Mepk Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Spokoino haivan, druj se mujki, imai turpenie. Ne resetvat samo tvoq akaunt, znaqt za 'problema' ti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Днес гледах един реп на ZeeRax с един не лош теран LucifroN. И искам да попитам: Как е възможно да изкара терана с 3 Void ray -я?!? Направо не беше реално чак. А аз се чудя на разни тосове, дето редовно ми тръгват на такива - явно не са лоша единица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Днес гледах един реп на ZeeRax с един не лош теран LucifroN. И искам да попитам: Как е възможно да изкара терана с 3 Void ray -я?!? Направо не беше реално чак. А аз се чудя на разни тосове, дето редовно ми тръгват на такива - явно не са лоша единица. ZeeRax vsLucifroN никога, ама АБСОЛЮТНО никога не би било победа за ZeeRax на една друга игра ..... Mалко ми е мъчно, че един от най-добрите орки (според мен) сега играе SC2 толкова усилено. Скоро няма никой да остане, всичко живо се прехвърля на Старкрафта... Бтв, тъй като ПРОКЛЕТИЯТ МИ акаунт биде рестартиран 3 пъти за 2 дена и съм със загубени статистики, искам да питам някой изпитал ли е следните проблеми: По време на логин се логва като съвсем друг човек или като себе си, но няма статистики/портрет/изиграни игри/приятели В изиграните му игри има игри, които е играл във време, в което е спял или са изиграни 2v2, а ти през живота си не си играл 2v2. По време на логин просто отказва да се логне. Ето поста на сините по темата: By the way.. as Dayman also posted. For some players logging out and back in repeatedly fixes their account again. That being said, of course that is just a workaround until we fix the issue. Не мога да повярвам, че Blizzard казват това! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 ZeeRax vs TheLittleOne http://www.youtube.com/watch?v=liplaAvsoZU http://www.youtube.com/watch?v=fTQzKzSS0Jg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 пръцДруже, "хайван" викай на някой от близкото ти обкръжение, не на хора, които не познаваш. @Светлия, LuciFroNNN е един от топ тераните в момента, докато Чуш определено е ненормален и цикльор. До момента съм сигурен, че вече има над 5000 игри. Него съм го признал за болен мозък на не една и две игри. Бабо, е за т'ва ревах снощи. Почти всеки ден ми се ресетва акаунта и понякога за четири-пет рестарта на клиента се оправя, но не винаги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 ZeeRax vs TheLittleOne http://www.youtube.com/watch?v=liplaAvsoZU http://www.youtube.com/watch?v=fTQzKzSS0Jg Доста слабо микро от страна на ZeeRax, но според мен доста по-добър unit choice. Micro solves! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Мхм, един чардж на зелътите и може би TLO щеше да е gg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Как се гледа APM-то какво ти е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Как се гледа APM-то какво ти е? Е, ти сега ще попиташ и как се гледа риплей ? А ако знаеш, как не си видял горе вляво менюто. Последният ред от което е АРМ - текущо и средно. И като сме на тема АРМ - така като гледам за висшата лига по-малко от 150 реален АРМ, няма да стигнат. Казвам реален щото и аз направих на една игра 230 някъде среден , но повечето беше заради самия АРМ, а не реална игра. Реалния ми е 60-70 засега, много много недостатъчен за качествена игра. Едит: сега гледах реп пак на ZeeRax вс един теран... терана си вдигна базата и се пренесе на жълтите минерали , че взе, че и би. - много ме радват такива хора с разчупено мислене... И нещо не разбрах, ЕМР -то показва скритите единици ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 За знаене - знаех ама скоро не съм си гледал собствен риплей И нещо не разбрах, ЕМР -то показва скритите единици ли ? Да Edit: Какво правят тези хора толкова че поддържат постоянно АПМ от 60+ дори докато правят SCV-та? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 ZeeRax vs TheLittleOne http://www.youtube.com/watch?v=liplaAvsoZU http://www.youtube.com/watch?v=fTQzKzSS0Jg Тоя коментатор е... Идва ми да го удуша бе, бахти малоумника!!! Добре че може да се спира звука... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Поне не повтаря "terrible terrible damage" през изречение Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Че кво му е на коментатора? Не ми пречи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Все едно някакъв бавно развиващ се говори. Особено като имам вече и база за сравнение в лицето не Хъски. Да не говорим, как се опитва да се вълнува и как всяка трета дума му е сбъркана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Алекси Смукачев на SC2... Баси, след една каръшка серия на поредната доза определящи мачове се озовах в бронза... Там е по-зле от custom maps :X Сега съм 4-ти в сливър... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Не съм сигурен, но 99% не му е първи език. При това положение ще ми е интересно вас да ви чуя... както и да е де, на мен не ми пречи изобщо и според мен не се "опитва" да се вълнува, личи си че не се преструва, но както и да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Да беше само мое мнение - както и да е, но и Антарес го подкрепи, а гледам, че и в коментарите към клипчето имаше и други негативни оценки. Абе все едно, важното е, че на мен ми лази по нервите и не мога да го търпя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Нищо де ще се научи момчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=bb_8p-e3lPA Achievements в следващия патч. Дано има и нови карти. Опа, вече е private видеото. http://us.starcraft2.com/launcher/patch-notes.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 E как може да махнат Lost Temple ??? Че и Metalopolis. Не ги е срам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Да се тестват новите карти. Ще ги видим, имат готски имена Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Тази вечер май няма да се играе СК2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Аз разцъках малко одеве... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 На мен цяла вечер ми дава, че б.нет е недостъпен и т.н. Поне врътнах новата кампания на Left 4 Dead 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Нямам представа защо, аз разцъках леко сега. Отивам да си легна щастлив - 4-5 победи и 1 загуба но пък загубата беше красива просто: единия ни тормози много успешно с reaper-и другия докато се осеферим взе че дойде с 5 battlecruiser-a и една камара марини... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.