРМ/, което изисква терана на подобно ниво. Иначе как ме радва да видя Иновейшъна да е номер 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Ето, пак се набива на очи - единствената раса с която некорейци могат да се бият топ корейци е зерг. Донякъде и тосс можем да видим в подобна класация, но теран мисля, че никога няма да има. Иначе как ме радва да видя Иновейшъна да е номер 1. Иновейшъна е бог, но проблемът е, че теран е твърде непростима раса. 1 грешка и край. Ако и другите раси ги направят толкова непростими, тогава Иновейшън дълго ще е на върха, в която и да е класация. Обаче няма да ги направят, за да може Стефано с посрествената си механика, да е все пак на призови места. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Да де, но един теран, изиграл перфектно играта си би бил всеки друг равнопоставен играч от останалите раси. С течение на годините грешките ще намалеят, играта ще се изглади и тогава отново ще гледаме доминация на терани... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Да размажеш някой отворен, след което да не напсува и да те игнорне... може да карам 2ри пубертет или още да не съм излезнал от първия но е голям кеф това ей Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Идра играе теран в момента - http://www.teamliquid.net/video/streams/IdrA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Той беше казал, че ще почне да играе теран и като стигне M/GM - ще почне да стриймва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Soon...not Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Пуснах си да видя HSC одеве -> http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/HomeStory_Cup/7 Ма то не се гледа направо, само ЗвЗ -та да го е. В Round of 8 са 5 zergs, 2 toss и 1 terran... И така като гледам в Ро4 ще са 3 зерга и един НЕзерг, баси играта - ми не искам ЗвЗ -та само. Пак на Lings of Liberty почна да докарва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Пуснах си да видя HSC одеве -> http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/HomeStory_Cup/7 Ма то не се гледа направо, само ЗвЗ -та да го е. В Round of 8 са 5 zergs, 2 toss и 1 terran... И така като гледам в Ро4 ще са 3 зерга и един НЕзерг, баси играта - ми не искам ЗвЗ -та само. Пак на Lings of Liberty почна да докарва. Толкова европейски терани нямат шанс срещу европейски зерги, да не говорим за корейски зерги. Трябва да си корейски теран, с микро и макро около 10 пъти по-добро от това на противника си, за да имаш шанс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.