Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

Никакъв нърф, да се научат тъпите зерги да играят! Да вземат пример от Тераните - здрав труд по 25 часа на ден, а не да ми се мотат и нищо да не правят, а послед да реват, че ги мажат...

Браво, Рънъре. Браво. 

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

BM-0HbrCEAA806M.jpg

Epic win is epic!

Протос: тайминг ръш, често се спира. Смешна раса. Зергът знаеше, че идва, беше се подготвил, и пак загуби. И е ГСЛ шампион. Ей затва тая игра е тъпа.

А Сджоу че е по-добър от Лайф, по добър е. Не виждам какво странно има, че Лайф, който не е виждал как играе един от най-странно играещите терани в света, загуби в БО3. Лайф не е добър, че да може да се справи с нестандартна игра, подцени противника си, и загуби.    Доказва тезата ми, че зергите са пълни боклуци.

Нищо не съм хванал до момента, но току ще гледах интервюто на Джае и наистна не виждам кой може да го спре Sjow или StarDust. 

А и толкова ми допада Джае, че ще се радвам да стане шампион.

---

Дали някъде може да се видят миналите игри, и най-вече искам да видя как Сжоу е бил Лайф, това си заслужава да се види. :)

Нищо не съм хванал до момента, но току ще гледах интервюто на Джае и наистна не виждам кой може да го спре Sjow или StarDust. 

А и толкова ми допада Джае, че ще се радвам да стане шампион.

---

Дали някъде може да се видят миналите игри, и най-вече искам да видя как Сжоу е бил Лайф, това си заслужава да се види. :)

The Tyrant е машина. Дори не даде шанс на Тейджа. Дано да спечели.

Sjow играе като мен- с топки.

Double expand. Нека протосчето да не скаутва. И както и аз, в момента, в който се стигне до сторм и тосчето а муувне, е гг.

Брилянтно начало... за съжаление очевиден недостиг на мултитаскинг и АРМ - основен проблем на всеки теран, който не е кореец :))

Според мен терана по начало е създаден за корейци, нещо в генома може би... не знам, но това което съм виждал да правят Иновейшън, МВП, ММА, Тейджа и т.н., не очаквам, че мога да го видя от некорейци.

Как играч с макрото на Шоу е стигнал до тук - не ми е ясно. Одеве срещу лайф всяка игра забравяше шийлдс, в третата игра по време на атаката на зерга стигна до 2000/2000 ресурси, сега се съплай блоква през 20 съплай. При все, че играе адски лакомо, успя да спре третия нексус и пак ще загуби. Бил по-добър от Лайф....

roflcopter.jpg

Как играч с макрото на Шоу е стигнал до тук - не ми е ясно. Одеве срещу лайф всяка игра забравяше шийлдс, в третата игра по време на атаката на зерга стигна до 2000/2000 ресурси, сега се съплай блоква през 20 съплай. При все, че играе адски лакомо, успя да спре третия нексус и пак ще загуби. Бил по-добър от Лайф....

roflcopter.jpg

Как човек с микрото на Лайф е станал ГСЛ шампион. Това е РОФЛкоптерството.

030775594-big.jpg?r=0

Ето, пак се набива на очи - единствената раса с която некорейци могат да бият топ корейци е зерг. Донякъде и тосс можем да видим в подобна класация, но теран мисля, че никога няма да има.

Сжоу точно това демонстрира, отлични идеи и виждане, но не може да поддържа темпото /основно мултитаскинг и АРМ/, което изисква терана на подобно ниво. 

Иначе как ме радва да видя Иновейшъна да е номер 1. :))

030775594-big.jpg?r=0

Ето, пак се набива на очи - единствената раса с която некорейци могат да се бият топ корейци е зерг. Донякъде и тосс можем да видим в подобна класация, но теран мисля, че никога няма да има.

Иначе как ме радва да видя Иновейшъна да е номер 1. :))

Иновейшъна е бог, но проблемът е, че теран е твърде непростима раса. 1 грешка и край. Ако и другите раси ги направят толкова непростими, тогава Иновейшън дълго ще е на върха, в която и да е класация. Обаче няма да ги направят, за да може Стефано с посрествената си механика, да е все пак на призови места.

Да де, но един теран, изиграл перфектно играта си би бил всеки друг равнопоставен играч от останалите раси. С течение на годините грешките ще намалеят, играта ще се изглади и тогава отново ще гледаме доминация на терани...

Да размажеш някой отворен, след което да не напсува и да те игнорне... може да карам 2ри пубертет или още да не съм излезнал от първия но е голям кеф това ей :)

Пуснах си да видя HSC одеве -> http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/HomeStory_Cup/7

Ма то не се гледа направо, само ЗвЗ -та да го е. В Round of 8 са 5 zergs, 2 toss и 1 terran... И така като гледам в Ро4 ще са 3 зерга и един НЕзерг, баси играта - ми не искам ЗвЗ -та само. Пак на Lings of Liberty почна да докарва.

Пуснах си да видя HSC одеве -> http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/HomeStory_Cup/7

Ма то не се гледа направо, само ЗвЗ -та да го е. В Round of 8 са 5 zergs, 2 toss и 1 terran... И така като гледам в Ро4 ще са 3 зерга и един НЕзерг, баси играта - ми не искам ЗвЗ -та само. Пак на Lings of Liberty почна да докарва.

Толкова европейски терани нямат шанс срещу европейски зерги, да не говорим за корейски зерги. Трябва да си корейски теран, с микро и макро около 10 пъти по-добро от това на противника си, за да имаш шанс.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...