Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Днес гледах един реп на ZeeRax с един не лош теран LucifroN. И искам да попитам: Как е възможно да изкара терана с 3 Void ray -я?!? Направо не беше реално чак. А аз се чудя на разни тосове, дето редовно ми тръгват на такива - явно не са лоша единица.

Днес гледах един реп на ZeeRax с един не лош теран LucifroN. И искам да попитам: Как е възможно да изкара терана с 3 Void ray -я?!? Направо не беше реално чак. А аз се чудя на разни тосове, дето редовно ми тръгват на такива - явно не са лоша единица.

ZeeRax vsLucifroN никога, ама АБСОЛЮТНО никога не би било победа за ZeeRax на една друга игра ..... :)

Mалко ми е мъчно, че един от най-добрите орки (според мен) сега играе SC2 толкова усилено. Скоро няма никой да остане, всичко живо се прехвърля на Старкрафта...

Бтв, тъй като ПРОКЛЕТИЯТ МИ акаунт биде рестартиран 3 пъти за 2 дена и съм със загубени статистики, искам да питам някой изпитал ли е следните проблеми:

По време на логин се логва като съвсем друг човек или като себе си, но няма статистики/портрет/изиграни игри/приятели

В изиграните му игри има игри, които е играл във време, в което е спял или са изиграни 2v2, а ти през живота си не си играл 2v2.

По време на логин просто отказва да се логне.

Ето поста на сините по темата:

By the way.. as Dayman also posted. For some players logging out and back in repeatedly fixes their account again.

That being said, of course that is just a workaround until we fix the issue. :)

Не мога да повярвам, че Blizzard казват това!

пръц
Друже, "хайван" викай на някой от близкото ти обкръжение, не на хора, които не познаваш.

@Светлия, LuciFroNNN е един от топ тераните в момента, докато Чуш определено е ненормален и цикльор. До момента съм сигурен, че вече има над 5000 игри. Него съм го признал за болен мозък на не една и две игри.

Бабо, е за т'ва ревах снощи. Почти всеки ден ми се ресетва акаунта и понякога за четири-пет рестарта на клиента се оправя, но не винаги.

Как се гледа APM-то какво ти е?

Е, ти сега ще попиташ и как се гледа риплей ? :lol:

А ако знаеш, как не си видял горе вляво менюто. Последният ред от което е АРМ - текущо и средно.

И като сме на тема АРМ - така като гледам за висшата лига по-малко от 150 реален АРМ, няма да стигнат.

Казвам реален щото и аз направих на една игра 230 някъде среден :), но повечето беше заради самия АРМ, а не реална игра. Реалния ми е 60-70 засега, много много недостатъчен за качествена игра.

Едит: сега гледах реп пак на ZeeRax вс един теран... терана си вдигна базата и се пренесе на жълтите минерали :lol: , че взе, че и би.

- много ме радват такива хора с разчупено мислене... :)

И нещо не разбрах, ЕМР -то показва скритите единици ли ?

За знаене - знаех ама скоро не съм си гледал собствен риплей :)

И нещо не разбрах, ЕМР -то показва скритите единици ли ?

Да

Edit: Какво правят тези хора толкова че поддържат постоянно АПМ от 60+ дори докато правят SCV-та?

Все едно някакъв бавно развиващ се говори. Особено като имам вече и база за сравнение в лицето не Хъски. Да не говорим, как се опитва да се вълнува и как всяка трета дума му е сбъркана...

Алекси Смукачев на SC2...

Баси, след една каръшка серия на поредната доза определящи мачове се озовах в бронза... Там е по-зле от custom maps :X Сега съм 4-ти в сливър...

Не съм сигурен, но 99% не му е първи език. При това положение ще ми е интересно вас да ви чуя... както и да е де, на мен не ми пречи изобщо и според мен не се "опитва" да се вълнува, личи си че не се преструва, но както и да е.

Да беше само мое мнение - както и да е, но и Антарес го подкрепи, а гледам, че и в коментарите към клипчето имаше и други негативни оценки. Абе все едно, важното е, че на мен ми лази по нервите и не мога да го търпя.

Нямам представа защо, аз разцъках леко сега. Отивам да си легна щастлив - 4-5 победи и 1 загуба но пък загубата беше красива просто: единия ни тормози много успешно с reaper-и другия докато се осеферим взе че дойде с 5 battlecruiser-a и една камара марини...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...