Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

В псисторма са пуснали това:

Playing ZvT Masters with the xbox360 controller, като пича си обяснява, че не го е страх и агресив стайл да си цъка с джойстика... в МАСТЪРС лига. :))

Какво да говорим повече !!!

линк: http://www.twitch.tv/sc2cress/c/2235472

Oп оп, колко да са оп тия дропове, при резултатите в мачъпа до момента ? Просто не е фрии уин ЗвТ -то вече и това е проблема.

Нали не си сериозен, като пускаш линк към това подобие на игра?! Не знам тоя в къв мастърс е, ама по-скоро терана от клипа е нещо като силвър...

Идрата остана без EG-то отпред... Цък.

Жалко, ама приказката "сам да си изядеш хляба" в случая важи с пълна сила...

Не можеш да говориш така за цялото общество. Това е безкрайно непрофесионално! Заслужава си го, заслужава и спонсори да го зарежат!

Както някой беше писал в ТЛ - очаквано, но все пак шокиращо. В крайна сметка той от ужасно много време не е имал никакви, ама никакви успехи. И отгоре на това сравнително редовно прави изцепки. Аз лично щях да го шътна преди няколко седмици, когато напсува DeMuslim. Сега му остава само да се "пенсионира" - едва ли някой отбор ще го потърси, а и да го потърсят, едва ли ще му предложат и половината от това, което е взимал в EG.

Като говорим за EG, ако скоро освободят Huk и Machine, ще имат само стабилни играчи. 

Тоя па DeMuslim е бахти дразнещото педалче. От няколко седмици му гледам стрийма, за да науча нещо за тераните и ми е адски изнервящ... Един ден щях да падна от стола - разправя как си бил купил някакви кремчета за лице, не че имал нужда, защото кожата му била много хубава и чиста, но държал лицето му да бъде хидратирано, след което каза, че си бил купил и нови дънки и стана да покаже на зрителите, които се предполага, че са 99.99% от мъжки произход, как му стоят на задника...

В псисторма са пуснали това:

Playing ZvT Masters with the xbox360 controller, като пича си обяснява, че не го е страх и агресив стайл да си цъка с джойстика... в МАСТЪРС лига. :))

Какво да говорим повече !!!

линк: http://www.twitch.tv/sc2cress/c/2235472

Oп оп, колко да са оп тия дропове, при резултатите в мачъпа до момента ? Просто не е фрии уин ЗвТ -то вече и това е проблема.

Zerg a move no skill

Дето има приказка никой не е по-голям от хляба. Щом спонсорите ще дръпнат парите, много ясно че ще изхвърчи след тия изказвания

Мен Идра ме кефи, само дето наистина от време на време прекалява с БМ-то. Имам чувството, че умишлено го е направил това, защото като цяло е интелигентен.

Дядооо, ами цъкни на линка де! Стига пенсионерски номера тука, програмист човек си, на "ти" с технологиите :)

Arena.jpg

Ето горе-долу как изглеждат ~13000 човека да гледат нещо.

Хм чакай да видя пак. Отгоре пишеше:

EGiNcontroL[RC]: Playing HotS and will commentate games channel 9000 on Raidcall to participate in chat! Q's will be A'd from there

и аз реших че е стрийм който отдавна е свършил

Няма значение какво пише горе, това се променя когато той си иска. Линкът е към точно определен момент от ВОД-а на стрийма когато е бил на живо.

Туич автоматично запазва вод-овете когато стриймват хората и ги праска в архива ти "Видеос" и всеки може да ги гледа, освен ако не го настроиш да не го прави.

Остави страницата да зареди 2 секунди и ще почне да плямпа (погледни и УРЛто).

Кога ще видим възрастни играчи, които ще имат постоянно присъствие в играта? През няколко месеца - нови звезди...

Едни от любимите ми играчи изчензнаха - NesTea, Fruit Dealer, DRG, а скоро Idra и Stephano ще сги последват...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...